Bilişim Mi? Elektronik Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

Lisede elektronik bölümüne girdim. Daha mesleki ders görmedim. Bilişim bölümüne geçme şansımın oldugunu söylediler. Eğer öyle bir şansım varsa hangi bölümü okumalıyım?

Bilgisayar konusunda iyiyim, bu yüzden alan dersinde iyi bir not alıp sınıfı geçmem kolaylaşabilir ama ileride meslek bulma gibi şeylerde zorlanacağımı düşünüyorum.

Elektronik konusunda bilgim sıfır. okulda öğreneceğim. ileride meslek bulma açısından zorluk çekeceğimi sanmıyorum, ilanlarda görüyorum lisede elektrik-elektronik bölümünden mevzun kişiler aranıyor. üniversiteyi kazanamasam bile bu meslek bana yeter dedirten ilanlar var. 

Hangisini seçmeliyim? İkilemde kaldım :|

=)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek

sana hangisi mantıkLı geLiyosa onu seç . . ama akLın diğerinde kaLmıcak şekiLde . . hadi bakaLm hayırLısı oLsun . .

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben elektirik bölümüne 1 sene gittim gitmez olaydım aq yerine keşke bilişim bence daha iyi gibi elektronik bide matematik oldugu için çok kasıyo

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

kendini iki branşta da giriş seviyesinde dene, hangisini daha rahat yapıyorsan yani kafan hangisine daha yatkınsa ondan devam et.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

arkadaşlar bilişimde meslek bulma konusunda, elektronikte ders geçme konusunda zorlanabilirim. matematiğimde berbattır. elektronikte fizik var biliyorum matematik ağırlığı falan var mı :|

=)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bilisim elektroniğin alt dallarından biri.

İkisinde de sağlam oldukdan sonra cok güzel işler yapabilirsin.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

x3uqm4 bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar bilişimde meslek bulma konusunda, elektronikte ders geçme konusunda zorlanabilirim. matematiğimde berbattır. elektronikte fizik var biliyorum matematik ağırlığı falan var mı :|

hocam senin matematik dediğin şey genel matematik nedir ki ya otur çalış :| zaten bir şey yok kümeden girer lineer programlamada biter. türev integral matrix zart zurt bitti gitti. elektroniğe gir sen bir de git elini yüzünü yıka kendini topla bu ne amk. bir de genç olacaksınız :|

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

Elektronik mi diyorsunuz yani? Bilişimde ileride iş bulamam yani öyle mi?

=)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yucel
    Yucel's avatar
    Erkek

bende bilişim beklerken elektrik-elektronik olmuştu.İlk başlarda üzülmüştüm çünkü ilgi alanım bilgisayarlardı fakat işlenen meslek dersleri vb. ilgimi çekmeye başlamıştı.Hocam Elektronik çok kapsamlı bir dal,bence kalmalısın.Ayrıca Anadolu Teknik liseli'li isen matematik,fizik ağır gelecektir Anadolu Meslek ya da Endüstri meslek isen meslek dersleri daha ağır basmaktadır.Hatta lise 3 te matematik yok,lise 2 de kimya fizik biyoloji yok.( seçmeli ders olarak 2 saat koyabiliyorlar,okuldan okula değişiyor.)

less than one, more than zero.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

x3uqm4 bunu yazdı:

hocam senin matematik dediğin şey genel matematik nedir ki ya otur çalış :| zaten bir şey yok kümeden girer lineer programlamada biter. türev integral matrix zart zurt bitti gitti. elektroniğe gir sen bir de git elini yüzünü yıka kendini topla bu ne amk. bir de genç olacaksınız :|

IRET baba oleeeeeeeeeeeeeey oley oley oley :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

x3uqm4 bunu yazdı:

adam haklı beyler :D hangisi olursa olsun iş sana bağlı...kendini geliştir her kapı sana kendiliğinden açılır...

Toplam Hit: 5740 Toplam Mesaj: 28