folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bilmeden Yaptığımız Pislikler...

Bilmeden Yaptığımız Pislikler...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWRE
    EWRE's avatar
    Erkek
    ben diil ama lise 1 arkadaş derste bizim sıra örtüsüne attırmıştı sölemesi ayıp böle akışkan beyaz bişi örtüden sarka sarka kızların garip bakışları içinde bi ders geçirmiştim... ıyhhhh

karda iz bırakan makineye ne denir... karizmatik (fikret espri corp.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    hee o sunnetci'nin olayı bana da olmuştu ak iğrenç lan :S Kola kutusu vardı, içine tükürmüştüm bittiğinde(balgam falan gelmişti ağzıma), sonra unuttum 2 saat sonra içtim böyle bi sıvı, kaygan mı kaygan, geçti boğazımdan aşşa doğru, kuscak gibi oldum, kusmadım :/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    ---RudeboY--- bunu yazdı:
    -----------------------------
    Çok susamıştım,açtım dolabı,bi kola şişesinde renksiz bi sıvı vardı(su sandım içtim) meğer kekik suyuymuş :D nası püskürttüm bilemezsiniz :D
    kekik suyu agzı uyusturuyor resmen. bende bir kere odamda bir hamam böceği gördüm duvarda. direk ustune tokatı patlattım yemin ederim. üremesinler diye.Allahtan duvarlarda saten boya kullanılmıştı yoksa zor giderdi izi. sonra odayı evi ilaçladık. bilmeden yaptıgım bi olayda: evdeki bardakların hepsi kirliydi deterjan koyulan kabı temiz sanıp kola doldurmustum (kolayı yeni açtıgım için kafaya dikemezdim), kolanın gereğindn fazla kopurdugune aldırıs etmeden ya 1 yada 2 yudum aldım ve bir baktım ki kabın agzında detarjan var mini mini gorunmuyo zaten mal beyaz.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    bende küçükken yeğenimle koyuna uzun bi çomak sokmuştum kuzu düşüp yerde kalmıştı amk D sahibide beni bayılttı tabi Dcomakla değil tabi dayaklaD

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delidervis
    delidervis's avatar
    Erkek
    Qin oha abi oha :S:S :D:D:D:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    GLaDio bunu yazdı:

3-4 sene once fln, lisedeyim. burda okullar temmuzun ortasinda kapanir. okulun son haftasi. 6-7 arkada$ futbol oynadik okuldan sonra.
    hava cok sicak ve tam oglen saatleri. yani gunun en sicak zamani. O kadar susami$im ki artik dilim di$arda geziyorum.
    En yakin sus satan yer de 20 dk yurume mesafesindeki benzin istasyonu.
    Oynadigimiz topu aldim, okuldaki dolabima koymaya gittim.
    Dolabi acinca 3-4 gun once aldigim 1 litrelik portakal suyunu gordum, sevindim. Hemen diktim.
    Dikmemle tukurmem bir oldu. 3-4 gun o sicak dolapta kalan portakal suyu haliyle bozulmu$ :)
    sonra kendi kendime sordum, ben bunu icsem en fazla ne olur diye? 
    En fazla zehirlenirim, midemi yikarlar dedim ve icmeye devam ettim, yarisini ictim :)

bu da gecen sene oldu. Universteden geldim, evde yemek yok. Karnim da cok ac. Dolaba baktim en fazla sandvic yapacak kadar bi$eler var.
    hava da kotu, i$igi da acmadigim icin hafif karanlik evin ici.
    hemen 2 tane sandvic yaptim. birincisini hemen bitirdim. ikincisinin yarisina geldigimde sandvicin tadinin bi garip oldugunu farkettim.
    acip icine baktigimda peynirin bozulmu$, renginin ye$ile donmu$ oldugunu gordum.
    Lan cogunu yedim zaten, ziyan olmasin dedim geri kalanini da yedim :)

bi rum arkada$im da evde yemek bulamayinca kopek mamasi yemi$ti :)

Gladiocum bu birazını yedim tamamını yesem ne olur mantığı başına iş acar aman dikkat ha :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

ganimet bunu yazdı:
    denizin ortasına gidip sıcmıstım halaoğluyla arkaya baktığımda pohlar üstümüze üstümüze geliyordu :)
    birde yazıyorsun hea :@ kıl oluyorum dneizi pisletenlere.Sizin gibi zihniyetlere.Deniz temizler sıçayım heh bu kadar mı?

hacı çözüm bul kabul edecem

otobüs parası 1 ytl wc parası 500 napacaz yolda kalacaz 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Ya bilen bilir,hani şu maraş otu diye birşey vardır,üst dudağa sıkıştırılır..Sıkıştırdım üst dudağa,uykum da vardı,uyuya kalmışım,kalktığımda ağız bölgemi hissetmiyodum,4 saat sonra uyanmışım otun etkisiyle..Kullanan varsa,dikkat etsin,uyumayın dostlar : )

Çekil,Önümden Çekil...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XanTos
    XanTos's avatar
    Erkek
    bi gün yolda çok uykum geldi doğal olarak esniyorum parktayız arkadaşlarla ağacın altından geçerken esnemeye başladım kafamı kaldırdım nedense esnerken bi de ne göreyim üstüme doğru lapa gibi bişey geliyo. Ağzımın içine kuş pislemişti iğrenç bişeydi 1-2 ay kendme gelememiştim :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    kuş pislemesi çok iyi yaa.. :)))

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
Toplam Hit: 11758 Toplam Mesaj: 47