Bilyoner.Com Turkcelllilere Bedava Milli Piyango Bileti Veriyor
-
Az önce gelen sms ve mail ile haberdar oldum. Turkcell platinum uygulamasını telefonunuza indirin. Hediye bilet için 1 şifre isteyin. O şifreyi bilyoner.com da bulunan hesabınıza girin. Hediye bileti alın. Ben aldım
Turkcell Platinum olma şartı var tabi =)
-
Platinum Olanlar Hep Kazanıyor Heppp :D
JiggSaw tarafından 20/Ara/13 21:21 tarihinde düzenlenmiştir
Biz Ayda 20 TL Konture Talim :) -
JiggSaw bunu yazdı
Biz Ayda 20 TL Konture Talim :)Adamlar bayramda çikolata, doğum günümde pasta ayırıyorlar divan pastanesinden. Küçük ama hoş süprizler doğrusu. Özel olduğunu her şekilde hissettiriyorlar. Mesela turkcell i aradığımda beklemeden müşteri temsilcisine bağlanıyorum. Telefonumun ayar sorunu olsa randevu alıp geliyorlar bulunduğum yere hem teli ayarlarını yapıyorlar hemde turkcell ile ilgili ne kadar sorun veya talebim varsa çözüyorlar. Faturamda extra bişey gelse en ince ayrıntısına kadar sayıyorlar... Haftada 4 gün sinemada 1+1 bilet ücretsiz alıyorum. Ayda 12 tane alma hakkım var.
-
opusdei bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
Biz Ayda 20 TL Konture Talim :)Adamlar bayramda çikolata, doğum günümde pasta ayırıyorlar divan pastanesinden. Küçük ama hoş süprizler doğrusu. Özel olduğunu her şekilde hissettiriyorlar. Mesela turkcell i aradığımda beklemeden müşteri temsilcisine bağlanıyorum. Telefonumun ayar sorunu olsa randevu alıp geliyorlar bulunduğum yere hem teli ayarlarını yapıyorlar hemde turkcell ile ilgili ne kadar sorun veya talebim varsa çözüyorlar. Faturamda extra bişey gelse en ince ayrıntısına kadar sayıyorlar... Haftada 4 gün sinemada 1+1 bilet ücretsiz alıyorum. Ayda 12 tane alma hakkım var.
Kendisine esdeger VF Red var. Havaalaninda ucretsiz Lounge hizmeti var. Mobil destek onlarda da var. Pasta ve cikolata yok sanirim.
-
gerek yok bir bilet için bi de ona bakarsan her ay en iyi tahmincilere bedava milli piyango bileti veriyor.bu uygulamayı başlattıktan sonra bana verdikleri biletlere amorti bile çıkmadı.
-
vodafone redd ve turkcel platinium güzel kapışır da turkcell sonradan girdiği halde bariz üstün.
bodrum otogar - bodrum hava alanı havaş 20 tl turkcell platinium lara ücretsiz. sinema 1+1 beleş vss.
fakat red in dakika sms interneti daha büyük ve fiyatı daha ucuz + aile indirimi yapıyorlar.
PanxeR tarafından 21/Ara/13 00:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Her türlü yardımcı oluyoruz :) platınum özeldir
-
Kazığımı hertürlü yiyceksem en azından kaliteli olmasına dikkat ederim. Ne demiş ünlü bir düşünür tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak.
-
Bimcell .. dost yoğurt verio hıaamına
-
bu turkcell platınumlu olmanın hediyesi kaç kuruşa ondan hiç bahsetmemişsiniz ağalar...
-
Yahu ben de tarifemi değiştirmeye çalışıyorum, platinium ekstra internet mi ne öyle bir şey yapmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremedim