Bim 13.12.2013 S4 Mini 849 TL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Az önce yumurta almaya gittim fiyat gayet uygun. Almaya düşünenler için güzel fırsat.

Telefon açtım .İthalatçı firma garantiliymiş . tuhaf bi isim söyledi aklımda kalmadı .

netten baktım bulamadım .bim aktüeldede yok ama mağaza afişinde var .

telefonla sormak isteyenler için gebze - pendik tarafı  şeysi 0262 643 76 80

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Kafa hesap yaparsak nette arastırmaya göre bıle bayagı uygun , ( http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-i9190-galaxy-s4-mini-fiyati,1063394.html ) üstelık gıdıp gorup alabılırsın ...!

BİM cosuyor arada bazı urunlerde yaa :)

//

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sabahtan market açılmadan kapıda olun yoksa anında biter.Market başı 1 veya 2 tane stok geliyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Sabahtan market açılmadan kapıda olun yoksa anında biter.Market başı 1 veya 2 tane stok geliyor.

Çokmuş :D izdiham olacak. Artık telefon alamayan bimden püskevit ve çükülata alır :D

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

La ithalatçı garantili almayın gidin yurtdışından getirtin daha iyi

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

hacım bu hepsiburada teknosa falan da ithalatçı garantili vermiyo mu? bu bim'in diğerlerinden farkı ne ki bu kadar ucuza geliyo onu anlamadım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

sen çok yanlış biliyon hocam.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    Seastar bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

hacım bu hepsiburada teknosa falan da ithalatçı garantili vermiyo mu? bu bim'in diğerlerinden farkı ne ki bu kadar ucuza geliyo onu anlamadım

ithalatını yapan koca kvk telpa genpa gibi şirketler, yaygın servis ağları değil. Genellikle Türkiye'de bir ya da iki tane servisi bulunan dükkanlar oluyor.  diğer büyük firmalara distribütör deniyor. Garantisi de distribütör garantisi olarak geçer.

İmzalamazsam ne olcak?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

bimde çalışan tanıdığınız varsa ayırttırn sabah sıraya girsenizde alamazsınız.

matematik24.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı
    Seastar bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

ithalatını yapan koca kvk telpa genpa gibi şirketler, yaygın servis ağları değil. Genellikle Türkiye'de bir ya da iki tane servisi bulunan dükkanlar oluyor.  diğer büyük firmalara distribütör deniyor. Garantisi de distribütör garantisi olarak geçer.

kvk telpa da sanki çok iyiler. 3 sene önce telefonu servise,kız verdim dul çıktı servisten mk. 

der die das
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı

Kafa hesap yaparsak nette arastırmaya göre bıle bayagı uygun , ( http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-i9190-galaxy-s4-mini-fiyati,1063394.html ) üstelık gıdıp gorup alabılırsın ...!

BİM cosuyor arada bazı urunlerde yaa :)

// <!C var wtplaytorrent1_ = var fade = ."wtplaytorrent1_fade"; fade.parentNode.removeChildfade; el = ."wtplaytorrent1"; el.style.display="none"; setTimeout el.parentNode.removeChildel, 500 // >

ben de direkt akakce den sorguladım, ordaki en düşük fiyattan bile 30-40 lira daha ucuza geliyor.

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 3080 Toplam Mesaj: 15