Bim 13.12.2013 S4 Mini 849 TL
-
Az önce yumurta almaya gittim fiyat gayet uygun. Almaya düşünenler için güzel fırsat.
Telefon açtım .İthalatçı firma garantiliymiş . tuhaf bi isim söyledi aklımda kalmadı .
netten baktım bulamadım .bim aktüeldede yok ama mağaza afişinde var .
telefonla sormak isteyenler için gebze - pendik tarafı şeysi 0262 643 76 80
-
Kafa hesap yaparsak nette arastırmaya göre bıle bayagı uygun , ( http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-i9190-galaxy-s4-mini-fiyati,1063394.html ) üstelık gıdıp gorup alabılırsın ...!
//
BİM cosuyor arada bazı urunlerde yaa :) -
Sabahtan market açılmadan kapıda olun yoksa anında biter.Market başı 1 veya 2 tane stok geliyor.
-
Citizen bunu yazdı
Sabahtan market açılmadan kapıda olun yoksa anında biter.Market başı 1 veya 2 tane stok geliyor.
Çokmuş :D izdiham olacak. Artık telefon alamayan bimden püskevit ve çükülata alır :D
-
La ithalatçı garantili almayın gidin yurtdışından getirtin daha iyi
-
mfatihbodur bunu yazdı
hacım bu hepsiburada teknosa falan da ithalatçı garantili vermiyo mu? bu bim'in diğerlerinden farkı ne ki bu kadar ucuza geliyo onu anlamadım
-
mfatihbodur bunu yazdı
sen çok yanlış biliyon hocam.
-
Seastar bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
hacım bu hepsiburada teknosa falan da ithalatçı garantili vermiyo mu? bu bim'in diğerlerinden farkı ne ki bu kadar ucuza geliyo onu anlamadım
ithalatını yapan koca kvk telpa genpa gibi şirketler, yaygın servis ağları değil. Genellikle Türkiye'de bir ya da iki tane servisi bulunan dükkanlar oluyor. diğer büyük firmalara distribütör deniyor. Garantisi de distribütör garantisi olarak geçer.
-
bimde çalışan tanıdığınız varsa ayırttırn sabah sıraya girsenizde alamazsınız.
-
Liquid bunu yazdıSeastar bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
ithalatını yapan koca kvk telpa genpa gibi şirketler, yaygın servis ağları değil. Genellikle Türkiye'de bir ya da iki tane servisi bulunan dükkanlar oluyor. diğer büyük firmalara distribütör deniyor. Garantisi de distribütör garantisi olarak geçer.
kvk telpa da sanki çok iyiler. 3 sene önce telefonu servise,kız verdim dul çıktı servisten mk.
-
JiggSaw bunu yazdı
Kafa hesap yaparsak nette arastırmaya göre bıle bayagı uygun , ( http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-i9190-galaxy-s4-mini-fiyati,1063394.html ) üstelık gıdıp gorup alabılırsın ...!
// <!C var wtplaytorrent1_ = var fade = ."wtplaytorrent1_fade"; fade.parentNode.removeChildfade; el = ."wtplaytorrent1"; el.style.display="none"; setTimeout el.parentNode.removeChildel, 500 // >
BİM cosuyor arada bazı urunlerde yaa :)ben de direkt akakce den sorguladım, ordaki en düşük fiyattan bile 30-40 lira daha ucuza geliyor.