Bim De Eski Sevgiliyi Görmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    "Bimde eski sevgiliyi görmek" "Bim'e doğru yola çıktım. zaten iki adım ötesi bim.Annemin terliklerini giyip çıkayım lan dedim, kim iki saat şimdi bağcık>bağlayacak.Ama olgun bir erkek insanda eğreti duran şeylerin başındaanne  terliği geliyormuş canlar, ben bunu anladım.Bim her zamanki gibi sakindi.Klima çalışıyor ama soğutmuyordu.Nasıl bir klima lan bu diyerek incelemeye başladım. ama görevli beni balici sandı,çünkü ayaklarımda da acayip terlikler altımda çamaşır suyu sıçrayıp rengi atmış bir pijamayla pek de güzel bir gaspçı havası veriyordum."abi bu klima üflemiyor galiba" dedim. ama cevap vermedi, işine döndü.Tam arkamı dönüp gidecekken tanıdık bir ses duydum. pek bir tanıdık.Sanki bir zamanlar kulağıma "aşkım" diyen bir ses.Yavaşça arkamı döndüm.Evet, eski sevgilimdi bu.Bir zamanlar sevdiğim kadındı.Bir zamanlar elele tutuşarak mal gibi gezdiğimiz kadın.Şimdi nişanlısıyla bim'e gelmiş alışveriş yapıyordu.Bir zamanlaraşık  olduğum kadındı bu.Evet bir zamanlar uğruna canımı verebileceğimkadındı  bu.Ben şaşkınlıktan elimdekileri yere düşürünce bunlar birdenirkildi ve  hemen arkasını döndü. ben, beni görmesinler diye hızlıcaaşağıya eğildim  ama lanet olası bim'de raf diye bir şey yok ki.Tansaşolsa arkadaki adam  seni göremez ama raf yerine kolilerde ürün sergileyenbim sayesinde  saklanamadım.Peki size sorarım. siz arkanızı döndüğünüzde,devekuşu gibi  saklandığını sanan ama ayağında ufak numara anneterlikleriyle sıçar gibi  çömelmiş ve kıç çatalı gözüken bir adam görsenizne yaparsanız? işte onlar  da öyle yaptılar.Bastılar kahkahayı.Yavaş vegurur yıkılmışça ayağa  kalktım.Gözlerine baktım.Bana baktı, mahzun birbakış görmek isterdim ama  alay ediyordu resmen.Ayaklarıma bakıyordu. Anneterliği giymiş, parmakları  ucundan çıkmış bir ayak.Buydum işte.Sen buadamla bir zamanlar çıkmıştın.Şimdiki sevgilin çok iyi giyinmiş ama bir bak bakayımona.Bim'de  bu şıklık? sence de biraz samimiyetsiz değil mi? ben enazından yakışıyorum  buraya.İçimden geldiği gibiyim.Böyle düşündüm amasonra hassiktir dedim.  adam kapmış kızı, ben de lavuk gibi pijamaylaterlikle geziyorum.Kim  naapsın lan beni. "nasılsın görüşmeyeli?" dedim."iyiyim" dedi. "ne güzel"  dedim. "hıhı" dedi.Gittikçe gerginleşiyorduortam.Yeni sevgilisi kıllandı  mı acaba >diye baktım ama "nasıl olsa bulavuktan bir zarar gelmez"  düşüncesi hasıl olduğundan zerre s..kindedeğildim herifin.Adam en ucuz  kangal sucuğu seçmekle meşguldu."niye böyleolduk biz?" der gibi baktım.  "ne diyorsun?" der gibi baktı bana. "niyeböyle olduk diyorum?" der gibi  tekrar baktım. "ne diyorsun anlamıyorum"der gibi tekrar baktı bana. "neyse  s..ktir et" der gibi baktım.S..tiretti alışverişe devam etti. bir güle  güle demeden.Gözyaşlarımı saklayarakelimden düşürdüklerimi aldım ve kasaya  gittim.Bir de peçete aldım,gözyaşlarımı silmek için. kasadaki görevli yine  baliciymişim gibi baktıbana, "paran var mı" der gibi baktı bana,bana  bakmasın artık kimse.Al lanparanı der gibi uzattım, para üstü beklemeden  çıktım ama sonra hemen geridönüp şahsiyetsizce aldım paranın üstünü.Tam  çıkacakken fiş almayıunuttuğum aklıma geldi. dönüp onu da aldım.Mina  koyim, bir romantizm deyaşayamadık be. Eve giderken serkan geldi yavaşça  yanıma. tek dostum,yoldaşım,üzgün olduğumu anlayabilen tek insan."abi bir  şey diycem.pijamanın kıçında delik var, kıçın gözüküyor,baya bir  büyük"dedi.O gündenberi evdeyim. bim'e de kapıcıyı yolluyorum. (Alıntıdır)

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    süper hocam :D:D

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    peder zicklerin efsane yazılarından biri severim kendisini..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gecelerisarankorku
    gecelerisarankorku's avatar
    Erkek

Arkadas tesekkürler böyle güzel bi yazıyı bızımle paylastıgın için

Karayollarında degil senin kollarında ölmeyi tercih ederim!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    bu olayi yasayan benim boxer isimli bi arkadas. (nan yoksa alinti yaptida soylemiyo ama yoook cok pis rezil oldum felan diyodu)

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yerebakan
    yerebakan's avatar
    Erkek
    Daha önce verilmişti.Komik adam bayağı bir deneme yazısı var.

-_-
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inSanDeiL
    inSanDeiL's avatar
    Erkek
    bulutbey bunu yazdı:
    -----------------------------

"niye böyleolduk biz?" der gibi baktım.  "ne diyorsun?" der gibi baktı bana. "niyeböyle olduk diyorum?" der gibi  tekrar baktım. "ne diyorsun anlamıyorum"der gibi tekrar baktı bana. "neyse  s..ktir et" der gibi baktım.S..tiretti alışverişe devam etti.

huuheuheuhe :D:D  :D:D:D 

mına komuş ortalığın adam.Sen bak bön bön. Bide hilal milal dio :P Sokarım hilala :\

Derken qüne$ doqdu ufku çizen kahve renqi daqLarın ardından,ve Senin ßa$ın omZumda!..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    şu anki ruh halimi açıklıyo :D

le le le sakine
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

st_anger_turk bunu yazdı:
    bu olayi yasayan benim boxer isimli bi arkadas. (nan yoksa alinti yaptida soylemiyo ama yoook cok pis rezil oldum felan diyodu)

sen ciddi misin :D 

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    bu konu cikali epey oldu.O zaman ona sordugumda yok alinti diye yazmayi unutmusum v.s diye kivirdi kerata :D

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    yok sonunda koptumyaa ilk basta ciddi ciddi okudum senin basina geldi sandim uzuluyorum biryandanda sonuna gelince yarildim hahaha superdiya

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
Toplam Hit: 3000 Toplam Mesaj: 15