Bimde Ki Tel Kampanyası
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------
yoğurdun yanında satılan telefondan ne beklersiniz anlamam :)
-----------------------------hocam bimden 2 kere telefon aldık taş gibi valla hala çalışıyor hiç sorunda çıkarmadı :D
-
underzero bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
"android işlemci" tebrikler
-----------------------------delphi 40 yasinda bir adam (bakiniz : isko dan profosyonel cumleler)
bimin internet sitesinde yazılan yazıyı yazdım kopyaladım aynen oraya dalgya gerek yok -
o6u2 bunu yazdı:
"android işlemci" tebrikler.
-----------------------------:)
-
siyahbereli bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------Aytekinet bunu yazdı:
Birleşik İslam Mağazaları farkı
-----------------------------allahuu ekber
-----------------------------o eskiden birleşik islam dı. şimdi değişti ismi aynı sahipleri farklı
-
SeRDaR bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------delphi 40 yasinda bir adam (bakiniz : isko dan profosyonel cumleler)
bimin internet sitesinde yazılan yazıyı yazdım kopyaladım aynen oraya dalgya gerek yok
-----------------------------hocam ben zaten bimi tebrik ettim.
-
underzero bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------sdfsffsfdf :D yaşını da biliyor isko'ya bak hele.
-
Alacak olan muritler 30 dk once gitsin acilmadan.basini bulma olasiliginiz yuksek.bazi subelere hic gelmiyor.en fazla 4-5 geliyor gelse de.
-
whopper bunu yazdı:
Alacak olan muritler 30 dk once gitsin acilmadan.basini bulma olasiliginiz yuksek.bazi subelere hic gelmiyor.en fazla 4-5 geliyor gelse de.
-----------------------------dun barboros mahallesine kadar gittim (koşuyolunun alt tarafları teksas dıye geçer) . ordada bim var , eper o semtteki millet toplanıp ordan alırsa görün curcurnayı :D:D
-
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------whopper bunu yazdı:
-----------------------------dun barboros mahallesine kadar gittim (koşuyolunun alt tarafları teksas dıye geçer) . ordada bim var , eper o semtteki millet toplanıp ordan alırsa görün curcurnayı :D:D
-----------------------------sen teksas görmemişsin. bağcılardaki barbaros a gel :)
-
THT2005 bunu yazdı:
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------whopper bunu yazdı:
-----------------------------sen teksas görmemişsin. bağcılardaki barbaros a gel :)
katılıyorum liseye giderken barbarostan adam gelecek okul basmaya demişlerdi okul boşalmıştı resmen o derece :D sonra polis geldi kapıya birşey olmadı