Bionluk.Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bionluk.com ile çalışan varmı ne sitesi diyen varsa hangi dalda iyiseniz logo - web tasarım - seslendirme v.s iş alıyorsunuz hazırlıyorsunuz satıyorsunuz site üzerinden forum içinden çalışan arkadaşlar varmı. Güzel bi siteye benziyor facede gezinirkene denk geldim profesyonel ses seslendirme falan da var.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

haribiden ha manyak şeyler var .

çok sağol inceliyorum güzel şeyler var.

edit: şunu buldum https://bionluk.com/uafyok/ben-internetten-para-kazanmanizi-saglayabilirim-817

varmı böyle birşey yoksa kazıkmı ?

edit 2: 

https://bionluk.com/yasinberkay03/kotu-ve-magrur-gunlerinizde-aglayacak-ve-yaslanabileceginiz-bir-omuz-olurum-1110

İyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta ne zaman nerede isterseniz bir dost arkadaş veya kanka olunur. Dert dinlenir akıl verilir. Destek olunur takma kafana vs gibi geçiştirici cümlelerimiz yoktur...

:D D::D:DD::D yarıldım

zalimadam tarafından 23/May/14 01:56 tarihinde düzenlenmiştir

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

10 tl y bu işleri yaparlarmı acaba ilginc site imiş.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

haribiden ha manyak şeyler var .

çok sağol inceliyorum güzel şeyler var.

edit: şunu buldum https://bionluk.com/uafyok/ben-internetten-para-kazanmanizi-saglayabilirim-817

varmı böyle birşey yoksa kazıkmı ?

edit 2: 

https://bionluk.com/yasinberkay03/kotu-ve-magrur-gunlerinizde-aglayacak-ve-yaslanabileceginiz-bir-omuz-olurum-1110

İyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta ne zaman nerede isterseniz bir dost arkadaş veya kanka olunur. Dert dinlenir akıl verilir. Destek olunur takma kafana vs gibi geçiştirici cümlelerimiz yoktur...

:D D::D:DD::D yarıldım

"Satın aldığınız taktirde tüm taktiklerimle internetten para kazanmanızı sağlayacağım.. 4-5 ay içinde yapacağımız işlemlerden sonra her ay cebinize $1000 para girecek"    

yazmış böyle bir şey olsa 10 lira peşinde koşmaz gibime geliyor :)

In every job there is a no
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    manfolder bunu yazdı

10 tl y bu işleri yaparlarmı acaba ilginc site imiş.

Valla hocam yorumlara v.s baktım adamlar yaptırıyor çogunluk olarak ögrenciler yaptırıyor zaten ugraşmak istemiyorlar ödev , sunum animasyonu , logo v.s illa yaptıranlar vardır.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

ilginçmiş çizelim kullanırız :)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Tc kimlik no ve vergi no istiyor.Ben dedim onları yazmasam olmaz mı.Bana attıkları cevap bu.

Türkiye Cumhuriyeti vergi sistemi ve uygulamalarına göre kullanıcıların, Bionluk'ta gerçekleştirdikleri işlemler sonucunda vergisel yükümlülükleri doğabilmektedir. Kullanıcılarımızın mali müşavirler gibi uzman kişilerden görüş alarak vergisel yükümlülüklerinin yerine getirilmesiyle ilgili değerlendirme yapmalarını önermekteyiz.

Satışlarınızın ticari bir nitelik taşıyıp taşımadığını analiz etmek için Gelirler İdari Başkanlığın'dan www.egirisimci.gov.tr internet sitesinden faydalanabilirsiniz.

Bilginize,

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Proje güzelmiş fakat 10tl'ye seslendirme işi yapan adam bile var, çok sövüyorlardır eminim. :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Tc kimlik no ve vergi no istiyor.Ben dedim onları yazmasam olmaz mı.Bana attıkları cevap bu.

Türkiye Cumhuriyeti vergi sistemi ve uygulamalarına göre kullanıcıların, Bionluk'ta gerçekleştirdikleri işlemler sonucunda vergisel yükümlülükleri doğabilmektedir. Kullanıcılarımızın mali müşavirler gibi uzman kişilerden görüş alarak vergisel yükümlülüklerinin yerine getirilmesiyle ilgili değerlendirme yapmalarını önermekteyiz.

Satışlarınızın ticari bir nitelik taşıyıp taşımadığını analiz etmek için Gelirler İdari Başkanlığın'dan www.egirisimci.gov.tr internet sitesinden faydalanabilirsiniz.

Bilginize,

birsey satin alirken mi, satarken mi istiyor bunu?

All I need is a possibility.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

Bilginize,

birsey satin alirken mi, satarken mi istiyor bunu?

hayır hepsinde

Toplam Hit: 3267 Toplam Mesaj: 12