Bionluk.Com
-
Arkadaşlar bionluk.com ile çalışan varmı ne sitesi diyen varsa hangi dalda iyiseniz logo - web tasarım - seslendirme v.s iş alıyorsunuz hazırlıyorsunuz satıyorsunuz site üzerinden forum içinden çalışan arkadaşlar varmı. Güzel bi siteye benziyor facede gezinirkene denk geldim profesyonel ses seslendirme falan da var.
-
haribiden ha manyak şeyler var .
çok sağol inceliyorum güzel şeyler var.
edit: şunu buldum https://bionluk.com/uafyok/ben-internetten-para-kazanmanizi-saglayabilirim-817
varmı böyle birşey yoksa kazıkmı ?
edit 2:
İyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta ne zaman nerede isterseniz bir dost arkadaş veya kanka olunur. Dert dinlenir akıl verilir. Destek olunur takma kafana vs gibi geçiştirici cümlelerimiz yoktur...
:D D::D:DD::D yarıldım
zalimadam tarafından 23/May/14 01:56 tarihinde düzenlenmiştir -
10 tl y bu işleri yaparlarmı acaba ilginc site imiş.
-
bir kaç iş çok kalite gibi.
https://bionluk.com/ozgurbabal/seslendirme-firma-jingle-ve-tum-isitsel-islerini-yapabilirim-292
17 işi %100 oyla yapmış misal.
buda açılış animasyonu
-
zalimadam bunu yazdı
haribiden ha manyak şeyler var .
çok sağol inceliyorum güzel şeyler var.
edit: şunu buldum https://bionluk.com/uafyok/ben-internetten-para-kazanmanizi-saglayabilirim-817
varmı böyle birşey yoksa kazıkmı ?
edit 2:
İyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta ne zaman nerede isterseniz bir dost arkadaş veya kanka olunur. Dert dinlenir akıl verilir. Destek olunur takma kafana vs gibi geçiştirici cümlelerimiz yoktur...
:D D::D:DD::D yarıldım
"Satın aldığınız taktirde tüm taktiklerimle internetten para kazanmanızı sağlayacağım.. 4-5 ay içinde yapacağımız işlemlerden sonra her ay cebinize $1000 para girecek"
yazmış böyle bir şey olsa 10 lira peşinde koşmaz gibime geliyor :)
-
manfolder bunu yazdı
10 tl y bu işleri yaparlarmı acaba ilginc site imiş.
Valla hocam yorumlara v.s baktım adamlar yaptırıyor çogunluk olarak ögrenciler yaptırıyor zaten ugraşmak istemiyorlar ödev , sunum animasyonu , logo v.s illa yaptıranlar vardır.
-
ilginçmiş çizelim kullanırız :)
-
Tc kimlik no ve vergi no istiyor.Ben dedim onları yazmasam olmaz mı.Bana attıkları cevap bu.
Türkiye Cumhuriyeti vergi sistemi ve uygulamalarına göre kullanıcıların, Bionluk'ta gerçekleştirdikleri işlemler sonucunda vergisel yükümlülükleri doğabilmektedir. Kullanıcılarımızın mali müşavirler gibi uzman kişilerden görüş alarak vergisel yükümlülüklerinin yerine getirilmesiyle ilgili değerlendirme yapmalarını önermekteyiz.
Satışlarınızın ticari bir nitelik taşıyıp taşımadığını analiz etmek için Gelirler İdari Başkanlığın'dan www.egirisimci.gov.tr internet sitesinden faydalanabilirsiniz.
Bilginize, -
Proje güzelmiş fakat 10tl'ye seslendirme işi yapan adam bile var, çok sövüyorlardır eminim. :D
-
u235 bunu yazdı
Tc kimlik no ve vergi no istiyor.Ben dedim onları yazmasam olmaz mı.Bana attıkları cevap bu.
Türkiye Cumhuriyeti vergi sistemi ve uygulamalarına göre kullanıcıların, Bionluk'ta gerçekleştirdikleri işlemler sonucunda vergisel yükümlülükleri doğabilmektedir. Kullanıcılarımızın mali müşavirler gibi uzman kişilerden görüş alarak vergisel yükümlülüklerinin yerine getirilmesiyle ilgili değerlendirme yapmalarını önermekteyiz.
Satışlarınızın ticari bir nitelik taşıyıp taşımadığını analiz etmek için Gelirler İdari Başkanlığın'dan www.egirisimci.gov.tr internet sitesinden faydalanabilirsiniz.
Bilginize,birsey satin alirken mi, satarken mi istiyor bunu?
-
mizahi bunu yazdıu235 bunu yazdı
Bilginize,birsey satin alirken mi, satarken mi istiyor bunu?
hayır hepsinde