BİOS

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThE_bLuE
    ThE_bLuE's avatar
    Erkek
    slm arkadaşlar bnm bilgissayrın BİOS ayarlarımı ne bozulmuş nasıl yapabilirim

imza yoq parmak bassam olurmu :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek
    BIOS girdikten sonra default yazar F1-F2-F3-F4-F5-F6-F7-F8-F9-F10-F11-F12 bunlardan biri eski haline getirir.. BIOS gir bak hangisini Defaults tuşu yapmış anakarta göre degişir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Eğer ayarlarını kurcalamaşsan geri alabilirsin,yani fabrika ayarlarına dönüş yapabilirsin.Load ile başlayan iki kısım var,bunlar geri alır. load bios default seçeneğini enterla ve yes de diğeri de load ile başlıyordu ismini tam olarak hatırlamıyorum onuda yap ve evet de.Sonra kaydet. Save and exit bios veya kısaca F10 a bas.Ayarları geri yüklemiş olursun.Geri dediğim fabrika ayarlarıdır.Yani ilk çıkış ayarıdır ona göre

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThE_bLuE
    ThE_bLuE's avatar
    Erkek

şimdi bn bilgisayara format attım ama geri yükleyemedim sonra bnm kuseni çağırdım

bunun bios ayarları bozulmuş dedi....

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek
    Senin kuzende laf var Faaliyet yok.Ertan kardeş daha ince anlatmış ordan yola cıkarak yapabilirsin ama ben BIOS un ayarlarının bozuldugunu zanneetmiyorum hem format sebebin neydi???BIOSmu?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Format atmakla biosun ne alakası var a.q. Eğer biosa girip kafana göre bir şeyler değiştirmediysen birşey yok korkma. Hem bilgisayarında bir sorun falan var mı.Ne bileyim açılıyor mu veya kilitleniyor mu onun gibi şeyler işte.Eğer eskisi gibi ise salla birşey yok demektir

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThE_bLuE
    ThE_bLuE's avatar
    Erkek
    bilgisayar azına kadar full virüs doluydu.anti virüsler bile temizleyemedi. artık en sonunda delirdim. format attım..... ekran kartında biras sorun wardı ekran kare kare oluyodu ama güvenli kipte açıp kapayınca düzeliyordu.....

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Ya hocam sen yeni windows kur baka herşey hallolur.Ayrıca tüm disklere format at.Hatta low level format att (ohaaaaaa bu çok ağır oldu) sen en iyisi normal format at sonra windows kur.Sorun düzelir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek

ThE_bLuE bunu yazdı:

bilgisayar azına kadar full virüs doluydu.anti virüsler bile temizleyemedi. artık en sonunda delirdim. format attım..... ekran kartında biras sorun wardı ekran kare kare oluyodu ama güvenli kipte açıp kapayınca düzeliyordu.....

Olum işte yabancıların yaptıgı virüs programı bi poka yaramıyor sen şuna bi bak türk yapımı:

http://www.atillaate.com/xpturk/vizz.htm  windows acılınca norton u tıkla gör türklerinkini türklerin gücü

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Hocam o verdiğin antivirus ne iyiyimiş yaa.Vallahi çok süper hocam

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThE_bLuE
    ThE_bLuE's avatar
    Erkek
    bilgisayar açılsa yüklerim ama........

Toplam Hit: 2919 Toplam Mesaj: 14