Bios

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

Mrb arkadaslar

bir konuda acil yardımlarınızı bekliyorum..

dün gece aynı bölümde okuduğum arkadasım laptop ını biosuna şifre koymak için uğraştı...işin aslı pekte bildiği sölenemez...fakat beceremedi ve su anda sistem açılmıor daha doğrusu bios kendi işini bitirmeden tekrar basa dönüyor..

bunu nasıl çözebileceğimi bilmiyorum ve bölümdeki hocalara da pek danışmayı istemiyoruz bazen kıllık yapıorlar..

eğer yardım edebilirsenz çok sevinirim 

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    legion_of_doom bunu yazdı:
    -----------------------------

Mrb arkadaslar

bir konuda acil yardımlarınızı bekliyorum..

dün gece aynı bölümde okuduğum arkadasım laptop ını biosuna şifre koymak için uğraştı...işin aslı pekte bildiği sölenemez...fakat beceremedi ve su anda sistem açılmıor daha doğrusu bios kendi işini bitirmeden tekrar basa dönüyor..

bunu nasıl çözebileceğimi bilmiyorum ve bölümdeki hocalara da pek danışmayı istemiyoruz bazen kıllık yapıorlar..

eğer yardım edebilirsenz çok sevinirim 

Bios pilini çıkarıp tak sonra biosu resetle

edit:  keşke küçük başlık kullansaydın konu açarken. silinecek malasef konu..

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ben biosa şifre koydum şifreyi yanlış girince yanlış diyo doğru girince doğru diyo hiç bişi yapmayıp entera basıncada açılıyo onu çözemedim :)=

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    nights_judge bunu yazdı:
    legion_of_doom bunu yazdı:

----------------------------

denemeye değer bu geceyide ona ayıralım  Allah Yardımcımız olsun

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tamamı büyük mesaj ve topic kasmak yasaktır

DOM..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Dizüstü bilgisayar olduğu için dikkat et pili çıkarırken garanti dışı kalmasın alet.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı:
    Dizüstü bilgisayar olduğu için dikkat et pili çıkarırken garanti dışı kalmasın alet.
    bencede :)

Dur be kadınnnn....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Arkadaşım hangi devirde yaşıyorsun nerde öyle laptopun pilini sök biosu resetlensin.Eskidendi onlar 10 sene önceki laptoplardaydı o olay.Biliyorsan anlat bilmiyorsan yanlış yönlendirme insanları.Sonra hiç yok yere pilini sökeceğim diye  zarar verecekler cihaza..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

Arkadaşım hangi devirde yaşıyorsun nerde öyle laptopun pilini sök biosu resetlensin.Eskidendi onlar 10 sene önceki laptoplardaydı o olay.Biliyorsan anlat bilmiyorsan yanlış yönlendirme insanları.Sonra hiç yok yere pilini sökeceğim diye  zarar verecekler cihaza..

2009 devirinde yaşıyorum, arkadasın mesajını yanlış okumuşum saatten olsa gerek.bir an için desktop sanmışım laptpu şimdi farkettim.özür.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    default yap biosu öyle dene bakalım bios boot disk seçmedenmi reset atıyor yoksa disk seçimi yaparkenmi yoksa işletim sistemi başlarkenmi reset atıyor?

yunusozturk.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Otistiq
    Otistiq's avatar
    Erkek

arkadaşım yardımcı olurmu bilmiyorum ama Dell Bioss pass kiler adlı program belki işine yarar denemediğim ve çok araştıramadığım için sadece dell için mi geçerli bilmiyorum ve sanmıyorum denemekte fayda var.. Boot ederek alttaki dosyayı okutabilirsen ordan işlem yapabilirsin..

http://rapidshare.com/files/12330886/Dell___TuXrepublic.com___.rar.html

Hayallerim ve Kendim.
Toplam Hit: 2024 Toplam Mesaj: 16