Bios Güncellemesi
-
hocalar sürekli görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu gibi birşey çıkıyor hiçbir oyunu falan filan açamıyorum tüm driverlar güncel netten araştırdımda bu sorunu bios güncellemesi ile çözmüşler sorunu şimdi bilgili biri biosumu nasıl güncelleyeceğim hakkında bilgi verebilir mi
anakartım
Üretici MSI
Model 945GCM5-F V2 (MS-7267)
Şuanki Bios Sürümüm
Marka American Megatrends Inc.
Sürüm V17.10
Tarih 06/02/2009
-
http://www.msi.com/service/liveupdate/#/?step=live-step-1
-
hocam bunu daha önce denedim 1 anakart dirver güncellemesi bulundu diyor tıklayıp güncelleye basyorum olmuyor yüklemiyor diriverı indirmiyor siteden :|
-
http://tw.msi.com.tw/autobios/seriesexe/liveupdate.exe bu programı indir,çalıştır.Live Update sekmesinden manuel güncellemeyi ve biosu tikle ara yeni sürüm bulunursa ara düğmesinin altındaki indire tıkla ve indir. exe dosyasını çalıştırdığın zaman sana windows veya dos ortamındamı çalışsın diye sorar.Windows'u tıkla yüklenince makine reset atar.kolay gelsin..
-
teşekkürler güncelledim fakat hala hata veriyor ekran kartı kernel mode driver diye
-
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------
teşekkürler güncelledim fakat hala hata veriyor ekran kartı kernel mode driver diye
-----------------------------ekran kartı onboardsa işlemi vga için yap..
-
yanak bunu yazdı:
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------ekran kartı onboardsa işlemi vga için yap..
-----------------------------onboard değil nvidia geforce 8400 gs
-
merak ettim sorun nasıl çözülüyor upu :)
-
hocam msi ise liveda sorun bir onceki bios surumunu guncellerken bir hata olduysa ondan yapar bende cekmistim son guncellemede tırt oldu anakartı kullanamadım sonra yeni anakart aldım :D
-
hata falan olmadı 1 dk içinde güncelledi res attı bios ta yaptığım tüm ayarlar falan sıfırlanmış şeklde pc sorunsuz açıldı da
bende hala floppy disk A hatası veriyor f1 le açılıyor pc anca floppy devre dışı birakınca direk açılıyor :| bu bir sorun mudur
-
BlackApple bunu yazdı:
hata falan olmadı 1 dk içinde güncelledi res attı bios ta yaptığım tüm ayarlar falan sıfırlanmış şeklde pc sorunsuz açıldı da
bende hala floppy disk A hatası veriyor f1 le açılıyor pc anca floppy devre dışı birakınca direk açılıyor :| bu bir sorun mudur
benimkide aynı.floppy disk yok bende ama sürücüyü tanıdı,biçimlendir falan dedi iptal dedim aynı ayar gidiyo.onun dışında bi sorun yok..