Bios Güncellemesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hocalar sürekli görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu gibi birşey çıkıyor hiçbir oyunu falan filan açamıyorum tüm driverlar güncel netten araştırdımda bu sorunu bios güncellemesi ile çözmüşler sorunu şimdi bilgili biri biosumu nasıl güncelleyeceğim hakkında bilgi verebilir mi

anakartım 

Üretici MSI

Model 945GCM5-F V2  (MS-7267)

Şuanki Bios Sürümüm

Marka American Megatrends Inc.

Sürüm V17.10

Tarih 06/02/2009

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    http://www.msi.com/service/liveupdate/#/?step=live-step-1

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Erkek

hocam bunu daha önce denedim 1 anakart dirver güncellemesi bulundu diyor tıklayıp güncelleye basyorum olmuyor yüklemiyor diriverı indirmiyor siteden :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

http://tw.msi.com.tw/autobios/seriesexe/liveupdate.exe bu programı indir,çalıştır.Live Update sekmesinden manuel güncellemeyi ve biosu tikle ara yeni sürüm bulunursa ara düğmesinin altındaki indire tıkla ve indir. exe dosyasını çalıştırdığın zaman sana windows veya dos ortamındamı çalışsın diye sorar.Windows'u tıkla yüklenince makine reset atar.kolay gelsin..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Erkek

teşekkürler güncelledim fakat hala hata veriyor ekran kartı kernel mode driver diye

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

BlackApple bunu yazdı:
    -----------------------------

teşekkürler güncelledim fakat hala hata veriyor ekran kartı kernel mode driver diye

ekran kartı onboardsa işlemi vga için yap..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Erkek

yanak bunu yazdı:

BlackApple bunu yazdı:

ekran kartı onboardsa işlemi vga için yap..

onboard değil nvidia geforce 8400 gs

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

merak ettim sorun nasıl çözülüyor upu :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rido59
    rido59's avatar
    Erkek

hocam msi ise liveda sorun bir onceki bios surumunu guncellerken bir hata olduysa ondan yapar bende cekmistim son guncellemede tırt oldu anakartı kullanamadım sonra yeni anakart aldım :D

zzzzzz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Erkek

hata falan olmadı 1 dk içinde güncelledi res attı bios ta yaptığım tüm ayarlar falan sıfırlanmış şeklde pc sorunsuz açıldı da

bende hala floppy disk A hatası veriyor f1 le açılıyor pc anca floppy devre dışı birakınca direk açılıyor :| bu bir sorun mudur

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

BlackApple bunu yazdı:

hata falan olmadı 1 dk içinde güncelledi res attı bios ta yaptığım tüm ayarlar falan sıfırlanmış şeklde pc sorunsuz açıldı da

bende hala floppy disk A hatası veriyor f1 le açılıyor pc anca floppy devre dışı birakınca direk açılıyor :| bu bir sorun mudur

benimkide aynı.floppy disk yok bende ama sürücüyü tanıdı,biçimlendir falan dedi iptal dedim aynı ayar gidiyo.onun dışında bi sorun yok..

Toplam Hit: 3385 Toplam Mesaj: 20