Bios Güncellenmesi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    elimde bi anakart var ve işletim sistemi kurarken kitlenip kalıyor. bunun nedeni bence biostan ama biosun modelini bulamadım üzerinde bişey yazıyor ama bunları aradığım zaman her hangi bir güncelleme dosyası bulamıyorum napacam ben? :P

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek
    anakartın markası nedir sitesinden edinebilirsin. ;)

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek
    bide biosta olduğuna tam eminmisin ram larda sorun varsa kitleyebilirde.

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    dıttt diye ses çıkmıosa ramlerin sağlamdır..

http://www.yazilimgrubu.com/dokuman.php?sayfa2=5&no=62

şu sayfaya bak bakalım :D

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    anakartın markası yetmez,farklı model yüklersen biosa,daha da açamazsın :) Ama bence catlax ın dediği gibi biosda olduğunu nerden biliyorsun hem ne alaka onu çıkartamadım

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    başka ana kartta hiç bir problem yok gayet güzel çalıyo sistem. ve anakartın markasını ve modelini bilmiyom :P

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek
    ertan yazar ya hani atıyom asus bilmem ne serisi die sitesinde bios güncellemeleri vardır die :) dedim sorcerer usta ram lerdende yapar başıma geldği için söledim :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    ya model önemli,ben update yapmıştım,sadece bir rakam değişikti,dedim olur falan ama olmadı ::)

Sen diğer donanımlarını kontrol et,bios güncelleme ile alakası yok diye düüşünüyorum

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    hacı anakartla daha önce uğraşmıştım yemedi yapmadığım tek şey bios güncellemesi ama onuda model problemi yüxünden bırakmıştım

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    arkadaşım modeli bilmeden nasıl güncelleme yapacaksın.Windows kurulu olsaydı pc wizard 2006 programını kullanarak modeli öğrenebilirdin. Sen daha düşük versiyonlar yüklemeye çalışınca yine kilitleniyor mu? 98,95 yüklediğinde...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    hıhı bütün işletim sistemlerini yüklerken mesala 98 başka kartla kurdum taktım bi noktadan sonra gene kitledi :(

Toplam Hit: 3007 Toplam Mesaj: 21