Bir Adada Tek Başınızasınız Okuyun...
-
selamın hello falan işte konuya girim direk
şimcik bir adada sadece siz varsınız kimse yok hani şu windowsun bi duvar kağıdı varya mavi deniz yeşil ada sıcak kum :D falan işte sadece siz varsınız adada kimse yok ada manzariyet bakımından mükkemmel ötesi şimdi adaya ne gemi geliyor ne başka bişey ne yapardınız bu durumda gelecek için o adada düşünceleriniz ? unutmayın belki sonsuza kadar o adada kalabilirsiniz :D ve sadece siz varsınız. -
bi zaman sonra kafayı yerdim herhalde.yalnız insan bi zaman sonra sıyırır çünkü
-
ha birde ıssız bir adaya düşmeye gerek yok.
kalabıklar içinde yalnızım zaten.
benim denizimde bilgisayarım.
ufkumda internetim.
gerisi boş. -
kayık falan yapardım hoja uğraşırdım sal mal.yarı yolde geberceğimi bilsemde açılırdım yani
-
Lost diye bir dizi var, onu izleyin... Ne yapabilirsinki abi ben olsam altın falan arardım, ganimet bulup zengin olmayı falan düşünürdüm.
-
osiris yav ne diyim ben sana lem adadasın zaten para bulsan ne olcak a.k :D bari dua et gökten karı falan düşsün :D yada internettli bi laptop falan :D
-
altin bulup zenginmi olcan osiris :) napcan zengin olup ? ferrari alip adada yarismi duzenlicen ? :) yada gemimi satin alcan kendine ? :) heau
ben sunlari yapardim
tutun ekerdim sigara icin. sonra mademki yanlizim yasalarda yoktur burda. esrarda ekerim sonra raki icin tesisat yaparim. ekmek icin bugday tarlasi. bu kosullar altinda geberene kadar uyusturu + raki + balik heahhea cok sahane olurdu wallai. bide o kafayla yaratici bisiler yapip sisme kadin deil ama tahta bi kadin yapabilirim :)
-
Hypnotize yaw senin dediğininde tadı çıkmaz orada yasalar olmadan yapmanın ne zevki war ya :) tahta karıya gelince oda olmas amk. :)
-
Hipnoz yav o kadar şey yapıcana bi uçak yap baba ya ne uğraşıon :D
-
Valaaa ne kadar kalıcağına bağlı ama şu sıralar en fazla istediğim şeylerden biri stres ten kurtulacam işte daha ne isterim.Ama tabii yaşamak için bazı şeylere gerek duyacağım için hiç olmazsa bi balon yada benzeri bi zeplin felan icad ederdim kendi çabalarımla :D ;D
-
sevgilim,sonsuza kadar yetecek yiyecek birde pcmin olmasini isterdim
Toplam Hit: 2073 Toplam Mesaj: 14