Bir Adada Tek Başınızasınız Okuyun...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    selamın hello falan işte konuya girim direk
    şimcik bir adada sadece siz varsınız kimse yok hani şu windowsun bi duvar kağıdı varya mavi deniz yeşil ada sıcak kum :D falan işte sadece siz varsınız adada kimse yok ada manzariyet bakımından mükkemmel ötesi şimdi adaya ne gemi geliyor ne başka bişey ne yapardınız bu durumda gelecek için o adada düşünceleriniz ? unutmayın belki sonsuza kadar o adada kalabilirsiniz :D ve sadece siz varsınız.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lost_dream
    lost_dream's avatar
    Erkek
    bi zaman sonra kafayı yerdim herhalde.yalnız insan bi zaman sonra sıyırır çünkü

Tüneli kaçmak içinmi kazmışlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lost_dream
    lost_dream's avatar
    Erkek
    ha birde ıssız bir adaya düşmeye gerek yok.
    kalabıklar içinde yalnızım zaten.
    benim denizimde bilgisayarım.
    ufkumda internetim.
    gerisi boş.

Tüneli kaçmak içinmi kazmışlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    kayık falan yapardım hoja uğraşırdım sal mal.yarı yolde geberceğimi bilsemde açılırdım yani

... sorcerer & musket ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    Lost diye bir dizi var, onu izleyin... Ne yapabilirsinki abi ben olsam altın falan arardım, ganimet bulup zengin olmayı falan düşünürdüm.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    osiris yav ne diyim ben sana lem adadasın zaten para bulsan ne olcak a.k :D bari dua et gökten karı falan düşsün :D yada internettli bi laptop falan :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hypnotize
    Hypnotize's avatar
    Erkek
    altin bulup zenginmi olcan osiris :) napcan zengin olup ? ferrari alip adada yarismi duzenlicen ? :) yada gemimi satin alcan kendine ? :) heau

ben sunlari yapardim
    tutun ekerdim sigara icin. sonra mademki yanlizim yasalarda yoktur burda. esrarda ekerim sonra raki icin tesisat yaparim. ekmek icin bugday tarlasi. bu kosullar altinda geberene kadar uyusturu + raki + balik heahhea cok sahane olurdu wallai. bide o kafayla yaratici bisiler yapip sisme kadin deil ama tahta bi kadin yapabilirim :)

tamam peki hersey guzel yasamdaki gunler gecici dostlar neki hersey ayni umutsa yalan yani bitebilir yani gorebilir seni bugun allah yani dogabilir icinde melek yada seni gorebilir bu gece seytan yani dogabilir icinde iblis
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    Hypnotize yaw senin dediğininde tadı çıkmaz orada yasalar olmadan yapmanın ne zevki war ya :) tahta karıya gelince oda olmas amk. :)

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Hipnoz yav o kadar şey yapıcana bi uçak yap baba ya ne uğraşıon :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    parafuso
    parafuso's avatar
    Erkek
    Valaaa ne kadar kalıcağına bağlı ama şu sıralar en fazla istediğim şeylerden biri stres ten kurtulacam işte daha ne isterim.Ama tabii yaşamak için bazı şeylere gerek duyacağım için hiç olmazsa bi balon yada benzeri bi zeplin felan icad ederdim kendi çabalarımla :D ;D

P@R@FUSO
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmet_k
    ahmet_k's avatar
    Erkek
    sevgilim,sonsuza kadar yetecek yiyecek birde pcmin olmasini isterdim
Toplam Hit: 2074 Toplam Mesaj: 14