Bir Bilgisayar Açıldıktan Sonra 10 Dakika İçinde Niye Kilitlenir ?
-
hocalar bilgisayarı açıyorum msn + winamp + chrome de en fazla 3 sekme açık oluyor ve bilgisayar öyle donması - kilitlenmesi gereken bir haraket yapılmadığı halde kilitleniyor neden acaba ?
-
kitlenip resmi atıyo yoksa direk çakılımı kalıyo?
-
işlemci tozdan geçilmiyorsa çabuk ısındığı için bu dediğin olur, fanlar filan ters takılmış olabilir, bu sadece bir seçenek ve tek bildiğim seçenek
-
işlemcilerim sureklı temiz durur fanların doğru takılı Çakılıp kalıyor işlemci ortalama 32-35 derece arasında ...
-
hocam büyük ihtimal ramlerden kaynaklanıyodur bi göz geçir
-
SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam büyük ihtimal ramlerden kaynaklanıyodur bi göz geçir
-----------------------------Ramlerin uçlarını silgi ile sildim slotlarını üfledim felan ama nafile toz vs olmadıgını dusunuyorum
-
overlock ekran kartı varsa birde onunla çalıştırsaydın
-
Yeni bi ekran kartı almıştım ondan şüpheleniyorum elimde bi tane fx 5200 var onunla deniyecem pc iyice cozurttu 00:35 de Kilitlendi resetledım açıldı Tbt yi açtım 00:37 yine kilitlendi -.-"
-
smirnoff-ice bunu yazdı:
Yeni bi ekran kartı almıştım ondan şüpheleniyorum elimde bi tane fx 5200 var onunla deniyecem pc iyice cozurttu 00:35 de Kilitlendi resetledım açıldı Tbt yi açtım 00:37 yine kilitlendi -.-"
-----------------------------ekran kartındandır kesin benım arkadasım aldı gecen gun ekran kartı onda da aynı sorun vardı neden oldugunu bilmiyorum ama bizi kitleniyordu 10 dk sonra değiştirdi bir sorunu kalmadı sende de ondan olabilir
-
casey bunu yazdı:
smirnoff-ice bunu yazdı:
-----------------------------ekran kartındandır kesin benım arkadasım aldı gecen gun ekran kartı onda da aynı sorun vardı neden oldugunu bilmiyorum ama bizi kitleniyordu 10 dk sonra değiştirdi bir sorunu kalmadı sende de ondan olabilir
-----------------------------öyleyse cidden üzülürüm yani
gerci övünülcek kartlar değiller ama :D 6600 Gt den fx5200 e inmek koyucak biraz.D
-
anakart ile uyum meselesidir anakartın markasını rakamına kadar yaz götür pc iye uyumlu olanı verir diye düşünüyorum, tabi anlayanı vardır anlamayanı vardır, birde orası var