Bir Christopher Nolan Filmi " TENET"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı

Hans Zimmer bu sefer reddetmiş Nolan'ı. Fragmandan bile hissettirdi yokluğunu.

Hans Zimmer şişirilmiş bir balon hocam.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    literatur bunu yazdı
    RaAmLis bunu yazdı

Kim şişirmiş bilmiyorum da, ben dinlediğimde  gündüz gözüyle Astral seyahat'e çıkıyormuşum gibi geliyor. Kısaca, harikulâde bence. 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

zenci başrol

güçlü kuvvetli kadın karakter

pattinsonla aaron taylor johnsonuda gay yaparlar tamam

amk yavudileri bakalım nolanıda yoldan çıkarıcaklarmı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    literatur bunu yazdı
    RaAmLis bunu yazdı

Bunu neye dayanarak yazdın hocam merak ediyorum?

goo.gl/qBNZmW
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErQun
    ErQun's avatar
    Erkek

fragman 1:48 sn'de filmin adın dikkatimi çekti, ambigram şeklinde görünce dan brown'un melekler ve şeytanlar kitabı geldi aklıma. onda da vardı tersine çevirince aynı okunan ambigram zımbırtısı. sadece bunların ki şekilli değil. 

bu arada bu nolan kardeşler ile lisa joy(westworld) son yapımlarda dikkatleri çekiyor üzerlerine... 

Bazen ne kadar az bakarsan, o kadar çok görürsün!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fikrettin
    fikrettin's avatar
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    literatur bunu yazdı
    RaAmLis bunu yazdı

Kim şişirmiş bilmiyorum da, ben dinlediğimde  gündüz gözüyle Astral seyahat'e çıkıyormuşum gibi geliyor. Kısaca, harikulâde bence. 

Kim şişirmiş bilmiyorum da hahahahah... Hocam gece vakti sesli güldürdün valla. Cidden Hans Zimmer'a da balon diyip kenara iteleyeceksek kimi beğeneceğiz acaba? Hans Zimmer balon değil olsa olsa Ballon d'Or olur. :D

Peki, Zeki Müren'de bizi görecek mi?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek
    ErQun bunu yazdı

fragman 1:48 sn'de filmin adın dikkatimi çekti, ambigram şeklinde görünce dan brown'un melekler ve şeytanlar kitabı geldi aklıma. onda da vardı tersine çevirince aynı okunan ambigram zımbırtısı. sadece bunların ki şekilli değil. 

bu arada bu nolan kardeşler ile lisa joy(westworld) son yapımlarda dikkatleri çekiyor üzerlerine... 

benim de aklıma melekler ve şeytanalar romanı geldi orada Palindrom şekilde yazılmış hava, su , ateş ve tahta(!) yazıları vardı. İlluminati ise kaligrafi şeklinde yazılmış normal yazıda tersten okunsa daöyle olmayaca bir sözcüğü tersten okunur hale sokuyorlardı. tekniğin adı orada farklı bir isimle verilmişti ma unuttum.

Ne Mutlu Türk Doğana..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    literatur bunu yazdı
    RaAmLis bunu yazdı

provakatörlüğüne dayanarak tabi başka neye olacak :D

Ne Mutlu Türk Doğana..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    literatur bunu yazdı
    RaAmLis bunu yazdı

Şahsi kanaatim hocam. Müzikal anlamda çok tekdüze ve yavan buluyorum. Neden ve nasıl bu kadar seviliyor anlamıyorum. Interstealler müzikleri mesela. Açıyorum, boş bir uğultu dakikalarca sürüyor. Arada birkaç saniyelik yaylı, üflemeli ya da vurmalı çalgı yükselişleri. Sonrasında kapanış.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    literatur bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    literatur bunu yazdı
    RaAmLis bunu yazdı

Şahsi kanaatim hocam. Müzikal anlamda çok tekdüze ve yavan buluyorum. Neden ve nasıl bu kadar seviliyor anlamıyorum. Interstealler müzikleri mesela. Açıyorum, boş bir uğultu dakikalarca sürüyor. Arada birkaç saniyelik yaylı, üflemeli ya da vurmalı çalgı yükselişleri. Sonrasında kapanış.

Uzay işte amk. boş ve uğultulu , adam atmosfer yaratıyo. Ne bekliyon daha 

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
Toplam Hit: 4547 Toplam Mesaj: 34
tenet nolan