Bir Christopher Nolan Filmi " TENET"
-
RaAmLis bunu yazdı
Hans Zimmer bu sefer reddetmiş Nolan'ı. Fragmandan bile hissettirdi yokluğunu.
Hans Zimmer şişirilmiş bir balon hocam.
-
literatur bunu yazdıRaAmLis bunu yazdı
Kim şişirmiş bilmiyorum da, ben dinlediğimde gündüz gözüyle Astral seyahat'e çıkıyormuşum gibi geliyor. Kısaca, harikulâde bence.
-
zenci başrol
güçlü kuvvetli kadın karakter
pattinsonla aaron taylor johnsonuda gay yaparlar tamam
amk yavudileri bakalım nolanıda yoldan çıkarıcaklarmı
-
literatur bunu yazdıRaAmLis bunu yazdı
Bunu neye dayanarak yazdın hocam merak ediyorum?
-
fragman 1:48 sn'de filmin adın dikkatimi çekti, ambigram şeklinde görünce dan brown'un melekler ve şeytanlar kitabı geldi aklıma. onda da vardı tersine çevirince aynı okunan ambigram zımbırtısı. sadece bunların ki şekilli değil.
bu arada bu nolan kardeşler ile lisa joy(westworld) son yapımlarda dikkatleri çekiyor üzerlerine...
-
RitmFarbRacourci bunu yazdıliteratur bunu yazdıRaAmLis bunu yazdı
Kim şişirmiş bilmiyorum da, ben dinlediğimde gündüz gözüyle Astral seyahat'e çıkıyormuşum gibi geliyor. Kısaca, harikulâde bence.
Kim şişirmiş bilmiyorum da hahahahah... Hocam gece vakti sesli güldürdün valla. Cidden Hans Zimmer'a da balon diyip kenara iteleyeceksek kimi beğeneceğiz acaba? Hans Zimmer balon değil olsa olsa Ballon d'Or olur. :D
-
ErQun bunu yazdı
fragman 1:48 sn'de filmin adın dikkatimi çekti, ambigram şeklinde görünce dan brown'un melekler ve şeytanlar kitabı geldi aklıma. onda da vardı tersine çevirince aynı okunan ambigram zımbırtısı. sadece bunların ki şekilli değil.
bu arada bu nolan kardeşler ile lisa joy(westworld) son yapımlarda dikkatleri çekiyor üzerlerine...
benim de aklıma melekler ve şeytanalar romanı geldi orada Palindrom şekilde yazılmış hava, su , ateş ve tahta(!) yazıları vardı. İlluminati ise kaligrafi şeklinde yazılmış normal yazıda tersten okunsa daöyle olmayaca bir sözcüğü tersten okunur hale sokuyorlardı. tekniğin adı orada farklı bir isimle verilmişti ma unuttum.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıliteratur bunu yazdıRaAmLis bunu yazdı
provakatörlüğüne dayanarak tabi başka neye olacak :D
-
LynXMaSTeR bunu yazdıliteratur bunu yazdıRaAmLis bunu yazdı
Şahsi kanaatim hocam. Müzikal anlamda çok tekdüze ve yavan buluyorum. Neden ve nasıl bu kadar seviliyor anlamıyorum. Interstealler müzikleri mesela. Açıyorum, boş bir uğultu dakikalarca sürüyor. Arada birkaç saniyelik yaylı, üflemeli ya da vurmalı çalgı yükselişleri. Sonrasında kapanış.
-
literatur bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıliteratur bunu yazdıRaAmLis bunu yazdı
Şahsi kanaatim hocam. Müzikal anlamda çok tekdüze ve yavan buluyorum. Neden ve nasıl bu kadar seviliyor anlamıyorum. Interstealler müzikleri mesela. Açıyorum, boş bir uğultu dakikalarca sürüyor. Arada birkaç saniyelik yaylı, üflemeli ya da vurmalı çalgı yükselişleri. Sonrasında kapanış.
Uzay işte amk. boş ve uğultulu , adam atmosfer yaratıyo. Ne bekliyon daha