folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bir Çılgının Anatomisi

Bir Çılgının Anatomisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    Nurky bunu yazdı:
    -----------------------------
    gay mı lan bu ? :)
    -----------------------------
    de,ld,r heralde ama bi klibinde kendine makyaj felan yapıo yaa amk herifi :D çelişkili yani

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

ne makyajı ya resmen boya  suratındaki boyayla bizim evi 2 kat boya badana yaparız  2 kelime

aha  tipini ...............

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    İnsanların görünümleriyle ilgili olan şeyleri "kimsenin inancına karışamazsınız kardeşim" vs türünden şeylerle savunan insanları bu konu başlığı altında göremiyorum nedense?

Zimbabwe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

marilyn manson satanist deildir !

tam bir deisttir

hatta bi sözü vardır ki satanistler MM ye sırf bu yusden nefret ederler işte o söz

Eğer Yeryüzünde " ŞEYTAN " die bir varlık varsa ben ona deil o bana tapardı dio abimiz

bide kaburgasını aldırıp oral sex yapması fln kendine bi efsane bunlar

he müzigi ve sahne şovları güzel rock n roll un hakkını verior =)

klise yakması sahnede incili ateşe vermesi + davulcusunun bateri setini yakması yüzünden grup üyeleri tarafından da pek sevilmez :D

ve bu adam cok sevecen bi insandır gercekten cocukları cok sever heee bide cok bencildir =) grubun kazancının %60 ını kendine alıo :D kalanını verio grup üyelerine hipnee :D

bide şeyi vardı bunun this is the new shit şarkısı cok hosuma qider süperdir

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

Ne biçim yaratık bu ya ?  Hilkat garabeti gibi  .S*key*m  bu herifi geçmişinide kendisinide

Temel adalettir .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

Sizine a.q adamın goruntusunden canı boyle olmak istiyosa boyle olurr.Sonucta bu adam sarkıcı manken degilki tipi guzel olsun Allah var cokta guzel muzik yapıyo...

Eğer Yeryüzünde " ŞEYTAN " die bir varlık varsa ben ona deil o bana tapardı. :D cok guzel soylemiş daha cok zevdim simdi kendisini..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Ohaa deyim be. bu adammı efsaneymiş, İnsanmı bu yahu, bu ne hal, Bide ne o öyle Irkat garibelerine özentisimi var bunun. kim bunun hayranıysa kusura bakmasınlar onlardan şüphe ederim valla. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Marliyn süper yaaa
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek
    götoğlanı..

yıkılma sakın !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CchaatlakkK
    CchaatlakkK's avatar
    Dişi

psikopat manyakk yada başka bişi adam sonuçta dünyaca ünlü, para sıçıomuş gibi parası var ve son resimdede görüldüğü gibi taşş gibi bi karıyla beraber..

psikopata bağlayınca böle bi hayata sahip olcamı bilsem psikopatlığın kitabını yazardım...

Ümit en son kötülüktür çünkü işkenceyi uzatır.. F.Nietzche
Toplam Hit: 5090 Toplam Mesaj: 33