Bir Çılgının Anatomisi
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
gay mı lan bu ? :)
-----------------------------
de,ld,r heralde ama bi klibinde kendine makyaj felan yapıo yaa amk herifi :D çelişkili yani -
ne makyajı ya resmen boya suratındaki boyayla bizim evi 2 kat boya badana yaparız 2 kelime
aha tipini ...............
-
İnsanların görünümleriyle ilgili olan şeyleri "kimsenin inancına karışamazsınız kardeşim" vs türünden şeylerle savunan insanları bu konu başlığı altında göremiyorum nedense?
-
marilyn manson satanist deildir !
tam bir deisttir
hatta bi sözü vardır ki satanistler MM ye sırf bu yusden nefret ederler işte o söz
Eğer Yeryüzünde " ŞEYTAN " die bir varlık varsa ben ona deil o bana tapardı dio abimiz
bide kaburgasını aldırıp oral sex yapması fln kendine bi efsane bunlar
he müzigi ve sahne şovları güzel rock n roll un hakkını verior =)
klise yakması sahnede incili ateşe vermesi + davulcusunun bateri setini yakması yüzünden grup üyeleri tarafından da pek sevilmez :D
ve bu adam cok sevecen bi insandır gercekten cocukları cok sever heee bide cok bencildir =) grubun kazancının %60 ını kendine alıo :D kalanını verio grup üyelerine hipnee :D
bide şeyi vardı bunun this is the new shit şarkısı cok hosuma qider süperdir
-
Ne biçim yaratık bu ya ? Hilkat garabeti gibi .S*key*m bu herifi geçmişinide kendisinide
-
Sizine a.q adamın goruntusunden canı boyle olmak istiyosa boyle olurr.Sonucta bu adam sarkıcı manken degilki tipi guzel olsun Allah var cokta guzel muzik yapıyo...
Eğer Yeryüzünde " ŞEYTAN " die bir varlık varsa ben ona deil o bana tapardı. :D cok guzel soylemiş daha cok zevdim simdi kendisini..
-
Ohaa deyim be. bu adammı efsaneymiş, İnsanmı bu yahu, bu ne hal, Bide ne o öyle Irkat garibelerine özentisimi var bunun. kim bunun hayranıysa kusura bakmasınlar onlardan şüphe ederim valla. :)
-
Marliyn süper yaaa
-
götoğlanı..
-
psikopat manyakk yada başka bişi adam sonuçta dünyaca ünlü, para sıçıomuş gibi parası var ve son resimdede görüldüğü gibi taşş gibi bi karıyla beraber..
psikopata bağlayınca böle bi hayata sahip olcamı bilsem psikopatlığın kitabını yazardım...