Bir Dinimiz Kaldı Onuda Alın
-
http://www.facebook.com/inbox/updates.php#/video/video.php?v=1157062046020&ref=nf
tayyikcikler bakınız çok sevdiğiniz dinci akp ülkdede misyonerliğe serbesti getirmiş...ülkede kiliseler açtırmış yakında ruhban okuluda açarlarsa şaşma hani Atatürkün ne olursa olsun kabul etmediği ekümenliğide yaparlar...domuzda serbest zinada serbest. peh bu mu dinci parti :)))
-
Bu konu cok adam banlatır,hissediyorum :)
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
Bu konu cok adam banlatır,hissediyorum :)
-----------------------------yok kardeşim. arkadaşların uykudan uyanması için ne yaparsam vazifedir. işgal altında hissettikleri an uyanacaklardır...
-
Hep söyledim, yine söylüyorum. Kimse AKP'nin şeriatı filan getireceğinden korkmasın. Yapacağı en son şeydir. AKP ideolojik bir parti değildir. AKP bir menfaatler birliğidir. O kadar..
-
obama açmalarını istemişti.Sınır kapısınında açılmasını istedi.Hatırlatayım.
-
(Bu Film Girdap Filminden Alıntıdır Film 2008 Türk Yapımıdır)
-
yahu yapmasalar, farklı dinlere ve inanışlara saygıları yok diyeceksiniz.şeriatı getircek diyeceksiniz(ki herşeye rağmen bunu diyorsunuz)
size yaranmak hakatten zor. -
:) Adamlar üniversitelerde türban serbest kalsın diyor hobaa şeriat geliyor diyorsunuz,şimdi ruhban okulu açılsın misyonerlik olsun diyor din elden gidiyor diyorsunuz biraz tutarlı olun :)
-
fatihack bunu yazdı:
yahu yapmasalar, farklı dinlere ve inanışlara saygısı yok diyeceksiniz.size yaranmak hakatten zor.
-----------------------------nasıl bir mantık yürüttü arkadaşımız şaşırdım doğrusu !
-
ßisses bunu yazdı:
(Bu Film Girdap Filminden Alıntıdır Film 2008 Türk Yapımıdır)
filmden nasıl film alıntısı yapılıyo :|sahne olmasın :W
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------fatihack bunu yazdı:
yahu yapmasalar, farklı dinlere ve inanışlara saygısı yok diyeceksiniz.size yaranmak hakatten zor.
-----------------------------nasıl bir mantık yürüttü arkadaşımız şaşırdım doğrusu !
senin yürütemediğini yürüttüm.şaşırman normal : )