Bir Dinimiz Kaldı Onuda Alın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.facebook.com/inbox/updates.php#/video/video.php?v=1157062046020&ref=nf

tayyikcikler bakınız çok sevdiğiniz dinci akp ülkdede misyonerliğe serbesti getirmiş...ülkede kiliseler açtırmış yakında ruhban okuluda açarlarsa şaşma hani Atatürkün  ne olursa olsun kabul etmediği ekümenliğide yaparlar...domuzda serbest zinada serbest. peh bu mu dinci parti :)))

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bu konu cok adam banlatır,hissediyorum :)

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bu konu cok adam banlatır,hissediyorum :)

yok kardeşim. arkadaşların uykudan uyanması  için ne yaparsam vazifedir. işgal altında hissettikleri an uyanacaklardır...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Hep söyledim, yine söylüyorum. Kimse AKP'nin şeriatı filan getireceğinden korkmasın. Yapacağı en son şeydir. AKP ideolojik bir parti değildir. AKP bir menfaatler birliğidir. O kadar..

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

obama açmalarını istemişti.Sınır kapısınında açılmasını istedi.Hatırlatayım.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek
    (Bu Film Girdap Filminden Alıntıdır Film 2008 Türk Yapımıdır)

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    yahu yapmasalar, farklı dinlere ve inanışlara saygıları yok diyeceksiniz.şeriatı getircek diyeceksiniz(ki herşeye rağmen bunu diyorsunuz)

size yaranmak hakatten zor.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoxiouS
    NoxiouS's avatar
    Erkek
    :) Adamlar üniversitelerde türban serbest kalsın diyor hobaa şeriat geliyor diyorsunuz,şimdi ruhban okulu açılsın misyonerlik olsun diyor din elden gidiyor diyorsunuz biraz tutarlı olun :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

fatihack bunu yazdı:
    yahu yapmasalar, farklı dinlere ve inanışlara saygısı yok diyeceksiniz.size yaranmak hakatten zor.

nasıl bir mantık yürüttü arkadaşımız şaşırdım doğrusu ! 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

ßisses bunu yazdı:
    (Bu Film Girdap Filminden Alıntıdır Film 2008 Türk Yapımıdır)
    filmden nasıl film alıntısı yapılıyo :|

sahne olmasın :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı:

fatihack bunu yazdı:
    yahu yapmasalar, farklı dinlere ve inanışlara saygısı yok diyeceksiniz.size yaranmak hakatten zor.

nasıl bir mantık yürüttü arkadaşımız şaşırdım doğrusu ! 

senin yürütemediğini yürüttüm.şaşırman normal : )

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
Toplam Hit: 1876 Toplam Mesaj: 14