Bir Fikrim Var!!!
-
Arkadaşlar bunca yıldır web sitesi kurdum ve reklam aldım ama bir türlü para alamadım.Ya hesabım banlandı yada sınıra ulaşamadan hesap kapandı.
Fikrime gelince arkadaşlar bir grup oluşturalım ben gerekli taktik ve yöntemleri anlatıcam herkesin sitesinin reklamlarına tıklayalım yani bir grup oluşturalım katılmak isteyenler bana msnden ulassın.Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.
buraqgo@msn.com
-
güzel fikir bana uyar ;)
-
kardeşim msnde irtibata geçelim
buraqgo@msn.com
-
msn e ekledim
-
hoca elımınzden ne gelır en azından benım elımden ne gelır :d
-
Hacı şu ana kadar bedavadan birinin başkasına para verdıgını gördünmü adsense bile kaç kişiye para verdıki başkaları versın :S
-
emuxa bunu yazdı:
-----------------------------
Hacı şu ana kadar bedavadan birinin başkasına para verdıgını gördünmü adsense bile kaç kişiye para verdıki başkaları versın :S
-----------------------------Öyle deme. Adsense'den halen bile ekmek yiyen çok adam var.
-
ben de eskiden böle bi konu açtımda,herkes tıkladım tıkladım,sende benimkine tıkla şimdi ayağına yattı ,ama kimse tıklamıodu :D
-
elma sekeri bu konu üzerinde duralım
-
dostum bende varım.benimde aklımda böyle bir proje vardı.msn'e ekledim seni. ( prok@istanbul.com )
-
Bak bunun üstüne benim de bi fikrim var. Gruptaki elemanların sitelerindeki linklere tıklayıp tıklamadığını kontrol eden ve o verileri ortak bi siteye gönderen bi program yazarsak eğer, grupta kim senin sitendeki linke tıklamış kim tıklamamış görürsün. Senin sitene tıklamayana tıklamak zorunda da olmazsın.
Dolayısıyla başkasının sitesine tıklamak demek kendi sitendeki linklere tıklamak demek olucak. Ve eşşek gibi de tıklayacaksın.
Grupta 50 kişi olsa hep beraber zengin oluruz.