folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bir Garip Aşk Hikayesi



Bir Garip Aşk Hikayesi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek

    Eskiden boyle konular cok gorurduk. Bugün eski üyeleri gorünce biraz maziye gittim. Tahribat'ın hayatıma kattıklarını düşünürken bu hikaye geldi aklıma. Anı hikaye sevenler okuyabilir , geri kalan arkadaşları cekeceğini zannetmiyorum.

    -0-

    Yıl 2006-2007 ; Hepimiz cılgınlar gibi Msn kullanıyoruz. İletişim halinde olduğumuz pekcok mürid var. Toplu sohbetler yapıp geyiğin dibine vuruyoruz. Bulutbey diye bir arkadaşımız vardı bursadan onunla ve başka bir bayan mürid ile sağlam geyik yapıyoruz. O donemler parapsikoloji muhabbetleri yapıp milleti trollüyoruz. Tahribattan tanıştığım tüm arkadaşları msnde "tahribat" başlığı altında topluyorum.

    Sonra birgün Msn listemden birisi bana "sen kimsin ?" diye bir mesaj yolladı. Adrese baktım ama bende tanıyamadım , kendisini ne zaman eklediğimide hatırlamıyorum. Fakat baktım tahribat grubunda. Kendisine onu tanımadığımı herhalde grup konuşmasında birbirimizi eklediğimizi ve üzerinden cok gectiğini soyledim. Sonra laf lafı actı..... Ki zaten bu aşk meşk işleri oyle başlıyor sanırım. 
    -0-
    Kız bana tahribat'tan haberinin olmadığını , ankara gazide okuduğunu , eğitimini ingilterede devam ettirdiğini ve daha sonra Türkiyeye ablasının yanına dondüğünü , istanbulda iş aradığını soyledi... Benden 7-8 yaş büyüktü. Bende o zamanlar üniversiteyi bitirmek üzereydim. Sohbetlerimiz devam etti. O iş buldu calıştı , ben üniversiteyi bitirdim işsiz kaldım. Liseden beri ailevi olarak sıkıntılarım vardı. 

    Bu konuştuğum oyle bir kızdı ki beni hayata karşı motive ediyor , destekliyor , yol gosteriyordu. Hicbir zaman hickimse tarafından desteklenmemiştim , ailem beni karşısına alıp bir kere dahi konuşmamıştı , kendi başıma birşeylerle uğraşıyor , kendi yağımda kavruluyordum. Ve bu kız bana ilac gibi geldi. 

    Gecmişe donup baktığımda kendimi ona kaptırmamı anlayabiliyorum. Toy bir genctim...  
    Fakat şoyle bir gercek vardı , herşey iyi gitsede o İstanbulda ben ise başka bir şehirdeydim. O yaşıma kadar başka bir şehire gitmemiştim , korkularım , ozgüven eksikliklerim , acabalarım vardı,kızın eğitimi , yaşı bunlar beni oldukca ürkütüyordu...  Ben bu korkuları yenemedim. Kız benimle gorüşmek istedi ama ben hep bir mazeret uydurup bundan kactım. Calıştığı yerdeki kişilere beni anlatmış , haliyle "boşver kızım ondan sana fayda gelmez" gibi şeyler soylenmiş (eh haklıydılar) 
    -0-
    Herneyse bu kızın ingiltereden tanıdığı -italyan- bir lavuk vardı , kız o adamın onu aradığını ama ondan uzak durduğunu soylüyordu. (Bu arada nickimin italyan olması ne yazık ki acı bir tesadüf) Bu adam atlıyor Türkiyeye geliyor , kızla konuşuyor ediyor... 

    Kızın bana soylediği şu olmuştu "L... benim icin Türkiyeye geldi ama sen Türkiyedesin 2 saatlik yolu gelmiyorsun" bu konuşmanın sonrasın ne olduğunu ne dediğimi onun ne dediğini hatırlamıyorum.... Sadece msn başta olmak üzere her yerden engellendim. Kıza ulaşamıyordum.Telefonları yüzüme kapatıyordu.Konuşamıyordum... 
    -0-
    Bu yaşadığım eziklik , kızın soylediği laflar beni kamcıladı. Ertesi gün ilk işim saclarımı kazıtmak olmuştu... ne olursa olsun iş secmeden ilk bulduğum işe girdim. Kariyer kastırmaya başladım. Bu olayın üzerinden aşağı yukarı bir sene gecmişti. Doğum günüydü , calışıyordum. Oğle arası ankesorlu telefondan kızı aradım.Doğum gününü kutladım... Bana kim olduğumu cıkaramadığını soyledi. Kendimi tanıttım. Ve telefon yüzüme kapandı. 

    Komik belki ama olduğum yere coküp ağlamaya başlamıştım. Hayatımda ilk defa birisi bana insan gibi davranmıştı , akıl vermişti , yol gostermişti , destek olmuştu... Ama artık o yoktu. Daha sonra bi şekilde ne yapıp ne ettiğini oğrenmeye calıştım. Bendeki mail adreslerine düzenli olarak mailler attım.Abisinin facesi üzerinden fotolarını gordüm. Kız Türkiyeden ayrılmıştı... İtalyadaydı... Daha sonra Hamburg... Ve bir yılbaşı yine londra... Şuan nerede bilmiyorum , kendisine ulaşmayı bir süre cok denedim. 

    Ondan sonra ciddi , gayri ciddi ilişkilerim oldu 2013'e kadar bu ani kayboluş icimde büyük bir travma olarak kalmış olacak ki tam onu unuttum derken yılda 1-2 kere rüyalarımda onu gormeye başladım. her rüya aşağı yukarı aynıydı , ilk once nereye kaybolduğunu soruyor , sonra oturup hasret gideriyorduk. Her rüyadan ağlayarak uyanıyordum. 1 hafta rüyanın etkisinden cıkamıyordum. Stalkın dibine vurup tüm sülalesinin TC kimliğinden ikametgahına kadar cıkartmıştım ama kıza hicbirşekilde ulaşamadım. Belki mesajlarım gitmedi , belki mesajlarımı gordü cevap vermek istemedi. Bende onu rahatsız ettiğimi düşünüp bu mail , stalk işindende tamamen vazgectim.
    -0-
    Her ne olursa olsun , yaşadığım tüm bu duygular , travmatik olaylar beni , ben yaptı. Ayaklarımın üstünde durmamı , ozgüven kazanmamı ve gercekten nasıl bir insanı sevmem gerektiğini bu olay sayesinde oğrendim. 

    Şuan uzun zamandır devam eden güzel bir ilişkim var. Pek cok acı olay yaşadım ama sarsılmadan Allahın izniyle devam ettim. Bana kendisini "Mayda" olarak tanıtan ama ismi "Mayda" olmayan bu arkadaş veya bu arkadaşın arkadaşları birgün bu konuyu okursa , "onu tanıdığım icin gercekten cok memnun ve mutlu olduğumu " bilmesini isterim. Umarım hayat onada iyi davranmıştır ve herşey gonlünce olmuştur. =)

    Tahribat.com'un bendeki yeri , güzel insanlarla tanışmama vesile olduğu icin her zaman cok ozeldir. 

    italyan tarafından 17/Oca/18 21:38 tarihinde düzenlenmiştir

    Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek

    Ozet : Adam bir kızla tanışır , kıza kendini kaptırır , sonra kız gider , bu gidiş adamın hayatını değiştirir , aradan yıllar gecer , adam iyi ki bu olay olmuş  , iyi ki boyle bi olay yaşadım , tahribat.com buna vesile oldu diyip anısını paylaşır. 

     

    italyan tarafından 17/Oca/18 21:41 tarihinde düzenlenmiştir

    Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2008
    Erkek

    hayatından çıkan bir insan için iyi ki girmişsin diyen nadir insanlardansın valla. 

    tebrik ettim hocam


    You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2016
    Erkek

    lafa bak o italyadan geldi sen 2 saatlik yolu gelemiyorsun

    adamın farklı sıkıntıları var kızın yaptıgı düz mantıga bak :D 

    insanın kimyasını bozuyor kızlar bazen hakketen

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ocak/2014
    Dişi
    DaSpOnGe bunu yazdı

    hayatından çıkan bir insan için iyi ki girmişsin diyen nadir insanlardansın valla. 

    tebrik ettim hocam

    domuz, kibirli salak, öküz, adi  ve türevlerini severek saydığım bazı insanlara iyiki tanımışım diyorum. :))

    o başka birşey.. neden denmesin


    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük. Bir başka bahar için sadece yaprak döktük. (Mevlana)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Nisan/2008
    Erkek

    Hocam sen Yunanistan'da ve evli değil miydin? Avatarında dhmm yazıyor da o nickte bir abi vardı sitede. O değil misin?

     

    literatur tarafından 17/Oca/18 23:57 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morena
    morena's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 07/Ekim/2017
    Erkek

    bir saat önce mutlu sonlu bi ayrılığın üstüne :D


    Best Quality
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Ekim/2016
    Erkek

    Özet: Oturum fırsatını özgüvensizlik nedeniyle kaçırmış.


    0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2017
    Erkek
    literatur bunu yazdı

    Hocam sen Yunanistan'da ve evli değil miydin? Avatarında dhmm yazıyor da o nickte bir abi vardı sitede. O değil misin?

     

    profil resimleri aynı , kişiler farklı.


    next next next install
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2011
    Erkek
    literatur bunu yazdı

    Hocam sen Yunanistan'da ve evli değil miydin? Avatarında dhmm yazıyor da o nickte bir abi vardı sitede. O değil misin?

     

    Yok o benim :) , Avatari ben istemistim yonetimden eklemesini. Eklediler sagolsunlar. :) @italyan da kullaniyor :) sikinti yok :)


    Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı

    hayatından çıkan bir insan için iyi ki girmişsin diyen nadir insanlardansın valla. 

    tebrik ettim hocam

    Hayır gorünende şer , şer gorünende hayır olabilir derler ya o hesap. Bu olay kız icin bişey ifade etmemiştir belki sonucta kac yaş büyüktü benden , o yaşa kadar kac ilişki yaşamıştır. Aklı başında olgun , bana destek olan bir insanla ne tanışmıştım , ne de oyle birisinin kaybını yaşamıştım. Fazlasıyla oğretici oldu 

    end bunu yazdı

    Özet: Oturum fırsatını özgüvensizlik nedeniyle kaçırmış.

    Kız TC vatandaşıydı :))) Ama ozgüvensizlik kaybettirir onu cok iyi oğrenmiş oldum. 


    Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
Toplam Hit: 2510 Toplam Mesaj: 14
aşk hayat aşk hayat anılarımız