Bir Gençliğin Anatomisi
-
Abi hiç bi bok bilmeden, her gördüğüne özenip, o akıma üye olmaya çalışıp da adaptasyon sorunuyla karşılaşan, çoğu ergen olan tipler bu bahsettiklerin..Komik bi görünüm sergiliyolar kanımca. Yani insan kendini niye özgür bırakmaz ki, bi kategoriye sokmaya çalışır ! Sözde özgür ve bağımsız olma çabaları da vardır. Pehhhh..
Ha bi de Gothic leri unutmuşsun :)
-
xursi we onun gibi dusunenler intihar edin rock rap tanimamissiniz sadece rexx onu tayfasini deerlendirmeyin at gozluklerini cıkarin a.m.k
bidaha da bi pok bilmedne yorum yapamyin !!!
-
Volkan cevabı vermiş zatende benim merak ettiğim ve tartışmak istediğim "Onun için görüldükleri yerde dövülüp dine döndürülmelidirler !" cümlesi. İlk olarak madem dine sahipsin nası bir insanı döverek bir dine mensup etmeye çalışabilirsin acaba? Bildiğim kadarıyla hiçbir dinde adamı döverek dine sokma gibi aktiviteler yok hatta ununla çelişen özgürlük kavramı mevcut. Peki madem dinin tam neden dininde olmayan yaptırımlar uygulamaya çalışıyorsun?
-
herkein kendine bi yasam felsefesi secmesi gercekten cok hos bi durum ama sukadarını soliyimki xursi sana sonuna kadar katılıyorum + bu arkadaslarında rock ve repin ne oldugunu bilmediğini sonuna kadar soluyebilirim nokta.
Mesaj Durqrimast tarafindan 21 Aralık 2007 (Cuma) tarihinde yazildi. xursi we onun gibi dusunenler intihar edin rock rap tanimamissiniz sadece rexx onu tayfasini deerlendirmeyin at gozluklerini cıkarin a.m.k
bidaha da bi pok bilmedne yorum yapamyin !!!
örnek olarak bu arakadası gosterip kendini bilmez tavırlarından dolayı notayı veriorum once savunacagın konu hakkında bilgi topla sonra gel buraya adam gibi dusunceni savun ama yok illa karsı tarafa hakaret edicek
hı bu arada bi arakadas vardı unideki ögrenciler sole unideki ogrenciler bole die yazmıs cok dogru yazmıs sac uatıp kıcına basına dovme yaptırıp o gece o barda bu gece su barda gezip ananasının babasının cocugum okusun die gonderdiği paraları orda burda yemesi ayrıca özenilecek bi durum xursi mutlaka seninde benim gibi içinde ukde olmustur :D
sevgi pıtırcıkları once ysamayı ogrenin sonra hayatın müzikle bagdastırmayı bırakın bizim ulkemizde yeterince medya maymunu var vatana millete hayırlı ewlat olun sonra sonrası yok tartıstıgım konuya bak ya müzik nedir bide onu ogrenin sonra burda tekrar tartısalım hadi kalın salıcakla
-
sen kimsin ne diyorsun ya emin ol bisi biliyorumda konusuyorum
dowme yaptiran ?? sac uzatan ? piercing li hekrez ozenti demsi adm zaten oo isi bilio sen okuma yavrum
ayrica nice rock rap ci biliyorum sırf o muzşigi yaparak gecim paraini cıakramaya calisan !!
jezin dedigi gibi dowerek dine dondurmek nedir bi defa ??
-
xursi abem tuşa basan klavyede fink atan parmağına eline hatta koluna sağlık yürü bee... :)
-
bildiklerini anlat madem ole he bu arada sadece konunun orasına takılmıssınız bide suraya takılsaydınız
Küçük bir not : Sözüm arabesk , rap , pop , rock dinleyenlere değil , bu müzikleri yaşam felsefesi yapanlara ve hava atmak için dinleyenlere yani kısacası "OZENTI" leredir.Böyle değilseniz üzerinize alınmayınız. Sonra pop , rap , rock dinleyenler çıkıp neden böyle hakaret ettin demesinler . Kızarım! : P
bence bursaı size gereken acıklamayı yapar
ewt bende nice repci rakcı biliorum cogu kazandıgı parayı alkol ve esrara harcıyo:D
-
Yazıyı adam gibi okumadan yorum yazmakta sanırım sırf bize özgü birşey.Bu yazıyı sözde okuyup çemkiren arkadaşlar adam gibi okusunlar :) cehalete özenmeyelim lütfen. Adam yazıda demiş zaten bu yazıyı bir arkadaşım yazdı ben yayınlıyorum.
birde arada bir küçük not var.Onuda okuduysanız çemkirmeyin bence.
ORada döverek imana getirme olayının espri olduğunu anlamadıysanız sizide döverek bir yerlere getirebiliriz :D:D:D iman'ada getiririz limanada :| (iğrenç bir esprü biliyorum)
Okuyun adam gibi sonra çemkirin alla alla.....
Yazı güzel afferim.Durmak yok yola devam :|
-
Aşağıdaki metin bu konudaki yazıyı yazan eleman tarafından yazılmıştır ...
Lemuria'ya : abi , "genelleme yapıyorsan yanlış yoldasın" demişsin , yazının tamamını da okumadığını belirtmişsin...sana sözüm , 4. kısım ve yazının başındaki not baremini oku :) sonra gel bak bakayım , özentilere (daha doğrusu geleceğin tikkylerine) mi laf atmışım yoksa rap , rock dinleyenlere mi ? yazıda kalıp olarak görünüyor ki , ben sadece rap , rock dinleyenlere laf atmışım. ama yazının tamamını okusan ve biraz anlamaya gayret etsen orda özentilere laf attığımı görürsün (: ayrıca o toplumun içinde bulunma eğilimi vs..vs.. demişin de , abi allah seni inandırsın en ufak bir ukte bile yoktur içimde ve bir gün ortaya çıkarsa emin ol ki hayatımı soyutlaştırır , bi odaya kapanırım :D ki yakın çevremde olanlar da ne kadar nefret ettiğimi bilirler bu tip şeylerden :D senin bu dediğinden yola çıkacak olursak o zaman tikkylerden nefret eden ve eleştiren herkes de tikky eğilimi mi gösteriyor ? yazıyı biraz dikkatli oku abim , rica ediyorum :) ayrıca ara sıra ben de rap , rock dinlerim , ama özenti değilim . eğer her rap , rock dinleyene atsaydım kendime de hakaret etmiş olurdum (: aha şu anda system of a down dinliyorum :D ama gidip millete hava atmıyorum.ki sende atmıyorsundur sanırım (:jezreel' e : abi , dövülüp dine döndürülmelidirler mevzusu ise tamamen bir espriden ibaret , yazının sadece o kısmına bakarak "irticai" diyebiliyorsan , seni kutluyorum. (: bak bakalım yazının başka hangi kısmında öyle bir ibare (irticai diyebileceğin) var ?
durqrimast'a : abi , senin tartışma anlayışın bu mu ya ? direk karşıdakine hakaretler savurup , tehdit etmek , laf söylemek mi ? ve söylemek istiyorum ki , eğer buysa bugüne kadar boşuna yaşamışsın.eğer adam gibi tartışacaksan , gel buyur tartışalım , ama böyle cevaplar yazmaya devam edersen senle tartışamam (: şimdi sen kesin "aman amına koyyim , tartışmazsan tartışma ne boksun ki yarraaam" felan dersin , eyw. canın saolsun :D ayrıca eğer özenti değilsen üzerine alınman gereken bir nokta yok , ki senin özenti olduğunu da sanmıyorum.neden tepki verdiğini de anlayabiliyorum , yazıyı tam okumadan yorum yapmışın ve yazımın hitap ettiği kesimi tam olarak kestirememişsin :) .Bak küçük notta ne demişim ; kimse üzerine alınmasın , sadece ve sadece özentiler alınsın (: Özenti olan alınabilir , serbest...yazıda belirli kesimleri o eleştirilerden muaf tuttum işin kısası :)
eleştirileri xursiye yapanlara : yazıyı tam okumadığınız zaten apaçık ortada , en altta bir arkadaş yazdı demiş , kalkıp onu eleştiriyorsunuz :)
Rap-hiphop müzik isyan müziğidir. Ama ceza gibiler yüzündn zenginler ve ne oldugu bilinmeyen zekadan mahrum kalmı$ insanlar dinlior.
Biz mi gündemi takip etmiorz.Sizin gibi eyhli müslim insanlarda goruyoruz.Güya siz mi herşeyden haberdarsınız. işinize geldi mi vatan için ölürsünüz ama ülke hakkında önemli bişi sorsak , abi benim kafam basmaz dersiniz ve başkalarının dolduruşlarıyla kendinizi kullandırırsınız. Bizi gördüğünüz yerde dine mi döndürüceksiniz, buyur gel harlem e seni mi bizi dine döndürücen yoksa biz mi sana mokoko yapıp cinsiyetini döndürcez.!