Bir Gün Giyilmiş Kotun Değişimi Hakkında Yardım
-
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanların ülkesine hoşgeldiniz.
Biri kesin değiştirirler demiş diğeri kesin değiştirmezler demiş, ama herkes kendinden çok emin, lan nasıl adamlarsınız yahu.
-
bigwave bunu yazdı
nasıl bir memnuniyet anlayışları varsa adamlar dört ay kullandığım pantolonu bile geri aldılar..
pantalona birşeymi olmuştu ? sebeb neydi?
@ibrahimeren hocam bu dizde hafif çıkıntı ve arkasındada kat kat izler var
-
alırlar, alırlar.
denim piyasası titizdir bu konuda hele ki büyük markalar :)
-
joe_black bunu yazdı
1 haftada direkt değişim,
sebepsiz değişimmi ?
-
abi cok kafaya takmıssın bişey olmaz yarın git değiştir. izlerde aşırı değildir tahminim 1 gün giydiysen aynen anlat zaten alalı 3gün olmuş
-
faturayla değiştiriyorlar
-
piradomim bunu yazdıbigwave bunu yazdı
nasıl bir memnuniyet anlayışları varsa adamlar dört ay kullandığım pantolonu bile geri aldılar..
pantalona birşeymi olmuştu ? sebeb neydi?
@ibrahimeren hocam bu dizde hafif çıkıntı ve arkasındada kat kat izler var
Hocam yarın ilk iş faturanı al git, ben bu pantolonu değiştirmek istiyorum sevgilim beğenmedi de 1 saat giymedim de poşeti ver eğer tır vır ederse mağaza sorumlusu ile görüşücem de, biz o kadar para verip pantolon alıyoruz sokakdaki kotcu bile değişiyor nasıl değişmessiniz de, hiç diz kısmına dikkat çekme ver coşkuyu sakın pısırık davranma.
Nike'dan ayakkabı aldım başıma geldi genel merkezlerini arayıp yarım saat boyunca sövdüm sizi mahkeye vericez falan dediler 1 gün sonra güzel sesli bir bayan arayıp hediye çeki göndereceklerini söylediler ve gönderdiler :)
-
Senin durumda ben çok değiştirdim ama mavide değil hocam wranglerde.Mavidede sorun çıkacağını düşünmüyorum söyleme bir gün giydim diye direk değiştirmek istiyorum de bu kadar.
-
renk tonu hafif değişmişti hocam.. alışveriş yaparken bahsettim, faturası varsa getirin problem değil dediler..
mağazadan mağazaya değişir mi bilmiyorum ama genel olarak sorun çıkartmadığı kanaatindeyim.
fikir açısından müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin.
-
@muhteremzat hocam ister istemez kafaya taktım :) öğrencilik hali :)
@solstice tamam fatura ile değişim varda hocam sorduğum olay açısından bakınca durum ne :)
@ibrahimeren çok sağolasın hocam :)
@seagate189 anladım hocam umarım sorun çıkarmazlar