folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir İlişkim Var Benim!...

Bir İlişkim Var Benim!...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Aynı Olay Okuldada Var :W Klasiktir Bu Arkadaşının Biri Gelir ''Kızın Biri Seni Seviyor Lan'' Der gider Sende Böyle Çatlar Kalırsın Çaktırmadan Biryerlerin Kalkar Kızı/Erkeği Bulmaya Çalışırsın Olay Oraya Gelmiş :D

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    -----------------------------
    bayan olmakla çenenin bi alakası yoktur bunun zekayla alakası wardır sende başladın helal...

-----------------------------

Sen de başladın derken? Kötü birşey söylediğimi düşünmüyorum. Çene kasları konusunu fazla ciddiye aldın galiba. Sonuna gülücük de koydum ama yine de yanlış anlaşıldı. Madem ciddiye aldık şunu söyleyim o zaman kızların birçoğunun çenesi zekasına göre orantısız çalışır. Çene zekasından fazla çalıştığı zaman biz buna dırdır diyoruz. Bu söylediklerimi sana söylemedim üzerine alınma. Tanımadığım bir kişi hakkında yorum yapmam.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    shadowans boş yere tartışma yaratma ! Birisine laf söyleyeceksen önce ayna karsısına geç kendine bi bak...

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    Arada Benim Yorumda Silinmiş Ama Lütfen Tartışmayın ... Mürideler böyle İse Azad Spy-met e ben napıyım :D  

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    İsimlerinin %90'ı arapça-farsça olan ülke insanının şekilci "w" harfi vb Türkçe hassasiyetine hastayım.Temelsiz binalar gibi ilk yelde çökmeye mahkum söylemlerle Türkçeye sahip çıktığınız falan yok.Sadece kavga gürültüye sebebiyet verirsiniz.İlk önce nüfüs kağıtlrnıda ki arabik farsi kökenli isimlerinizi değiştirinde gelin.Bizde Türkçe için bir umut var diyelim.Yabancı dil,sadece w q harfilerini içeren latin dilleriyle sınırlı değil.Bu ülkede dilkonusunda ki en büyük istila arapça farsçadan gelmektedir.Hatta şu yazdıklarımın içinde bile arasan onca Türkçe olmayan kelime vardır.Görün ne durumdayız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Blackjack

1. İsmim Arapça değil Türkçe kökenli bir isim.

2. Çocuğum olursa adını Arapça, Japonca kökenli bir isim koyarsam o zaman benim hakkımda konuşma hakkın olur.

3. Bir w harfi için değil birçok şey için tepkimi koyuyorum. Kaç kişiyi telefonu kapatırken ya da msn'de hoşça kal yerine bye bye dediği için fırçaladım. (Çok basit bir örnek sadece)

4. Osmanlı zamanında Türkçe Arapçalaştırıldı şu anda da Amerikanlaştırıyoruz. Türkçe'de Arapça, İngilizce bir sürü kelime var diye iyice içine mi sıçalım. Bu mantığa da gıcık olurum. Heryerde bu mantık çıkıyor karşıma. Kötüyse kötüye gidişi durduralım yok. Zaten kötü iyice içine sıçalım mantığı var. Amacım geçmişte olan bozulmaları değil en azından şu anki ve şu andan sonra olacak bozulmaları düzeltmek. Tek başıma çok da birşey yapamam ama elimden geldiği kadar artık.

5. Türkçe'ye sahip çıkıp çıkmadığıma sen karar veremezsin. Sen sahip çık da benim kadar çık ondan sonra konuş. 

6. Dediğin gibi görün ne durumdayız.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Ya banane birader senin özel yaşamından.İstersen amuda kalkıp istiklal marşını tersten söyleyip yürüyen imla kalavuzu şeklinde gez.Birisni yada birilerini kastetdiğimiz mi var hemen atlıyosun.Genel olarak söylüyorum.Birde kimse kalkıp her şey boka sarsın da demiyo.Zamanında bu sitede ana sayfada yazdık çizdik,başta bilişim terimleri olmak üzere günlük kullandığımız kelimeleri Türkçleştiriyoruz yardım eden buyursun gelsin dedik o zaman neredeydin ? Temelde Türkçe zannedilen onca arapça-farsça kelime varken kime neyi öğretiyosunuz ya.Temel sağlam değilken neyin davası güdüyon onu anlamıyorum.Temeli sağlamlamlaştırın adam akıllı sağlıklı bir söylem olsun dedik herşeyi boş vermiş adam muamelesi gördük.Sen birilerine Türkçe öğretmeye çalışıcağına ilk önce kendin öğren.Ugandacamı yazıyoruzda anlaşılmıyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Blackjack 

O genel dediğinin içinde ben de varım. Şimdi ben ismi black'le başlayanlar şöyle, böyle desem üstüne alınmaz mısın? Ben de w harfine müdahele ettiğim için o laflar bana geliyor.

Senin o açtığın konudan haberim yok ya üye değildim ya da siteye giremediğim bir döneme gelmiştir.  Temelde Türkçe zannedilen kelimeler nasıl o hale geldi? Senin gibiler yüzünden. Boşver zaten şu kadar şundan var bu kelime de olsun ne olacak mantığı. Asıl sen okuduğunu anlamıyorsun. Ben ne diyorum. Geçmişe birşey yapamam bundan sonrasını engellemeye çalışıyorum. Yoksa çık bir tarafını yırt İngilizce'den gelmiş mesaj kelimesini kaldıramazsın.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

minakiiyim ya kış gününde sivri sinek olurmu lan ne bu şans. ne oldu la kulağınamı söyledi gitti ne enteresan insanlar var ya.adama gidip ilişkin var denirmi la ayıp.

git bi hava al gel.. ama arkanı kolla gelip bidaha diyebilir.çitme at amk gelirse  

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Boşver hocam senle ilişkisi olan merak etsin, bulsun seni.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
Toplam Hit: 5157 Toplam Mesaj: 40