Bir İnternet Sitesini PC'ye İndirme Hakkında Yardım
-
Merhaba arkadaşlar, www.mszu.de internet sitesini HTTrack ile komple indiriyorum programdan gerekli düzenlemeyide yapıyorum ancak sitede benim için en önemli olan kısımı indiremiyorum.
Siteyi açtığınızda anasayfada sağ tarafta içinde geyik resmi olan bir ekran var oraya tıkladığınızda 360 derece görüp gezebileceğiniz bir flash açılıyor. Orayı çekemiyorum herhangi bir program ile, bu konuda yardımcı olabilicek kimse varmı?
O kısmı hangi programla download edebileceğimi söyleyebilecek veya indirip upload edebilicek biri varsa sevinirim.
-
araştırıyorum. yazacağım buraya
flash indirmek sorun değil ama gömülü olduğu için problem.
ama şunu söyleyim mağaza süper birşeymiş dizaynı yani.
avcı mağazası
futurist tarafından 24/Şub/14 11:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam sana tavsiyem normal html ile çekme siteyi,
joomla yoo_infinite teması kullanılmış. yoo_infinite quickstartını bulup sitene yükle sonra gerekli ayarlamaları kendine göre düzenle.
O geyik kısmı ise iframe ile çözebilirsin. Dreamda resme tıklayınca popup olarak açılacak bir sayfa düzenlersin sayfaya flashı gömersin o sayfayı çağırırsın. Hatta iframe gerek yok direk joomlada resime popup linki verip dediğim gibi başka sayfayı çağırabilirsin.
-
Ya benim istediğim bu siteyi offline olarak gezebilmek çünkü biz bunu bir CD'ye yazdırıp birkaç kişiye göndereceğiz.
-
bende merak ettim araştırdım ama gömülü olduğu için çok sonuç bulamadın
daha doğrusu çok fazla program ismi geçiyor. denemeyede indirmedi
orbit dowlandır
mozilla unblug eklentisini önermişler.
bende merak ettim.
gömülü flash dosyaları nasıl indirilir?
-
Chrome'da ağ kaynaklarına bakarak ek resim dosyalarını indirin.
-
up
-
http://mszu-ulm.s1.moving-pictures.biz/?noIntro=yes&tmpl=component&idt=1393269038&sprache=tr
moving-pictures.biz bu site anladığım kadarıyla kendisi yapıyor.
öyle indirilip yapılacak birşey değil gibi görünüyor.
mrkps tarafından 24/Şub/14 21:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Çok enteresan ya muhakkak bir yolu yöntemi vardır, yapabilen arkadaş varsa bir miktar ukash hediye edebilirim, önemli bir konu benim için.
-
aynı konuyu diğer arkadaşta açmış.
güçlerinizi birleştirin bari:)
alt üst yazı yazıyorum
http://www.tahribat.com/Forum-Sitedeki-Flash-Dosyasini-Indirebilecek-191004/
2. durum ingilizceniz varsa
bu bölümdekileri araştırın. sonucu kesin yazın ama
futurist tarafından 25/Şub/14 11:42 tarihinde düzenlenmiştir -
O konuda yazan herşeyi denedim ancak olmadı bir yöntemi yok gibi