"Bir Islık Da Sen Çal" - Chp'nin Şarkısı
-
rte kadar şerefsiz olcak değil ya. Adam halka yardım eder birazda cebe atar. rte halka zarar veriyor tümünü cebe atıyor.d
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------
parti tutmuyorum, siyasetden de çakmıyorum ama yürüyen merdivene de ters binen birisinin bu ülkeyi yönetebileceğine inanmıyorum :)
-----------------------------:D
-
kafkafkaf bunu yazdı:
MaTRaX bunu yazdı:
bu kilicdaroglu da cem uzan gibi la. bknz: benzin 1tl olacak.
-----------------------------suriye hatay arasına 1.5m çaplı bir boru yerleştirirsen ve dünyanın en önemli 2 petrol hattınında dünyaya açılan vanalarının ülkenden geçtiğini varsayarsak 1tl çok pahalı ;)
Ve bana kalırsa chp vizyon eksikliğinden kaybediyor. Bana görüşünü söyleyebilmeli. Bir konuda hem karşıyız hem istiyoruz demek sadece güvenimi sarsıyor. Seçim şarkılarından nefret ediyorum bütün gün kafa ütülüyorlar. Bence bob marley karışık bi albüm yapıp günboyu çalsınlar güne mutlu uyanıp mutlu yatalım :D
-----------------------------Memleketteki herkes bob marley dinlese sorun kalmaz ki la :D
-
ak dediler kara çıktı
aradık ceplerini her taraftan para çıktı
Olur Tabii Bu Hükümet Zügürt Degil Ki Sizin Zamanınızda Kıtlıklar Açlıklar Yokluklar Kuyruklar Vardi lideriniz tonlarca Altını isviçre Bankalarına Yolluyordu Halktan Dipçikle zorbalıkla Aldıgı Vergileri Hep ,Oysa Şimdi Öyle Mi Bir Yerde Birşeyi Almayanı Dövüyorlar Alman için Adam Kapına Kadar Bile Yolluyor Eskiden Bir Mal ALmak için Aylarca Beklerdin Aylarca Taksit Para Oderdin Şimdi Öyle Mi Bereketli iktidar
-
bereketli iktidarmı.kartal tibette iyi bi futbolcuydu
-
onur35 bunu yazdı:
-----------------------------Kartal Tibetin Yönetmen Oyuncu Oldugunu Ayrit Edemeyip Futbolcu Diyen Kişi De Anca Merdivene Ters Binen Biz Başbaşbakan Gibi Sözünü Yerine Getiren Biri Degiliz Diyen Zihniyet ile Aynı Zihniyet..Ne Vatana Ne Millete Faydası Olur Bunların
-
chpnin böyle saçmalıkları oluyo ya ben klasik müzik beklerdim şahsen. hiç çağdaş değil.
-
Bu Kadar Ke-Mal Bir insan Olamaz
http://www.facebook.com/video/video.php?v=113599735381668
-
ottomanmurat bunu yazdı:
onur35 bunu yazdı:
-----------------------------Kartal Tibetin Yönetmen Oyuncu Oldugunu Ayrit Edemeyip Futbolcu Diyen Kişi De Anca Merdivene Ters Binen Biz Başbaşbakan Gibi Sözünü Yerine Getiren Biri Degiliz Diyen Zihniyet ile Aynı Zihniyet..Ne Vatana Ne Millete Faydası Olur Bunların
-----------------------------"bereketli iktidarmı.kartal tibette iyi bi futbolcuydu" SEN BU SÖZÜMDEN KARTAL TİBETİN GERÇEKTEN FUTBOLCU OLDUĞUNU SANDIĞIMIMI ANLADIN :D YAZIK SANA.KARŞILAŞTIRMA DİYE BİRŞEY VAR TÜRKÇEDE BİLDİN Mİ.İKTİDAR BEREKETLİYSE KARTAL TİBET İYİ Bİ FUTBOLCUDUR.3 YAŞINA UYGUN ŞEKİLDE ANLATTM UMARIM ANLARSIN.AYRICA VATANA MİLLETE FAYDAMIZIN OLUP OLMAYACAĞINI SÖYTLEMEK SENİN HADDİNE DEĞİL.VATAN HAİNİNİ DESTEKLEYEN VATAN HAİNİDİR.
-
ottomanmurat bunu yazdı:
onur35 bunu yazdı:
kartal tibeti ses sanatçısı sanıyorduk .. :D hocam ayarı almadın heralde