Bir Kaç Amatör Çalışmam.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jigsaw
    Jigsaw's avatar
    Erkek

çok yeteneklisin bence biraz kendini geliştir hocam . Assasins Creed kapagına benzer calısman baya hosum gıtttı :)

Başkalarına hakim olan kuvvetlidir, kendine hakim olan kudretlidir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Sanirim seninle ortak tanidigimiz var. Gümüşhane uni de okuyor. İlk resimdeki kizi taniyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Erkek

güzel çizimler

-
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hurferus45
    hurferus45's avatar
    Erkek

bu guzel olmus hocam emegine saglk

http://oi54.tinypic.com/2qbrgvs.jpg

https://soundcloud.com/arestahasan << Hasan GÖNÜLTAŞ >>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    Eller ufak kalmış üstteki resme baktığımda...Ama güzel olmuş, bende el ve yüz kısmında burunu yapamıyorum :( bunu nasıl aşarım...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

sadece insan figurleri mi ciziyorsunuz , mesela balik corbasi da cizebilirmisiniz ?

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nocturness
    Nocturness's avatar
    Erkek

Ellerine sağlık ..Süper duruyorlar..Ama sana bi önerim , kesinlikle Z-Brush öğrenmelisin.Çok zor değil en fazla 1 ayda olayı bitirirsin.

http://www.youtube.com/watch?v=SardiHui2s4

Bugün başımız dik yürüyorsak,gırtlağımıza kadar boka battığımızdandır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

amator ? senin amatorun buysa pro yu dusunemiyorum hacci

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

irem26 bunu yazdı:
    -----------------------------

sadece insan figurleri mi ciziyorsunuz , mesela balik corbasi da cizebilirmisiniz ?

-----------------------------

araba tasarlıyodum bi ara da. bakarak çizdiğim gibi olmuyodu. cisimlere nesnelere uğraşmadım hiç. bi de balık çorbası ne alaka :_   vazo felan desen anlicam :|

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

arkadaş bende bu uğraşı anlayamıyorum. hadi önceleri fotoğraf makinası yoktu. eline kağıdı kalemi alan çiziyodu. yav arkadaş şimdi fotğraf makinesi var. ne diye kendinizi yoruyosunuzne kadar kasarsan kas benzemiyo işte. teknolojiyi yakalayp modern olun len biraz :D 

not: hep eğitim sistemi beni bu hale soktu işte. yok güneş ordan vurmuyomuş burdan vuruyomuş diye taraflarından eleştirilip, "öbür tarafında ayna var gibi çizmiş olamam mı amk" diyemediğim despot resim hocalarına gelsin bu yorum.

güzel olmuş güzel :)

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 3535 Toplam Mesaj: 22