Bir Kaç Amatör Çalışmam.
-
çok yeteneklisin bence biraz kendini geliştir hocam . Assasins Creed kapagına benzer calısman baya hosum gıtttı :)
-
Sanirim seninle ortak tanidigimiz var. Gümüşhane uni de okuyor. İlk resimdeki kizi taniyorum.
-
güzel çizimler
-
bu guzel olmus hocam emegine saglk

-
Eller ufak kalmış üstteki resme baktığımda...Ama güzel olmuş, bende el ve yüz kısmında burunu yapamıyorum :( bunu nasıl aşarım...
-
sadece insan figurleri mi ciziyorsunuz , mesela balik corbasi da cizebilirmisiniz ?
-
Ellerine sağlık ..Süper duruyorlar..Ama sana bi önerim , kesinlikle Z-Brush öğrenmelisin.Çok zor değil en fazla 1 ayda olayı bitirirsin.
-
amator ? senin amatorun buysa pro yu dusunemiyorum hacci
-
irem26 bunu yazdı:
-----------------------------
sadece insan figurleri mi ciziyorsunuz , mesela balik corbasi da cizebilirmisiniz ?
-----------------------------
araba tasarlıyodum bi ara da. bakarak çizdiğim gibi olmuyodu. cisimlere nesnelere uğraşmadım hiç. bi de balık çorbası ne alaka :_ vazo felan desen anlicam :| -
arkadaş bende bu uğraşı anlayamıyorum. hadi önceleri fotoğraf makinası yoktu. eline kağıdı kalemi alan çiziyodu. yav arkadaş şimdi fotğraf makinesi var. ne diye kendinizi yoruyosunuzne kadar kasarsan kas benzemiyo işte. teknolojiyi yakalayp modern olun len biraz :D
not: hep eğitim sistemi beni bu hale soktu işte. yok güneş ordan vurmuyomuş burdan vuruyomuş diye taraflarından eleştirilip, "öbür tarafında ayna var gibi çizmiş olamam mı amk" diyemediğim despot resim hocalarına gelsin bu yorum.
güzel olmuş güzel :)