Bir Kaç Gündür Çindeyim Sıyırcam Sonunda
-
hoca bizim bi tanıdıkta senin gibi denizciydi oda geçenlerde çine gitmiş hatta fotografları filan gösterdi köpekler filan o da rezillikten bahsetti o da hiç sevmemiş bu arada bana kamera getirecekti kameraya hiç bir gümrük el sürmemiş bizim gümrügün dışınd onlar almış kamerayı megerki kural iki tane getirecekmişssin birini bizim gümrüğe diğerini kendine bide böyle kadın filan deyince aklıma Kutsal damacana geldi hani oda gemiyle filan gidiyorya kaptan condom filan dagıtıyor :)
-
işte senin gibi 18 yıldır tr de kafayı yememişleri 5 kuruşsuz çinde bırakacaksın yürüyerek bir 18 yıl daha geçirmeye tr ye dönecekler töbe töbe
-
hocam attığım taş sana değil cennet(?) ülkeme idi :)
-
abicim emin ol siyası durum dışında taş atacak hiç bir yanı yok örneğin ahlakımız çöküyor diyoruz emin olun gittiğim 21 ülke arasındaki en ahlaki ülke bunun gibi örnekler uzar gider
-
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------
Oraya yolum düşerse yanımda 3-5 koli hanımeller götürürüm ben :D
-----------------------------asdsaddsasadsad :D:D:D:D:D abi cinli kızlar sekil ama =) :P
-
Tarantula bunu yazdı:
-----------------------------gene tavuk eti falan yediğine şükret hocam. Bildiğim kadarıyla en sevdikleri yemek az pişmiş bebek eti.
Bunlar insanlığını unutmuş kişiler. Yol yakınken kaç ordan :D
yapma be kardeşim bebek eti falan :D çok attın gibi öksürsemmi -
hocam sen onu bırakta tavuk yıyecemderken baska bır sey yeme bu herıfler cınsellıgı gelsıtıyo dıye butun hayvaların seyını zevkle yıyor haberın olsun :) arada senıde kaynatmasınlar :)
-
fivestar bunu yazdı:
Tarantula bunu yazdı:
-----------------------------gene tavuk eti falan yediğine şükret hocam. Bildiğim kadarıyla en sevdikleri yemek az pişmiş bebek eti.
Bunlar insanlığını unutmuş kişiler. Yol yakınken kaç ordan :D
yapma be kardeşim bebek eti falan :D çok attın gibi öksürsemmi
-----------------------------bebek eti demek biraz yanlış olur sanırım.
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&client=firefox-a&rls=org.mozilla:tr:official&hs=bHu&q=cenin+%C3%A7in&revid=2010842830&sa=X&oi=revisions_inline&resnum=0&ct=broad-revision&cd=4
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------canım abicim,güzel abicim
bana
çin malı olan
BEST marka
D2000+ modelinin
ekranı lazım
bi zahmet kargolar mısın :S
edit:coldm-4'in isteği üzerine :|
-----------------------------cold-m4 ün isteği üzerine ' den kastı ekran benim isteğim deil, insan gibi bir üslupla yazması benim isteğimdi, yanlış anlaşılmasın (:
-
arkadaşa özel mesajda da geçtim çinin heryerinde harıl harıl elektronik şeyler var diye bişi yok hele bu taizhou da hiç yok nerdeyse bi kaç büyük telefoncu o kadar birde apple store onun dışında çinde elektronik eşya denince beijing şangay ve honkong ticari bölgesi ancak bu istediğiniz şeyleri bulabilirime buda mumkün değil ama istediğin şey varmı diye www.dealextreme.com adresine bak honkongdan ücretsiz kargo ile yolluyorlar