Bir Kaç Resim (Yorum Sizin)
-
karikatürlere gülüyosan orda neden teksas tommiks karikatürrleri yerine
siyasi bi çizerin siyasi karikatürleri var
-
Bunları çizen eleman liboş .
-
seboist bunu yazdı:
-----------------------------tuncaxxz bunu yazdı:
-----------------------------
benim için yazarın kimin için çalıştığı ve kimin çıkarlarını savunduğu önemlidir..
sence diğer karikatüristlerde aynısını yapmıo mu herkez illa bazılarına gülücek bazılarınada yorum yapıcakişte bizde yorum yaporuz resimler üzerine
ayrıca karikatürler gerçekleri mizah üserinden halka anlatırlar
bütün karikatüristler aynı şeyi düşünemez aynı şeyi savunamaz herhalde
-----------------------------aynı düşünmeyebilirler ama bu adamların kimin için çalıştıkları belli
he diyosan ben f. gülen'i seviyorum ona aşığım o adamlarında arkasındayım ona bişey diyemem
o adamlar için çalıştıkları sürece objektif olamazlar o yüzden
penguen , uykusuz , leman yeri geldiği zman chp'yi de eleştiriyor akp'yi de eleştiriyor mhp'yi de
anlatabildim dimi biraz tarafsız olmak lazım bu işte
edit:
Chinggis bunu yazdı:
-----------------------------hemde en liboşundan
şeriatçıların liboş kılığına bürünmüşlerinden...
-
tuncaxxz bunu yazdı:
-----------------------------seboist bunu yazdı:
-----------------------------tuncaxxz bunu yazdı:
benim için yazarın kimin için çalıştığı ve kimin çıkarlarını savunduğu önemlidir..
sence diğer karikatüristlerde aynısını yapmıo mu herkez illa bazılarına gülücek bazılarınada yorum yapıcakişte bizde yorum yaporuz resimler üzerine
ayrıca karikatürler gerçekleri mizah üserinden halka anlatırlar
bütün karikatüristler aynı şeyi düşünemez aynı şeyi savunamaz herhalde
-----------------------------aynı düşünmeyebilirler ama bu adamların kimin için çalıştıkları belli
he diyosan ben f. gülen'i seviyorum ona aşığım o adamlarında arkasındayım ona bişey diyemem
o adamlar için çalıştıkları sürece objektif olamazlar o yüzden
penguen , uykusuz , leman yeri geldiği zman chp'yi de eleştiriyor akp'yi de eleştiriyor mhp'yi de
anlatabildim dimi biraz tarafsız olmak lazım bu işte
bütün karikatüristlerin illa savunduğu kişi ve kurumlar var bunun böle olmadığını söleyemeyizayrıca fethullayı sewdiğim yandaşı olduğum fln yoq ben sadece bir kaç resim paylşatığım
başka karikatüristlerinde resimleri paylaşılabiliyo
bende bu karikatüristlerinkisini paylaştım gayet normal yani
-
Chinggis bunu yazdı:
sadece resimler hakkında yorum yapın dedim iiki -
Anlamlı güzel karikatürler..
-
yorum şimdi benim : benim bildiğim yada doğrusu benim sevdiğim karikatürler beni güldüren cinsten olanlarıdır. burada çizilmiş resimler çizen kişilerin taraflı ve kendine göre gerçek olarak gördüğü düşüncelerini yansıtmış sadece.benim tarzım karikatürler ise güldürürken aynı zamanda düşündüren karikatürlerdir. buradakiler sadece "aha bu budur" diye gösterilmek amacıyla çizilen resimler. beğenmedim açıkçası bu tarzda olan bir karikatür dergisi olsa kesinlikle almam. hiç espirili yaklaşım yok.
-
resimler hakkında son bi yorum yapayım
liboşların yaptıklarını göz ardı edip muhalefet' bok ve çamur atmaktan başka bi işe yaramaz o karikatürler
üstü açıkta kalmış büyük olayları ergenekon isimli hayal ürünü bi örgüte yüklenmesini savunan bi karikatür var.
liboşların yaptıkları alışılagelmiş şeyler başka yoruma gerek zaten bilen biliyor ne mal olduklarını
-
hiç merak etmeye gerek yok o zaman herkez birbirini biliyo
-
seboist bunu yazdı:
Chinggis bunu yazdı:
sadece resimler hakkında yorum yapın dedim iiki
-----------------------------Bir liboş tarafından çizilmiş resimler diyelim o zaman .