Bir Karar Vermem Lazım - Yazılımcılar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek

Abiler bu title alma olayını nasıl yapıyorsunuz. Sadece çalışma ilemi oluyor. 

Birde şirkette size olan saygıyı nasıl yükseltirsiniz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

sektorel yazılımlar hocam. bir kaç fikir vereyim ben sana dm den numarani yazarsan. bazi seyler var kafamda pazarlamasi basit seyler gibi geliyor cunku ihtiyac var :) 

bağlı olduğum tek örgüt İNSANLIK
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Güncel durum:

Eski şirketimle görüştüm gitme yıl sonunda seni mutlu edicez oldukça memnunuz senden dedi.

Yeni şirkete bugün ok demiştim, onlarda benim şirketi öğrenmiş(nasıl oldu bilmiyorum) olmaz iki şirket olmaz birini seç der.

zeybekustasi tarafından 26/Eyl/24 17:30 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

Eski şirketime ben istifa ediyorum dedim. Yarın bi görüşeceğiz. Sonrası Allah kerim... ihbar süresinde kararı vereceğim

SGK'dan düşünce bağkur ödemen gerekecek :)

+1 çok tatsız bir durum ^^

İpimle kuşağım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Güncel durum:

Eski şirketimle görüştüm gitme yıl sonunda seni mutlu edicez oldukça memnunuz senden dedi.

Yeni şirkete bugün ok demiştim, onlarda benim şirketi öğrenmiş(nasıl oldu bilmiyorum) olmaz iki şirket olmaz birini seç der.

Bu nedemektir abi insan bir fiyat söyler. Acaba yöneticiler birbirlerini tanıyor olabilirlermi ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    samato bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

Güncel durum:

Bu nedemektir abi insan bir fiyat söyler. Acaba yöneticiler birbirlerini tanıyor olabilirlermi ?

zeybekustası'nın, kendi şahıs şirketi olduğunu öğrenmişler yani.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

eski şirketinle devam edip. kendi işlerini ilerletmeye bak hocam

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

domain mimarı ne demek ? 

sonunu dusunen kahraman olamaz . 

hem aşım dursun hem karnım doysun da olmaz . swot yap geç . 

bu tarz meselelerı esınle vs yakın cevrenle konusmak daha mantıklı , yoksa ne dese elalem boş.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Freak bunu yazdı

sektorel yazılımlar hocam. bir kaç fikir vereyim ben sana dm den numarani yazarsan. bazi seyler var kafamda pazarlamasi basit seyler gibi geliyor cunku ihtiyac var :) 

madem oyle yaptır abı parasını verıp ,sen pazarla 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Güncel durum:

sahsı sırketınse , faalıyetı durdurdum de , ıs te alma sozlesme ımzala gerekırse ,  ,yoksa bahanelerıdır. sırket olması duzgun olmayan fırmalarda sıkıntı yaratıyor

Toplam Hit: 2603 Toplam Mesaj: 22
karar