Bir Karar Vermem Lazım - Yazılımcılar
-
Abiler bu title alma olayını nasıl yapıyorsunuz. Sadece çalışma ilemi oluyor.
Birde şirkette size olan saygıyı nasıl yükseltirsiniz.
-
sektorel yazılımlar hocam. bir kaç fikir vereyim ben sana dm den numarani yazarsan. bazi seyler var kafamda pazarlamasi basit seyler gibi geliyor cunku ihtiyac var :)
-
Güncel durum:
Eski şirketimle görüştüm gitme yıl sonunda seni mutlu edicez oldukça memnunuz senden dedi.
Yeni şirkete bugün ok demiştim, onlarda benim şirketi öğrenmiş(nasıl oldu bilmiyorum) olmaz iki şirket olmaz birini seç der.
-
NoktaliVirgul bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Eski şirketime ben istifa ediyorum dedim. Yarın bi görüşeceğiz. Sonrası Allah kerim... ihbar süresinde kararı vereceğim
SGK'dan düşünce bağkur ödemen gerekecek :)
+1 çok tatsız bir durum ^^
-
zeybekustasi bunu yazdı
Güncel durum:
Eski şirketimle görüştüm gitme yıl sonunda seni mutlu edicez oldukça memnunuz senden dedi.
Yeni şirkete bugün ok demiştim, onlarda benim şirketi öğrenmiş(nasıl oldu bilmiyorum) olmaz iki şirket olmaz birini seç der.
Bu nedemektir abi insan bir fiyat söyler. Acaba yöneticiler birbirlerini tanıyor olabilirlermi ?
-
samato bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Güncel durum:
Bu nedemektir abi insan bir fiyat söyler. Acaba yöneticiler birbirlerini tanıyor olabilirlermi ?
zeybekustası'nın, kendi şahıs şirketi olduğunu öğrenmişler yani.
-
eski şirketinle devam edip. kendi işlerini ilerletmeye bak hocam
-
domain mimarı ne demek ?
sonunu dusunen kahraman olamaz .
hem aşım dursun hem karnım doysun da olmaz . swot yap geç .
bu tarz meselelerı esınle vs yakın cevrenle konusmak daha mantıklı , yoksa ne dese elalem boş.
-
Freak bunu yazdı
sektorel yazılımlar hocam. bir kaç fikir vereyim ben sana dm den numarani yazarsan. bazi seyler var kafamda pazarlamasi basit seyler gibi geliyor cunku ihtiyac var :)
madem oyle yaptır abı parasını verıp ,sen pazarla
-
zeybekustasi bunu yazdı
Güncel durum:
sahsı sırketınse , faalıyetı durdurdum de , ıs te alma sozlesme ımzala gerekırse , ,yoksa bahanelerıdır. sırket olması duzgun olmayan fırmalarda sıkıntı yaratıyor