Bir Kasaya İki Monitor Bağlama ?
-
şimdi duyduğuma göre yanlış hatırlamıyorsam bir kasaya 2 monitor baglanabılıyordu...pekı buna 2 monitor 2 klavye ve 2 mousebaglamak mumkunmu ?... bir kasayla 2 pc oluşturmak gıbı bısey olacak sanırım...yanlıs hatırlamıyorsam oluyordu 2 monitor klavye ve mosue baglama olayı..eger varsa bole bısey nasıl yapılır ?
-
benim ekran kartında çift çıkış var :)
-
bi usb bi ps2 mouse takabilirsin ama 2 usb takınca olmuyo ... ama chipsete görede deişebilir ... bilemiorum :S fakat ekranda iki imleç bekleme :D
-
Hocam Böle Şeyler Var .. Birçok Ekran Kartında.. 2 Ekran Bağlıyabılıyosun... Ama Klavye Mausede Baglarsın :) İşletim Sistemini Nasıl Olıcak.. Hadı Oda Oldu: Makına Acayıp Kasılıcak :) Ozaman Kafelerde 30 Makına Yerine 15 Makına Yeterlı Olurdu :)
-
Abi monitör oluyo,misal bi monitör senin karşında biride ek kabloyla fln mutfakta :D ama çift mouse fln olmaz,denemiştim bi usb mouse bide normal mousela olmaıştı :D
-
bir kasaya iki monitorde baglarsin
bunlari cogaltip dahada fazla yapabilirsin
ve
iki kasayi tek monitorede baglayabilirsin tek tusla bir kasadan digerine gecis yaparsin
genelde teknik serviste isimize yarar bu sistem
ama senin istedigin seyi ayni anda iki kisi kullanamaz
mantiksiz yani..
ayni anda iki tane mouse imleci alamazsin ekranda
alsanda zaten ayni anda kullanamazsin..
-
Eskiden body diye bi alet vardı.Hala duruyor mu bilmiyorum.Onla tek kasayla 2 monitör klavye mause.. vs kullanabiliyodun..Hala var mı o aletten bilmiyorum..araştır bence
-
hocam eğer ekran kartında tek çıkış varsa görüntü çoklayıcı kullanıp 2 yada daha fazla monitör bağlayabilirsin, fiyatları 30-40 dolardan başlıyo sanırım...diğerleri hakında fikrim yok..
-
hocam ekran kartınla alakalı eger çift monitor destegi varsa ancak baglayabilirsin ayrı kablolar felan var bende var ama hiç kullanmadım öyle takınca cart diyede görüntü alabilecegini sanmıyorum :) pro felan kullanman gerekebilir bende bilmiyom :P
-
Bi linux işletim sitemiyle birden fazla kasayı birbirine seri (anlayın işte) bağlayabiliyorsun.Böylece düşük sistemleri birleştirip bi sinerji oluşturabiliyordu ama senin dediğin biraz garip.Ama dediğin gibi bi sitem varsada şaşırmam.İşlemci,ekran kartı sayıları arttığı için bu işi yapabilecek bir işletim sistemiyle yapılabileceğini tahmin ediyorum.Sanmıyorumki süper bilgisayarlarda sadece bitane klavye mouse olsun... :D :D
-
işin açıkçası kuzenım ve kardeşleri darkorbit dıye online bı oyunla piskopata baglanmıslar... gece gunduz oynuyorlar yetmıyor bıde kavga edıyorlar o dıyor ben oynuycam dıgerı dıyor benım sıram :)
geçen gittim dedimki bıldgııme göre 1 kasaya 2 monitor baglanabılıyor acaba 2 mouse ve klavyede de baglasak olurmu hdd yı felanda ıkıye ayırsak tek kasadan 2 pc olusturmak gibi... maksat ikiside oynar...ayrıca oyle bısey ortamda hoş bi sinerji yaratır :) denemek lazım deyip arastırmaya karar verdım... oyle bısey pekte ımkansız gıbı gelmıyor bana ?
Toplam Hit: 4495 Toplam Mesaj: 16