Bir Kızla Bir Erkek Kanka Olur Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Bir kizin benimle kanka olup olmamasini belirleyen faktor tamamiyle kizin benim uzerimde biraktigi etkidir..

Eger kiz fiziksel olarak benim ilgimi cekmiyorsa (yani tipim degilse) onunla herturlu kanka olurum  ki  gecmisimde ornegi mevcuttur..

Ama birazcik bile ilgimi cekmisse  imkani yok.. Butun hain planlarimi uzerinde denerim kiiii  oda gecmisimde mevcuttur ayne sprite reklamindaki kardasim gibi :D..

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

sirpence bunu yazdı:
    -----------------------------

http://4.bp.blogspot.com/_ZmKHJUXDje4/TBdL_C6KdoI/AAAAAAAAAEs/5IQAQ_Ch09I/s1600/04.03.2010.PNG

eleman ozetlemiş.

ftw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Bilinmeyen bunu yazdı:

kızdan arkadaş olmaz

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek
    olmayın lan bi kere öpüşürseniz aşık gibi oluyorsunuz.sonra kız eskisi gibi davranmıyor.her sabah günaydın mesajı atarken artık mesaj atarım dediğinde bile size geri dönmüyor.mesafenizi koruyun dostlar.ya dost kalın,ya sevgili olun.arasında kalmayın.

Koca hestiy aya bedenem ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renard
    Renard's avatar
    Erkek

Olmazz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dunham
    Dunham's avatar
    Erkek

1 kişiden fazla olmaz,hele dünyanın her yerinde olur türkiyede olmaz,misal sen çirkin bi kız kanka ister misin,böyle bu işler.

lan nerde benim dövüştürdüğümü ulan nerde benim dövüştürdüğümü
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuventuS
    JuventuS's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

olsa bile biz türk erkekleri kız kankanın güzelini ararız :) çaktın sen olayı

Aklın ve Cesaretin Yoksa, Zafer de Yoktur.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

Bak şimdi benim gibi tek çocuk olan insanların abi abla sıfatı taşıyacak insanlara her zaman ihtiyaç duyar. Çünkü karşısına çıkan yeni ve farklı bir olayda nasıl davranacağını bilemez (En azından ben bilmiyorum). Bu yüzden benim kız kardeşim gibi sevdiğim kızlarda var kardeşim gibi sevdiğim erkeklerde. Bu çok normal birşey gibi geliyor bana. He kız kardeşiniz vardır abiniz vardır ama yinede kan bağınızın bulunmadığı kişilerle kanka kardeş abla abi bağı kuruyorsanız ya onlarda kendi öz abla abinizde bulamadığınız şeyleri buluyorsunuzdur yada abi ablanızla anlaşamıyorsunuzdur. Tabiki sosyal ortamda her zaman istisnalar mevcuttur...

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek
    HighElf bunu yazdı:

Bak şimdi benim gibi tek çocuk olan insanların abi abla sıfatı taşıyacak insanlara her zaman ihtiyaç duyar. Çünkü karşısına çıkan yeni ve farklı bir olayda nasıl davranacağını bilemez (En azından ben bilmiyorum). Bu yüzden benim kız kardeşim gibi sevdiğim kızlarda var kardeşim gibi sevdiğim erkeklerde. Bu çok normal birşey gibi geliyor bana. He kız kardeşiniz vardır abiniz vardır ama yinede kan bağınızın bulunmadığı kişilerle kanka kardeş abla abi bağı kuruyorsanız ya onlarda kendi öz abla abinizde bulamadığınız şeyleri buluyorsunuzdur yada abi ablanızla anlaşamıyorsunuzdur. Tabiki sosyal ortamda her zaman istisnalar mevcuttur...

hocam aynen,insan daha önce karşılaşmadığı olaylarda tecrübeli birini arıyor her zaman.ben takıldığım zaman bu forumdaki abilerime sormaktan çekinmiyorum asla.sağolsun ilgilenenler :) tabiki gerçek anlamda bir kardeşlik bağı olabiilir fakat iki taraftan biri bile biraz masumluktan uzaklaşsa işler sarpa sarıyor.diyeceğim odur ki bulaşmayın.mesafeyi koruyun.

Koca hestiy aya bedenem ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sometimes
    sometimes's avatar
    Dişi

ne zaman denediysem olmadı,yürümedi.işin içine istemesen de bir yerde aşk ya da sevgi giriyor.ve olanca şeyi mahvediyor.

Yasamak cok ta umrumda degil
Toplam Hit: 6006 Toplam Mesaj: 24