Bir Kızla Bir Erkek Kanka Olur Mu ?
-
Bir kizin benimle kanka olup olmamasini belirleyen faktor tamamiyle kizin benim uzerimde biraktigi etkidir..
Eger kiz fiziksel olarak benim ilgimi cekmiyorsa (yani tipim degilse) onunla herturlu kanka olurum ki gecmisimde ornegi mevcuttur..
Ama birazcik bile ilgimi cekmisse imkani yok.. Butun hain planlarimi uzerinde denerim kiiii oda gecmisimde mevcuttur ayne sprite reklamindaki kardasim gibi :D..
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------eleman ozetlemiş.
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
kızdan arkadaş olmaz
----------------------------- -
olmayın lan bi kere öpüşürseniz aşık gibi oluyorsunuz.sonra kız eskisi gibi davranmıyor.her sabah günaydın mesajı atarken artık mesaj atarım dediğinde bile size geri dönmüyor.mesafenizi koruyun dostlar.ya dost kalın,ya sevgili olun.arasında kalmayın.
-
Olmazz
-
1 kişiden fazla olmaz,hele dünyanın her yerinde olur türkiyede olmaz,misal sen çirkin bi kız kanka ister misin,böyle bu işler.
-
olsa bile biz türk erkekleri kız kankanın güzelini ararız :) çaktın sen olayı
-
Bak şimdi benim gibi tek çocuk olan insanların abi abla sıfatı taşıyacak insanlara her zaman ihtiyaç duyar. Çünkü karşısına çıkan yeni ve farklı bir olayda nasıl davranacağını bilemez (En azından ben bilmiyorum). Bu yüzden benim kız kardeşim gibi sevdiğim kızlarda var kardeşim gibi sevdiğim erkeklerde. Bu çok normal birşey gibi geliyor bana. He kız kardeşiniz vardır abiniz vardır ama yinede kan bağınızın bulunmadığı kişilerle kanka kardeş abla abi bağı kuruyorsanız ya onlarda kendi öz abla abinizde bulamadığınız şeyleri buluyorsunuzdur yada abi ablanızla anlaşamıyorsunuzdur. Tabiki sosyal ortamda her zaman istisnalar mevcuttur...
-
HighElf bunu yazdı:
-----------------------------Bak şimdi benim gibi tek çocuk olan insanların abi abla sıfatı taşıyacak insanlara her zaman ihtiyaç duyar. Çünkü karşısına çıkan yeni ve farklı bir olayda nasıl davranacağını bilemez (En azından ben bilmiyorum). Bu yüzden benim kız kardeşim gibi sevdiğim kızlarda var kardeşim gibi sevdiğim erkeklerde. Bu çok normal birşey gibi geliyor bana. He kız kardeşiniz vardır abiniz vardır ama yinede kan bağınızın bulunmadığı kişilerle kanka kardeş abla abi bağı kuruyorsanız ya onlarda kendi öz abla abinizde bulamadığınız şeyleri buluyorsunuzdur yada abi ablanızla anlaşamıyorsunuzdur. Tabiki sosyal ortamda her zaman istisnalar mevcuttur...
hocam aynen,insan daha önce karşılaşmadığı olaylarda tecrübeli birini arıyor her zaman.ben takıldığım zaman bu forumdaki abilerime sormaktan çekinmiyorum asla.sağolsun ilgilenenler :) tabiki gerçek anlamda bir kardeşlik bağı olabiilir fakat iki taraftan biri bile biraz masumluktan uzaklaşsa işler sarpa sarıyor.diyeceğim odur ki bulaşmayın.mesafeyi koruyun. -
ne zaman denediysem olmadı,yürümedi.işin içine istemesen de bir yerde aşk ya da sevgi giriyor.ve olanca şeyi mahvediyor.