Bir Kodlama Lazim [Ucretli]
-
YeniHarman bunu yazdıj4x bunu yazdı
Bunda bu kadar ne var bi ben mi anlayamadım? Sırf meraktan yapacam bu gidişle. Macro formatı nedir?
Dene:)
Bir arkadaş pmden iletişime geçti onunla halletmeye çalışıyoruz olmazsa tekrar konuya yazarım hocalar.
-
Son verdiğim arkadaş yapamadı javascript bilgisi gerektiğini söyledi. Konu tekrardan güncel.
-
SENAR1ST bunu yazdı
Son verdiğim arkadaş yapamadı javascript bilgisi gerektiğini söyledi. Konu tekrardan güncel.
Pm at yazayım 2 dk ayol
-
-
CanKirca bunu yazdı
Benim mesaj ulaştı mı @baristbt?
Baris hoca mesgulmus o yuzden yapamadi.
-
@SENAR1ST çok mu sırlı bir iş? Konuyu gizleyip yazsan da yapabilecek yiğitler ister hayra ister parasıyla yapsın.
Anlattığına bakılırsa zor bir şey değil ama bu sırlı halden dolayı 3 gün olmuş hala çözüm yok, acı çekmiyor musun bu durumdan :/
Gizemde ısrar ediyorsan bana ayrıntıyı PM ile gönderebilirsin.
-
bende bir pm alayım siteismini
-
istenilen kısım js ile yazılmış sanırsam vbnet de oluşturduğum browser o kısmı göstermiyor js kodları çalışmıyor
-
TheAvenqer bunu yazdı
istenilen kısım js ile yazılmış sanırsam vbnet de oluşturduğum browser o kısmı göstermiyor js kodları çalışmıyor
ie çakozluyodur muhtemelen :Ddddd
-
end bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdı
ie çakozluyodur muhtemelen :Ddddd
aynen chrome alt yapısını kullanacak web browser kullandım bu sefer yine gelmedi