Bir Numara Var Kimin Bulamıyorum...
-
arkadaslar 444 15 00 bu beni temmuzdan sonra 2. arayışları netten baktım kimin bulamadım kafayı yicem.hangi firma,banka vs se biliyorsanız lütfen söyleyin.
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=10880
bak istersen avea nin gorunuyor
-
avea kütahya ana bayii bende avea hattı ilk alınca 444 lü bi numara aramıştı.bilgilendirme önemli birşey degil.
-
geçen hafta avea faturaliyi iptal ettik . bu numara beni aradi 2 gün önce , avea müşteri hizmetleri . :D niye ipta lettin diye aradi
-
cok teşekkürler arkadaslar bakalım dertleri neymiş bidahaki aramada ogreniriz
-
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------
cok teşekkürler arkadaslar bakalım dertleri neymiş bidahaki aramada ogreniriz
büyük ihtimalle bilgilendirme şöyle kontör yüklenilir.*100# şu işe yarar avea 500 şu işe yara falan filan.
-
4440333 arıyo benide paso Garanti bankası kredi kartı verecekler :) diyom siz iş verin kredi kartını alam anlaşamadık daha
-
mehmetcan bunu yazdı:
geçen hafta avea faturaliyi iptal ettik . bu numara beni aradi 2 gün önce , avea müşteri hizmetleri . :D niye ipta lettin diye aradi
kasımısınız diyeydin.. -
DJ_Alper bunu yazdı:
4440333 arıyo benide paso Garanti bankası kredi kartı verecekler :) diyom siz iş verin kredi kartını alam anlaşamadık daha
-----------------------------Yazlık abimin yanında mağazada çalıştım şansa telefona bankacı çıktı 17 yaşındayım ekonomik özgürlüğüm yok çalışmıyorum diyorum olsun kart lazım diyo :D harcamalarınız olur vs v.s
-
mizahi bunu yazdı:
mehmetcan bunu yazdı:
kasımısınız diyeydin..
yok dedim ki , Faturada belami sktiniz daha ne ariyonuz lan :D yüzüne kapattim :D -
avea musteri hizmetleri numarasi :D
kampyaları bilgilendirmek icin ariyor cok sexy bi olay :D