folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir Seri Katilin İtirafları

Bir Seri Katilin İtirafları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Rusya’nın başkenti Moskova’da 49 kişiyi öldürdüğü belirtilen seri katil Aleksandır Piçuşkin, ilk cinayetinin “ilk aşk gibi unutulmaz” olduğunu söyledi.

Rus İnterfaks ajansı, Piçuşkin’in Moskova kent mahkemesindeki ifadesinde, üstlendiği tüm cinayetlerle ilgili olarak savcılığın hakkında dava açtığını belirterek, “Aksi olsaydı, bu adil olmazdı” dediğini duyurdu.
    Duruşmasında, işlediği cinayetlerin yanı sıra özellikle ilk cinayetini detaylarıyla anlatan Piçuşkin, “İlk cinayet, ilk aşk gibi unutulmaz” dedi. 1992 yılında işlediği ilk cinayetinde Piçuşkin, kurbanının ortaokul arkadaşı olduğunu söyledi.
    Piçuşkin, en son öldürdüğü kadının, yakalanmasına neden olan bir notu ailesine bıraktığını bildiğini, ancak yine de öldürdüğünü söyleyerek, “Polislerin beni yakaladıkları için böbürlenmemelerine gerek yok, çünkü ben kendimi yaktım. Ben, bir profesyonelim” diye konuştu.
    Mahkeme daha önce de bazı kişileri öldürdüğünü iddia etmesine rağmen Piçuşkin’i Moskova’daki Bittsevskava Parkı’nda 2001 yılından sonra işlediği cinayetlerden yargılıyor.

Bittsevskava Parkındaki cinayetlerden sonra “Bittsevksi Manyağı” olarak adlandırılan Piçuşkin, çoğunlukla erkek olan kurbanlarını, çok sevdiği köpeğinin ölümü yüzünden Bittsevskava Parkı’na votka içmeye davet ederek, parkta öldürüyordu. Novi Region ve Gazeta adlı Rus haber kaynaklarına göre de, kurban parkın yakınlarında yaşıyordu. Polis ise, katilin, metropolün ortasında bir parkta cinayet işledikten sonra kaçacağı yönünde hesaplar yaparak yanılıyordu. 2005 yılının Ekim ayından, 2006 yılının Haziran ayına kadar Parkta 10 ceset bulununca, halkın korkusu yüzünden park kapatılmıştı.
    Savcılık, Piçuşkin’in 2001 yılında 6’sı bir ay içinde olmak üzere toplam 11 kişiyi öldürdüğünü belirterek, yaklaşık 40 kurbanını lağım çukuruna atarak, bazılarını iple boğarak, bazılarını kafalarına ****l çubuklarla ve diğer sert cisimlerle vurarak yaşamlarına son verdiğini kaydetti.
    Piçuşkin, cinayetleri işlediği çekici de, parkın havuzunda sakladığını belirtti.
    Piçuşkin daha önce Rus televizyonlarında yayınlanan ifadesinde, “Benim için cinayetsiz bir hayat sizin için yiyeceksiz bir hayatla aynı” demişti.
    Rus uzmanlar, Piçuşkin’in 1992 yılında 12 yıl içinde çoğunluğu çocuk ve genç kadın olmak üzere 52 kişiyi öldürmekten suçlu bulunan Rus seri katil Andrey Çikatilo’dan etkilendiğini savunuyor.
    Piçuşkin, geçen ay yapılan duruşmasında, şu ana kadar 63 kişiyi öldürdüğünü amacının satrançtaki kare sayısı olan 64 kişiyi öldürmek olduğunu söylemişti. “Polis beni yakalamakla birçok kişinin hayatını kurtardı” diyen Piçuşkin, 64’ü tamamladıktan sonra da durmaya niyeti oldmadığını açıklamıştı.
    Rus psikiyatrlar Piçuşkin’in aklı dengesinin yerinde olduğunu açıklamıştı.

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    bunun akli dengesinin yerinde olduğunu açıklayan pskyatr ların akili dengesi yerindemiymiş galiba?

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

la bu adam harbi manyakmış ya...63 kişiyi tut salla yapmış :D peşine bide iyiki yakaladılar yoksa eylemlerım ölene kadar devam edecek demiş puhaha...ulan bu ruslar yokmu way a.q :D adamlar cok farklı yaa :) zaten bide resimdeki tipinden belli şuursuz oldugu amk

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    adamım ya :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

adını hakedio Piç-uşkin :D

bikaç kişiyi öldürdükten sora bağımlılık yapıo diolar doğru olabilir..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

lan çok seviyom şöyle şeyleri. Günahı, hapis işi, vicdan azabı felan bi olmasa ben de öldürürdüm. Ama zevk için öldürecek kadar da değilim. Sevmediklerimi sadece. Böyle psycholar hoşuma gidiyo böyle şeyler hep hoşuma gidiyo. 19-20 yaşından sonraya kadar aynı kafa yaşarsam ya deli olacam ya da ruh hastası. tamamen. :D

sanılanın aksine...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    böyle bi konu daha önce acılmıstı sanırım

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

POLECAT bunu yazdı:
    -----------------------------
    böyle bi konu daha önce acılmıstı sanırım
    -----------------------------

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=50534

bu olmasın sakın :)

Nev-i Şahsına Münhasır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    bu piçin yani piçuskinin hayatı daha teferruatlıdır diye okudum eskisiyle aynıymış.daha öncede paylaşan olmuştu.sıkı adammış çocukluğuna inmek lazım

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    tipini siktigim favorim Ramirez dir ama onunda a.qyım
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    ipne hem tipsiz hem seri katil :D

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
Toplam Hit: 2508 Toplam Mesaj: 15