Bir Site Nası Hacklenir
-
arkadaşlar bende sizin gibi ii bir hacker olmak istiyorum size güvenerek söylüyorum bana bir site nası hacklenir öğretirseniz sevinirim eğer git başka yerden öğren araştır derseniz çok uğraştım ama kimseden tam bi yanıt yok son umudum sizlersiniz
şimdiden tşkler
-
sadece şunu söyliyicem hazıra konmak istiyorsan hiç bir zaman iyi bir hackerdan cevap alamazsın....git programlama kas ne bilim network ögren bir işletim sisteminde uzmanlaş SQLin ne oldugunu ögren zaten ondan sonra gelip bize bir site nasıl hacklenir die sormazsın.....emek göstermeden yemek istemek biraz yüzsüzlük oluyor....
-
+1 Programlama kasmalısın. Boyle hazıra konarak bir şeyler başaramazsın hacı.
-
site hacklemek o kadar kolay değil tabi herkes için farklıdır sen git en iyisi bi şeyler öğren de gel
-
site hacklemek için kendi progrmını yapmana gerek yok ama hacker olmak için var.
-
rapboy_izm arkadasim sana sunu soyleyim buraya geldim geleli burdaki arkadaslarim buraya gelipde bana sunu ogret diyip hazircilikmi diyim nediyim bilmiyorum bukisilere cogunlukla git formu gez orda dolu konu var oku ogren gibisinden cevaplar verdiler biraza katiliyorum mudesem bilmiyorum ama sen bencede forumu oku burda yardim bekleyerek birsey ogrenemezsin pek bende 0dan basladim 1kac ay oldu ve cogu seyi ogrenmeye basladim sendedene biraz oku neolursan ol kim olursan ol yeterki oku
-
İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.
-
-
yaw bır sıte nasıl hacklenır bılırmısınız arkadaşlar
ben en ıyısı malzemelrı sayayım
bır adet sopa
bır adet dangalak sıte sahıbı yanı admını
admının nerde olduğunu tespıt edebılmek için yanı bulamazsınız ama tespıt edebılırsınız whois bakın
gelelım sadete hım şimdi nasıl olur ben anlatayım aldınız mı elınıze sopayı buldunuzmu admin yerını paranız varsa atlayın otobuse hemen adminin bulunduğu şehre gıdın(koyden ındım şehıre mısali ya bılıyorum espırı yaptık bok gıbı oldu ) neyse adamı dovun ve admınlık şifresını ısteyın
sıze gerçekten bunu soylım bır gerızekalı benım msn gelmıştı konuştuk onunla dıyo abı ben senın bu yolunu uyguladım orda bana kahkaha krızı geldı harbı uygulamış walla bakın gerçek soyluyorum bazen demek işe yarıyo bız geyık olsun dıye soyluyoruz bazı ahmaklarda bunu yapıyoo yıne bunu soyluyorum
BU YOLU SAKIN AMA SAKIN DENEMEYIN HA
(yınede sız bılırsınız?
eğitim şart !!1
-
abi bu espriyi zumsuk yaptiydi :)
-
Dostum bence git formları en baştan oku inan bana çok şey öğrenirsin. yani bilgisayarı boza boza öğrenirsin bu hackerlığı en az 10-15 defa format attırıcan yani bilmem anlatabildim mi.
neyse hadi bol şans..