folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Bir Siteden Sadece İstenilen Bölgeyi Çekme



Bir Siteden Sadece İstenilen Bölgeyi Çekme

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ağustos/2005
    Erkek

    Sevgili mürld ve mürideler. Sorum şudur. Aşağıda sunduğum resim de işaretlediğim yeri çekmek istiyorum. Çekeceğim wordpress bir site. Nasıl başarabilirim? iframe denemelerim oldu fakat olmuyor ne yaptıysam. Akıl verirseniz sevinirim.

    SİTE:

    https://www.sakarya.bel.tr/tr/EBelediye/VefatEdenler


    alektamovikmovik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Ocak/2010
    Erkek

    python ile web scraping özelliği üzerinden youtube'daki kaynaklar ile rahatça yapabilirsin hocam, tabi kısıtlı bir güvenlik prosedürü vs varsa varsa daha uzman arkadaşlar yardımcı olur sanırım bu arada dikkat et yasak olabiliyor bu tür şeyler geçenlerde birisi de forumda bahsetmişti hatta, sarı siteyle alakalı mı neydi yanlış hatırlamıyorsam

     

    Clostridium tarafından 26/Oca/21 19:14 tarihinde düzenlenmiştir

    N'oublie pas d'ou tu viens ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ağustos/2005
    Erkek
    Clostridium bunu yazdı

    python ile web scraping özelliği üzerinden youtube'daki kaynaklar ile rahatça yapabilirsin hocam, tabi kısıtlı bir güvenlik prosedürü vs varsa hem dikkat et yasak olabiliyor bu tür şeyler, hem de farklı bir sistem varsa daha uzman arkadaşlar yardımcı olur sanırım.

    Yasak olan bir durum olacağını sanmıyorum. Teşekkür ederim bakacağım dediğine. Farklı alternatifi olanları beklerim hocalar.


    alektamovikmovik
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Https
    Https's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Ağustos/2017
    Erkek

    bari konuyu gizle hocam.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ağustos/2005
    Erkek
    Https bunu yazdı

    bari konuyu gizle hocam.

    Sevgili hocam bu sıkıntı olacak bir durum değil. Oradan halka açık olan yeri çekerek bir haber sitesine ekleyeceğim. Bu yasa dışı bir konu değil.


    alektamovikmovik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ağustos/2005
    Erkek

    Akşamcılara up olsun.


    alektamovikmovik
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mart/2016
    Erkek
    <?php
    $url = "https://www.sakarya.bel.tr/tr/EBelediye/VefatEdenler/";
    $veri =  file_get_contents($url);
    $pattern = '@<section class="mt25">(.*?)</section>@si';
    preg_match_all($pattern,$veri,$goster);
    print_r($goster[0][0]);
    ?>

     


    Kötü olanları aranızdan çıkarın!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Eylül/2005
    Erkek

    Aslında sana sadece tablo lazım, sadece tabloyu çekmek için aşağıdaki php kodunu kullanabilirsin.

    <?php
       function curl_connect($url){ 
        $agent = $_SERVER["HTTP_USER_AGENT"]; 
        $curl = curl_init(); 
        curl_setopt($curl, CURLOPT_URL, $url); 
        curl_setopt($curl, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true); 
        curl_setopt($curl, CURLOPT_USERAGENT, $agent); 
        curl_setopt($curl, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, false); 
        $content = curl_exec($curl); 
        curl_close($curl); 
        $content = preg_replace("/\s+/", " ", $content); 
        $content = preg_replace("/\r|\n/", " ", $content);
        $content = preg_replace("/\t+/", "", $content); 
        $content = preg_replace("/<script\b[^>]*>(.*?)<\/script>/is", "", $content); 
        $content = trim($content); 
        return $content; 
    }
    function curl_search($first, $last, $content){ 
        @preg_match_all('/' . preg_quote($first, '/').'(.*?)'. preg_quote($last, '/').'/i', $content, $m);
        return @$m[1];
    }
    
       $site = curl_connect("https://www.sakarya.bel.tr/tr/EBelediye/VefatEdenler");
       preg_match_all('#<div class="list-cont mt25">(.*?)</div>#si',$site,$gidenler);
    
    echo $gidenler[1][0];
    ?>

     


    //Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şöförsen bas gaza// http://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ağustos/2005
    Erkek
    x-files bunu yazdı

    Aslında sana sadece tablo lazım, sadece tabloyu çekmek için aşağıdaki php kodunu kullanabilirsin.

     

     

    Aynen hocam. Şuan dişardayım ofise geçince deneyeceğim. Çok sağol 


    alektamovikmovik
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ağustos/2005
    Erkek
    cybermole bunu yazdı
     

     

    Hocam çok sağol. 


    alektamovikmovik
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ağustos/2005
    Erkek

    @cybermole ve @x-files hocalarıma emekleri için teşekkür ederim. @x-files hocamın botu kullandım. Sağolsunlar.


    alektamovikmovik
Toplam Hit: 621 Toplam Mesaj: 12
iframe kod site çekme