folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder Bir Siteyi Hacklerken Ya Da Hacklemeden Önce İzlediğiniz Yollar Nedir?

Bir Siteyi Hacklerken Ya Da Hacklemeden Önce İzlediğiniz Yollar Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    O verdigin linkteki kodlar, Burning Board 2.3.6'ya ait CSRF ve XSS buglari zannedersem..Sormak istedigim sey, bu buglarin nasil kullanilacagi.?

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    işte burdan sonrası yetenegine kalmış birşey : csrfnedir? xss nedir nerelerde kullanılır hemen google da dokumanlarını arayıp ogrenmen lazım 

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Eyvallah..Yine de paylasmak isteyen arkadaslar paylasabilirler izledikleri yollari,yaptiklari kurnazliklari..Boyle bir konunun herkese faydasi olacagina inaniyorum..

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Valla kodlama bilmiyorsan ve güncel açığı araştırıp bulamıyorsan tek yöntem var sosyal mühendislik oda senin aklına kalmış hocam :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

hacı bence bu tür hamlelerden başlayacagına adam gibi html den başla derim.2 yıl 4 yıl...

artık neyse....bence web yazılımlarını iyi ögrenmeye bak.sonra atarsın cebine 1-2 programlama.artık hangi alanda gelişme katetmek istiyorsan secimini yaparsın..

yani bence bu tür davranıslar bir yere kadar gidiyor.bunun ötesine geçemiyor.Ki bizler genelde bu kapasitedeki insanlara

lamer diyoruz.Kendi yolunu kendinin çizmesi senin için iyi olur.

copy
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Ben sadece site hackleyen insanlarin nasil bir yol izlediklerini merak ettim..Onu gormek istedim..Birseyler yapacaksam elbette ki ben yapacagim ama sizlerinde gorusunu almak istedim..Hemde bu konularda düsüncesi olan arkadaslara yardimi dokunur diye dusundum..

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Bende merak edıyorum zaten okuyorum bütün mesajları. heykır olacam bede :):):)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    Social Engineering rulzzzzzzz :F
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feel_me
    feel_me's avatar
    Erkek

DawnOfDarkness bunu yazdı:
    -----------------------------
    Eyvallah..Yine de paylasmak isteyen arkadaslar paylasabilirler izledikleri yollari,yaptiklari kurnazliklari..Boyle bir konunun herkese faydasi olacagina inaniyorum..
    -----------------------------

ewt hajı kesinlikle faydası olacak :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Bu iş'in babalari daha yorum yazmaya baslamadi..:) Onlarin yorumlari daha bir önem taşımakta..Bakalim,bekleyelim onlarin yorumlarini..

...
Toplam Hit: 3695 Toplam Mesaj: 24