folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bir Siyasetci Olarak Deniz Gezmiş Ve Arkadasları

Bir Siyasetci Olarak Deniz Gezmiş Ve Arkadasları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    İste kilit nokta bu .Mustafa Kemal i sosyalistler destekler cunku anti-emperyalsittir ve noktada devletci bir yapi oldugu icin yine sosyalistler desktel ve yine halkci bir yapi oldugu icin soyalistler destekler....milliyetci oldugu icin yine destekler..Sosyalist olmak kemalizme karsi olmak degildir.Aksine Kemalizmi benimseyip onun degerlerine sahip cikmaktir.Deniz Gezmis boyle birseydi.Sosyalist oldgunu her daim soyler Ama Butun eylemlerinde ulusal bayragimizi ve Mustafa Kemal posterlerini tasirdi.Gercek bir sosyalist bunu yapandir zaten.Ayaklari Turkiye basandir.Ama 76-77 kusagi Mustafa Kemal'e karsi cikmayi Turk bayragina karsi cikmayi...Turk deyince fasist Kurt deyince devrimci olunur gibi mantiksizca kaliplar yarattilar ve bugun silinip gittiler.Deniz Gezmis neden unutulmadi saniyorsunuz 77 -78 li degildi 68 liydi.Bir sosyalistti ama Turkiyenin neye ihtiyaci oldugunu cok iyi biliyordu Tam Bagimsizlga ve Ataturk devrimlerini ilerletmeye ihtiyacivardi...Oral Calislar dan deniz gezmisi dinlerseniz yanilirsiniz...Ertugrul Kurkcuden dinlerseniz yanilirsiniz.Bunlara kalirsa deniz gezmis avrupa birlikci olur..cunku bunlar ab nin amerkanin ulkemizdeki sol maskeli kalemsorleridir...Deniz gezmis orjinal ses kaydinda" Bu memlekette Mustafa Kemal e gercekten sahip cikanlar varsa onlarda bizleriz,onun İstaklal-i Tam Turkiye gayesini bizler surduyoruz....Biz Turkiyenin bagimsizligindan baska birsey istemedik ve hayatimizi bu ugurda Turk halkina armagan ettik....Profosyonel devrimci bugun Turkiyenin Bagimsizligini savunan kimsedir....Bizler Kurtulus savasimizin tarihteki yerini cok iyi bilmekteyiz ve ikinci kurtulus savasinida yine bizler kazanacagiz...." gibi sozlerini duyunca oral calislar ertugrul kurkcu ve bazi partiler bu ses kayitlari yalan dediler...islerine gelmedi cunku ....olurmu solcu adam vatansiz dinsiz imansizdir...solcu adam Turkbayragi yakar polise tas atar...askere kursun sikmak devrimciliktir...hele nufus cuzdaninda Tuncel yazarsa oo okoklu devrimcisindir....bunlarin solculuk anlayisi buydu...Deniz gezmisin ses kayitlari herseyi bertaraf edince tutustular.....Ya fazla konusmaya gerek yok...Tarih herseyi gosteriyor....Bende filistinde cekilen fotograflar var Filistin El fetih orgutu bayragi ve yaninda Turk bayragi ile fotograf cekiliyor Deniz ve arkadaslarii...o zamanlar filistine direnise katilmaya giden devrimciler....ha bu arada filistinde denizler catisirken gunumuzun Cengiz Candar ibnesi bir direnisten kacip bir otelde filistinde abd li ajanlarla pazarlik yapiyorlar ;)....yillar sonrada ovunuyor pentagona giren ikk turk gazeteciyim diye...ne mal oldugunu bugun savunduklariyla anlayabilirisinz...Yani denizleri satan adamlar 80 darbesinde reklam sirketleri kurdu...borsada para oynatti(deniz baykal) ileri gelen zenginler oldu...Denizleri de unuttular..davalarinida....80 de ulkuculer asilirken o cocuklar birileri milletvekillikleri pesinde kostu....ulkudasimiz dedikleri adamlar yatlar katlar pesinde kosarken gencleri hapisanede farelerle dost olmus yagli ilmige gecmislerdi...Yani oyle bir nesildiki ...sagcisi solcusu hepsi Ataturkcuydu Mustafa Kemal in ortak degerinde bulusmuslardi....bir sandalyenin uzerinde ulkelerinin hurriyeti icin mucadele ediyorlardi...ve birgun cektiler sandalyeyi ayaklarinin altindan...bir ulkucunun anasida goz yaslari doktu...bir devrimcinin anasida...olum gunlerinde mezarlari ziyaret edildi...cicekler ekildi....3gencin mezarlarinin bile yan yana gelmesi engellendi...ulkucu bir genc olan mustafa pehlivan ogulunun oldugunden emin olmak icin defnedildikten 1 hafta sonra mezari bile acildi...neler olmadiki....bir el vardi...Bu ulkeyi savunan bu bayragi Mustafa Kemal i savunan...komunisti vardi ulkucusu vardi...ilericisi gericisi.......aglattilar hepimizi yetmedi birbirimize dusman ettiler....ama guzel bunlarin farkinda olmamiz guzel.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Darağacında Üç Fidan : BEdri Baykan (Avukat)

Bu kitabı okuyun,cidden çok güzel...

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bu arada belirtim yani kalip olmasin hersey..
    Annem(rahmetli) 80 darbesinden sonra sakincali diye ogretmenlikten uzaklastirildi gorevi elinden alindi...devrimci diye tabir edilirdi oyleydi sakincaliydi...ama bildim bileli namazini kilan bir kadindi...dedem sosyalistti namazini kilardi....babam fasist birisi ne Allah tanir ne peygamber lafta muslumandir ama...ulkucu tanidim adamlar samanist....yani dusuncede bitmiyor...Komunist olan sosyalist olan ateist olacak diye birsey yok....Vicdani bir mesele ayirt etmek gerek.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Dar ağacında üç fidan...yazarı nihat behram...bedri baykam yavsagin teki ne anlar denizlerden o :)....Hoşçakal Yarın filmide izleyebilrsiniz.Filmde en begendigim yerlerden birisi su...Deniz Yakalaniyor....Polisler geliyor o donem bir eğlencede polisler için duzenlenen eğlencede emniyet genel muduru amerikayi oven aciklamalar yapiyor bu olaydan sonra denizin yakalanmasi gerçekleşiyor elinde silah var birakmiyor...ben polise teslim olmam...aynen soyle soyluyor." Ben emperyalizme karsi savasmis yuce Turk ordusuna teslim olurum". vay be duygulandim lem ;)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    6 mayıs anısına izmirde darağacında üç fidan adlı bi tiyatro oyunu vardı balçova gençlik tiyatrosu oynadı.Okadar muhteşemdi ki salonda hüngür hüngür ağladım.

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amorf
    amorf's avatar
    Erkek
    Vatanın adım adım emperyalizmin kölesi yapıldığını hisseden bazı gençler,hiçbirimizde olmayan cesaret ve bilgileri ile yüksek bir sözle "Tam bağımsız Türkiye" dediler ve asıldılar yada faili mechul oldular.Bunun özeti bu.Bu adamlar odtüde abd büyükelçisi robert kommer'in arabasını yaktılar.Şu anda abd den nefret eden insan sayısı o günlerdekinden bin kat fazla,kimin götü yer condellezza rice nin arabasını yakmaya.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek
    Deniz Gezmiş. Mahir Çayan ve arkadaşlarının kurduğu THKPC ve ondan türeyen Dev Yol, Dev Sol, DHKPC v.s. bugüne kadar binlerce asker, polis ve vatandaşı öldürdüler.
    Deniz Gezmiş'in Mahir Çayanla görüş ayrılığına düşüp fikir babalığını yaptığı THKO 'nun devamı olan TİKKO daha dün Erzincan da 4 askerimizi şehit etti.
    Siz hangi anti-emperyalizm den bahsediyorsunuz????

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    http://www.kurtuluscephesi.com/eris/mahir.html
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    Keşke Denizler Yusuflar Durmus Önkuzular Pehlivanoğlular Yaşasa Ama Arkadaslar Anlamadığım Bişey Var Burda Su Anda Şahsiyetler Üzerine Siyaset Yürütmeye calısıyyoruz BırakınArtık Bu Tür İdeolojileri Denizinde Yusufunda Durmusunda Amacı Bu Vatanı Güzel Bi Hale Getirmekti Bu kişileri hatırlamaktan Cok BU kavramı BU düşünceyi hatırlayalım insanlar üzerine ideal mefküre yürütülmüyo Artık Deniz yok Mustafa Yok Velican Yok bizler varız bunların yerine bizler gececeğiz yarın baska kisiler ama insanlar baki deil baki olan düşünce kavram Onların Yaşasaydı yapacağı şeyleri simdi biz yapmalıyız ben ne komunistim ne faşistim vatanı sevmek icin illa bi parti tutmaya gerek yok milliyetci bi insanım dinimi seviyorum eşitliği savunurum...Ama asla BU düşüncemi insanlar üzerine yormam benim düşüncem veya mefküremin adı deniz gecmiş veya Nihal atsız felan deil Benim düşüncem Vatan millet hepimiz böyle olmalıyız "Şahsiyetler Üzerine Mİlliyetcilik Olmaz,Benim Adıma dahi Mİlliyetcilik Yapmayınız"ATATÜRK

Yani Demek İstediğim Gecmişten Geleceğe Yolumuzu Gerceklestirmeliyiz Birleşsin Sağcısıda Solcusuda Savassın Emperyalizme Karsı Şunu asla Unutmayın Amerikada Her hafta yayınlanan bi dergide Ülkü Ocakları Teşkilatının dünyada 3. en korkulan teşkilat olarak nitelendirilio amerika bile bundan bi garez duyuyorsa o zaman ülkü ocakları ismi altında deilde Türk milleti adı altında birleşsin sağcısı solcusu o zaman Amerika tırsmazmı Neymiş avrupa birliği Hz.meryemin mavi pelerinin üstüne 12 havarinin yıldızını koymuslar Hristiyan bayrağı altında insanları birleştirmek istiyorlar Neden Kendi Milliyetimizden insanlar duruyorken yabancılarla birlik kuralım Türkler Var kazakistan kırgızistan türkmenistan azerbaycan bu ülklerin hepsinin bi gelir kaynağı ve ticareti var neden Hristiyan bayrağı altında birleşipte Misyonerliğin yayılmasına yol acalım Gidip Milliyetlerimizle Allah'ın Selamını Tüm Dünyaya Verelim Müslümanlığın Düzenini Nizamını Tüm Dünyada Uygulayalım (şeriat deil kimse yanlıs anlamasın)
    BUnları DİLDE-İŞTE-FİKİR'de birlik ile gerceklestirebiliriz bunlar asla hayal deil Türk Milleti En yukarda Olsun Tüm kardeslerimiz birleselim Sonucta hepimiz Bu vatanın İyiliğini Düşünüyoruz...Bırakalım şahsiyetler üzerinden vatan sevgisi yürütmeyi sorarım Çatlı Adam teşkilatıyla Koskoca ERMENİ ASALA Örgütünü Bitirdi Ama Vatan Haini Dendi neden Emperyalistler istedi FAŞİZME KOMUNİZME KAPİTALİZME VE HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARSI SAVASALIM BİZ BİZ OLALIM KENDİMİZ Bİ "İZM" OLALIM BİZ TÜRKÜZ TÜM MİLLETLERDEN FARKIMIZ BU "Benim yaradılısımdaki yegane özellik TÜRK Olusumdur..."ATATÜRK Compü Kardesime gönülden katılıyorum Birleşelim arkadaslar birlik lazım birlikte dirlik var....
    SAğlıcakla Kalın Huzurunuz Bozulmasın (ben golgeler tanıyan tanır :) )

BAN
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    er3bus
    er3bus's avatar
    Erkek
    karabudun + %100
Toplam Hit: 4935 Toplam Mesaj: 32