Bir Tarif Duydum?
-
ALLAH AKIL FİKİR VERSİN OLUM sana başka bişi demıyom a.q
bilmediğimz bir kaç sey vardı sorduk a.q madem anlatmıyonuz nıye yazıyonuz a.q var bi ibnlik bu forumda zaten ama hade bakalım..
-
bak ben sana manyak bir tarif verecem şimdi bak bir parça uranyumu al koy bir köşeye sonra bir parca nötronu ona fırlat ama çok hızlı fırlat sapanla falan dene olmazsa bir silahla merminin ucuna koyup fırlat nötronu çarpıştıktan sonra havai fişekleri izle
-
hoja sana pm attım onu oku deiklerimi yap...
--------------------------------------------
havai fişekleri izle kafamızın üstündekileri mi???
:D:D:D
-
Kim demişse sana yanlış demiş uğraşma öyle şeylerler akşam kurtlar vadisini izleyen coşup bombacı oluyor buda güzel.
-
LEN A.Q AMPULU bne snenın yasın kadar olay çözmusum bi bomba yapamyı bilmiyom o kadar ....bunun kurtlar vadisiyle alakası yok..
edison bile ampulu bulduğuna pişman a.q
-
ricin bunu yazdı:
-----------------------------LEN A.Q AMPULU bne snenın yasın kadar olay çözmusum bi bomba yapamyı bilmiyom o kadar ....bunun kurtlar vadisiyle alakası yok..
edison bile ampulu bulduğuna pişman a.q
-----------------------------mürid müride sövmez
-
la ne bu mürit lafı a.q anlamadım ne iş bu site yaw tarikatmı a.q pkk mı hertürlü iş var burda...
-
Anlam veremediğin yerde işin ne a.Q ¿?
Şurda onca laf sövdün millete herkes ses çıkarmadı,olay yaratmadı die erkek mi sandın kendini lan ? Yok karşı komşuları pkk lara sığınacakmış ordan örenecekmiş,yok a.Q ampulu,yok ne müriti ne lan bu sitesi... Bak ben diğerleri kadar sabırlı değilimdir.Adam akıllı konus müritlerle ! -
Bence kolpa garanti olma olasılığı kaç acaba onuda araştırmak gerekir
-
Lan Götoş ricin
ne Ona buna saldırıyon lan dallama!