Bir Ülkeye Daha Vize Kalktı. Vizesi Kalkan Ülkeler Listesi İçeride..
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------Bi ara bir konu açılmıştı bu adamların yurdun kalan bi mürit vardı az sonra çok fena şeyler açıklıyacağım diye konu açtı sonra konu ortadan kayboldu kimdi o :D öldürdülermi la yoksa adamı :S varmı hatırlayan geçen hafta falandı :S
-----------------------------
IRET -
lordvader89 bunu yazdı:
Lan şu Almanya ile olanları anlamıyorum, Alman vatandaşları için Türkiye Vize istemiyor, Ama almanya Türklere vize vermemek için herşeyi yapıyor.
versinlerde iyice kökleyelim oraya yerleşelim hepimiz? hocam sen almanyadan türkiyeye göç eden gördünmüde türkiye neden vize uygulasın ki@Bir mod 2 mesajımı birleştirebilirmi.
-
Mylitta bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
Lan şu Almanya ile olanları anlamıyorum, Alman vatandaşları için Türkiye Vize istemiyor, Ama almanya Türklere vize vermemek için herşeyi yapıyor.
versinlerde iyice kökleyelim oraya yerleşelim hepimiz? hocam sen almanyadan türkiyeye göç eden gördünmüde türkiye neden vize uygulasın ki
-----------------------------Yahu en azından Eğitim amaçlı gidenlerden istemesinler, kaç aydır uğraşıyorum hala başaramadım Vize almayı. Sadece eğitim hatta desin ki arkadaş 90 günü geçmeyecek ona da razıyım. Ama bak görürsün ben Vize'yi alayım kesin eğitim amaçlı tüm kişiler vizesiz gider.
Hep öyle oluyor. Ben pasaporta 390 lira ödedim. O gün mesai saati bitti 5'den sonra ücretler 100 liraya düştü :)
-
Milamber bunu yazdı:
japon ya 3 aya kadar olan seyahatler için vize istemiyor hocam... onun dışında çalışmak eğitim almak ve paran olsa dahi yerleşmek için vize alman gerekiyor... ben biliyorum... zira şuan param olsa acilen çıkıp japonyaya gitmem ve bir kafa koparmam gerekiyor. Haysiyetsizlik almış başını yürümüş durumda... 2000 lirası olan var mı? uçak biletleri yaklaşık o meblada...
-----------------------------gel haci, sende gel. Biz zamaninda buraya gelmek icin can atiyorduk, simdi Turkiye ye donmek icin can atiyoruz.
-
la paso deprem oluyor orda qidilirmi oraya:P
-
bigwave bunu yazdı:
Azerbaycan halâ neden yok bilen var mı ?
-----------------------------orda okuyorum.
vize yok gibi bişi gittiğin anda 12 dolara 60 günlük vize vuruyolar zaten..
o yüzden yok gibi bişi..
-
Yüzlerce video kaydı, ses kaydı ve sayamadığım kadar yazılı belge var, ama ortalığı karıştırmaya niyetim yok. iktidar değişirse şantaj yapıp zengin de olabilirim, zaten hiç bir şey kimsenin umrunda değil, ha şu var başım derde gireceğinde işe yaradıkları kesin kimse gelip de bu konularda bir bok yiyemez zaten bende ne olduğunu biliyor bilmesi gereken kesim, server her daim yayın bekliyor es kaza başıma bir şey gelse kısa süreli çalkalanma yaratabilecek şeyler konuşulur yazılır çizilir, ha sonra yine unutulur vatandaşın bir tarafında değil kimin ne yaptığı... artık zaten benim de umrumda değil.
-
arkinfes bunu yazdı:
hollanda ile vizeler kalksan ne güzel olur haftada bir ot içmeye giderzi yasal nasılsa :D mantar falan yeriz salvia içeriz :D:D:D:D
-----------------------------işte o yüzden vermiyolar ya :D
-
IRET bunu yazdı:
Yüzlerce video kaydı, ses kaydı ve sayamadığım kadar yazılı belge var, ama ortalığı karıştırmaya niyetim yok. iktidar değişirse şantaj yapıp zengin de olabilirim, zaten hiç bir şey kimsenin umrunda değil, ha şu var başım derde gireceğinde işe yaradıkları kesin kimse gelip de bu konularda bir bok yiyemez zaten bende ne olduğunu biliyor bilmesi gereken kesim, server her daim yayın bekliyor es kaza başıma bir şey gelse kısa süreli çalkalanma yaratabilecek şeyler konuşulur yazılır çizilir, ha sonra yine unutulur vatandaşın bir tarafında değil kimin ne yaptığı... artık zaten benim de umrumda değil.
-----------------------------hocam aynı sende benim abimin kafadansın :)
-
Haydin rusyaya :) beyaz kadın ticareti :D