Bir Utanç Olayı Da Bodrum’Da Yaşandı
-
yuxel666 bunu yazdı:
ZyreX1453 bunu yazdı:
Ulan sanki siz hiç bir kızla beraber olmadınız..Bereber olurken bu yazdılkarınınızın da arkasında durun bakalım.Öyle +1 demesi kolay..
budur..aynen öyle...bunlar her zaman heryerde oluyo..ilk değil sonda olmucak dedim ama olayı illa kenarından köşeşinden ççekip bana sataşcaksanız ewet,aynen öyle..bunları bi kızla beraber olurkende söylüceksiniz sevgili manyak kardeşlerim..illa bi namus etiketimiz olucak dimi? namuslu olduğumuz bilinsinde ne haltı yersek yiyelim farketmez..işte bu yüzden biz türkler bu huylarımızla dünyanın bir numaralı uzaylıları olmaya adayız...
sana sorum sen türkmüsün daha doğrusu insanmısın lan bu ülke sizin gibiler yüzünden bu hale geldi örf adet namus ar diye bişey kalmadı o durumda senin kız kardeşin olsa acaba olaya nasıl bakardın merak ediyorum
çok yazık valla... gençlik nereye gidiyor
-
tagex abi çözmüş işi işte....hergün birazda ha abd li oluyoruz ya.
-
ohhaa yaa,,siteye üye alırken iq testide yapsınlar a. q. ben ne dedim sen ne diosun alıntı yapıp..
hepimiz aynıyız bi boku yiyoruz sonra namuslu kesiliyoruz dedim ulan,nerenden anlıyon lafı..genel bi kavramdan bahsettim iiki çekmişler yayınlamışlar kızın görüntülerinimi dedim haa? bi cevap versene sen!!
-
ulan nerde piskopat var burda toplanmış mına koim..adam gibi bişey konuşulmuyo illa olayı basite indirgicez illa bayağı konuşcaz ki anlayın başka türlüsü basmıyo..adamlarının yaptığına bak yaa..bidaha yazdıklarımdan alıntı yapmayın a. q. gidin konuyu tartışın
-
yuxel666 bunu yazdý:
ulan nerde piskopat var burda toplanmýþ mýna koim..adam gibi biþey konuþulmuyo illa olayý basite indirgicez illa bayaðý konuþcaz ki anlayýn baþka türlüsü basmýyo..adamlarýnýn yaptýðýna bak yaa..bidaha yazdýklarýmdan alýntý yapmayýn a. q. gidin konuyu tartýþýn
Sen kimsin lan? ne burda dayilik sation?senin gibi serefsizlerin yüzünden bu haldeyiz.baska cvp yazma lan -
şeri-atın kestiği parmak acımaz
-
bir halkın anatomisi;
halklar ilk aşama da gelişmiş benzerlerinden geride başlarlar yola, sonra benzerlerine yaklaşırlar. bunun ardından benzerleri gibi olmayı ve onları geçmeyi hedeflerler. fakat sonra karşılarına korkunç bir gerçek çıkar; "yozlaştıkları". Ewet yozlaşıyoruz ve zayıflıyoruz. Her ne kadar "Türkiye ebediyete kadar varolacak" sloganları atsak dahi bunlar sonun başlangıcının alametidir. Ha biz bu sonun başlangıcını erteleyebilirmiyiz ya da ne kadar erteleriz tartışılır. Son olarak; "Yozlaşmış halklar zayıf halklardır. Ve zayıflık (aciziyet) egemenliğin ve özgürlüğün sonu demektir. Henüz yozlaşmış değiliz ewet. Yozlaşma batı bölgelerden başladı. Fakat öyle bir gün gelecekki, batıyla doğuyu ayıramayacağız, gelenek ve görenekleri unutacak, uygar sandığımız ülkeler gibi modern olduğumuzu sanacağız. Ve ne yazıkki buda bizim sonumuz olacak."
-
Lahn Adam Kızı Piyasa Etmiş Siz nerdeyse Birbirinizi öLdüreceksiniz...
-
Kahraman ın avatara bak laflara bak :D:D:D:d alem adamsın a.q.
-
Usta böyle şeylerin olması elbette kötü fakat burda cevap yazan ve işte yok namus yok kafasını keserim yok vururum zart zurt diyen insanlar.Eve gittiklerinde bilgisayarlarında gamze özçelik vb.şeyleri izleyip dalgaya asılıyolar.İşte o asıldığınız vakit şunu düşünün lan bu benim kardeşim olsaydı böyle asılabilecek miydim?
Evlenipte çoluk çocuğa karıştıysanız ve asılmayı bıraktıysanız elbette görüşlerinize saygı duyuyorum.Fakat abazaysanız ve yok böyle olması ayıp.benim kızım olsa kafasına sıkarım falan diye bu forma yazarsanız. Hadi leyn derim size.
Lisedeyken bizde böyle şeyler yapıyoduk.Ama insan büyüyünce lan amma şerefsizim ayıp diye bişey var falan diye düşünüyo.