folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bir Yurttaşın Haykırışı !

Bir Yurttaşın Haykırışı !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=Ft6ZuCcW1T8

Tüm kürtlerin aynı olmadığının bir göstergesidir bu..Öbür şerefsizler yüzünden,iyi olan kürtlerde toplumda kabul görmüyor..Ben TÜRK'üm ve kürtleride hiç sevmezdim bu video ya kadar ama anladım ki yanlış..Böyleleride varmış demek ki..

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Mal canın yongasıdır :) adama evlat acısı gibi oturmuş, ekmeğinin derdinde gariban, yazık.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Tanıdığım bütün kürtler böyle .

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

şahsen bende  kürdüm zerre kadar oyumu vermem verdirmem 

kontra bisiklet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:
    -----------------------------

Mal canın yongasıdır :) adama evlat acısı gibi oturmuş, ekmeğinin derdinde gariban, yazık.

Ekmeğinde,işinde,gücünde insanlar diğerleri yüzünden damga yiyor..Samimi geldi bana .)

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

adamgibi bunu yazdı:

belki seni anlayan çıkar bu sefer ki konuda :\

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

adamgibi bunu yazdı:

Helal olsun ozaman..Öngörüm kalmadı artık bu konuda

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

çok yakın arkadaşım vardı lisede. kürtdü kendisi. insanlığına mükemmel insandı. en ufak bi zararını görmedim şahsıma. ama işte terör örgütü yanlısıydı.tezatlığın böylesi.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Poet bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

Ekmeğinde,işinde,gücünde insanlar diğerleri yüzünden damga yiyor..Samimi geldi bana .)

banada samimi geldi, taş atacak otobüsü denk getirmiş gibi olmuş bu komik geldi.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selam
    Selam's avatar
    Erkek

Kürleri nasıl biliyorsun arkadaşım! numuneymiş gibi videoyu verip "Böyle Kürtlerde Varmış " diye başlık açıyorsun? sokaklarda sağa sola saldıran embesiller kürtlerin %10 u bile değil, bende kürdüm ve kürt milliyetçiliğinin  en yoğun olduğu bölgede yaşıyorum, ama %90'ı bu tür eylemlerde bulunan insanlar değiller.. fikri neyse sadece demokratik yollarla onu savunurlar. diğer gereksizlerle bizleri aynı kefeye koymayın

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Selam bunu yazdı:

Kürleri nasıl biliyorsun arkadaşım! numuneymiş gibi videoyu verip "Böyle Kürtlerde Varmış " diye başlık açıyorsun? sokaklarda sağa sola saldıran embesiller kürtlerin %10 u bile değil, bende kürdüm ve kürt milliyetçiliğinin  en yoğun olduğu bölgede yaşıyorum, ama %90'ı bu tür eylemlerde bulunan insanlar değiller.. fikri neyse sadece demokratik yollarla onu savunurlar. diğer gereksizlerle bizleri aynı kefeye koymayın

Hayatımda çok az kürt tanıdım..Bunlardan 2 si bnm sınıfımda..Ve bigün tam sınfa girdim işte arka tarafa 4-5 kişi toplanmış işte onlara anlatıyolar,bizim bayrağımızı,dilimiz var devletimiz de olucak..İşte en doğal hakkımız fln diye saçma sapan konşuyolar..Bnde konuya girip biraz hakaret ettim.İş büyüdü müdüre kadar,müdür çağırdı tek tek işte uyardı sadece okulda böle şeyler istemem diye..Sonra bna gıcıklığına konuşuyolardı hep,bnde tuvalette dövdüm fln iş büyüdü sonra iyce nefret ettim..Zaten toplasan 5-6 tane kürt tanıdığım vardır..Hepsi de böyleydi o yüzden fikirlerim o yöndendi..

Toplam Hit: 3573 Toplam Mesaj: 23