Bir Yurttaşın Haykırışı !
-
http://www.youtube.com/watch?v=Ft6ZuCcW1T8
Tüm kürtlerin aynı olmadığının bir göstergesidir bu..Öbür şerefsizler yüzünden,iyi olan kürtlerde toplumda kabul görmüyor..Ben TÜRK'üm ve kürtleride hiç sevmezdim bu video ya kadar ama anladım ki yanlış..Böyleleride varmış demek ki..
-
Mal canın yongasıdır :) adama evlat acısı gibi oturmuş, ekmeğinin derdinde gariban, yazık.
-
Tanıdığım bütün kürtler böyle .
-
şahsen bende kürdüm zerre kadar oyumu vermem verdirmem
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------
Mal canın yongasıdır :) adama evlat acısı gibi oturmuş, ekmeğinin derdinde gariban, yazık.
-----------------------------Ekmeğinde,işinde,gücünde insanlar diğerleri yüzünden damga yiyor..Samimi geldi bana .)
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------belki seni anlayan çıkar bu sefer ki konuda :\
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------Helal olsun ozaman..Öngörüm kalmadı artık bu konuda
-
çok yakın arkadaşım vardı lisede. kürtdü kendisi. insanlığına mükemmel insandı. en ufak bi zararını görmedim şahsıma. ama işte terör örgütü yanlısıydı.tezatlığın böylesi.
-
Poet bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
-----------------------------Ekmeğinde,işinde,gücünde insanlar diğerleri yüzünden damga yiyor..Samimi geldi bana .)
-----------------------------banada samimi geldi, taş atacak otobüsü denk getirmiş gibi olmuş bu komik geldi.
-
Kürleri nasıl biliyorsun arkadaşım! numuneymiş gibi videoyu verip "Böyle Kürtlerde Varmış " diye başlık açıyorsun? sokaklarda sağa sola saldıran embesiller kürtlerin %10 u bile değil, bende kürdüm ve kürt milliyetçiliğinin en yoğun olduğu bölgede yaşıyorum, ama %90'ı bu tür eylemlerde bulunan insanlar değiller.. fikri neyse sadece demokratik yollarla onu savunurlar. diğer gereksizlerle bizleri aynı kefeye koymayın
-
Selam bunu yazdı:
Kürleri nasıl biliyorsun arkadaşım! numuneymiş gibi videoyu verip "Böyle Kürtlerde Varmış " diye başlık açıyorsun? sokaklarda sağa sola saldıran embesiller kürtlerin %10 u bile değil, bende kürdüm ve kürt milliyetçiliğinin en yoğun olduğu bölgede yaşıyorum, ama %90'ı bu tür eylemlerde bulunan insanlar değiller.. fikri neyse sadece demokratik yollarla onu savunurlar. diğer gereksizlerle bizleri aynı kefeye koymayın
-----------------------------Hayatımda çok az kürt tanıdım..Bunlardan 2 si bnm sınıfımda..Ve bigün tam sınfa girdim işte arka tarafa 4-5 kişi toplanmış işte onlara anlatıyolar,bizim bayrağımızı,dilimiz var devletimiz de olucak..İşte en doğal hakkımız fln diye saçma sapan konşuyolar..Bnde konuya girip biraz hakaret ettim.İş büyüdü müdüre kadar,müdür çağırdı tek tek işte uyardı sadece okulda böle şeyler istemem diye..Sonra bna gıcıklığına konuşuyolardı hep,bnde tuvalette dövdüm fln iş büyüdü sonra iyce nefret ettim..Zaten toplasan 5-6 tane kürt tanıdığım vardır..Hepsi de böyleydi o yüzden fikirlerim o yöndendi..