Bira İçersen 40 Namaz Yok ???
-
abi bi çok yerden duyuyorum ağzına bira deyerse 40 namaz kılmıycakmışsın kılarsnada hem günaha girermişsin hemde kıldığın namaz sayılmaz die duyuyorum sizce bu doğru olabilir mi ?? bi danışiyim dedim =)
-
abi düzeltemedim 40 GÜN namaz kılamıomuşsun !
-
yok hocam öyle bişey sadece sarhoşken kılınmaz , yoksa 40 gün aywayı yedın
-
var öyle birşey alkolun vucud dan komple çıkması lazım
-
alkol islamda zaten haramdır. inanıyorsanız içmeyeceksiniz :) o kitabın bi kısmı işime geliyo cennete gitçem, bi kısmı çok saçma demekle olmuyor.. inanacaksanız tam inanmak lazım hatta öyle bi sure vardı sanırım..
sonuçta benim inancım kendime sizinki kendinize..
-
ßizim ofiste İmam Hatip mesunu var :P Soruyu aynen $öle cvplio :
- google e bakmak lazım
-nie abi sen imam hatiplisin bilirsin
-gonu$ma lan bizde insanız olm imam hatipli die her$eyi bilmek zorundamıyız xD (kıvırrr)
-
saçmalık bence.. bu adam töbe eder namazını kılar yinede hem neden 40 gün? 41 yada 39 değil.. saçma sapan şeyler kısacası..
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------ßizim ofiste İmam Hatip mesunu var :P Soruyu aynen $öle cvplio :
- google e bakmak lazım
-nie abi sen imam hatiplisin bilirsin
-gonu$ma lan bizde insanız olm imam hatipli die her$eyi bilmek zorundamıyız xD (kıvırrr)
-----------------------------
abi zatan korkcaksan sakkallıdan kacı hacadan korkcan .d -
YOK ÖLE BİŞİ. HURAFE BUNLAR. SARHOŞKEN NAMAZ KILINMAZ AMA 40 GÜN KILMIYCAKSIN DİE BİŞİ YOK
-
cursedcrow bunu yazdı:
-----------------------------
saçmalık bence.. bu adam töbe eder namazını kılar yinede hem neden 40 gün? 41 yada 39 değil.. saçma sapan şeyler kısacası..
-----------------------------bide bişii bilmeden saçma demiolarmı ak !
tmm tevbe her zman için gecerlidir ve içten samimi olarak edilen bir tevbe sni tamamen sfrlar ama alkol aldıysan 40 gn boyunca namzlar yaln oluo.
bu demek deilki namzları kılmayacagz yine kılmak zorundayz günah fln deil kılmak.
şöle düşünün ; sn bi iş yernde çalışrken bi ksur işledn adam snn 1 hftalıını kesti ama sn işi bırakamazsn yine o hfta çalşcan ama para almıycan aynen öle namazını yine kılcaksn ama onlarn nasıl degrlendirileceini Allah bilr
-
içtiğimden falan değilde biliyorum öyle bişey yok, biraz araştır şuna bi bak
http://www.sorularlaislamiyet.com/subpage.php?s=show_qna&id=402&keyword=içki