folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Biraz Genel Kültür İçin..

Biraz Genel Kültür İçin..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

Arkadaşlar öncelikle selamlar..

Birkaç gündür düşünüyodum konu açmayı anca fırsat buldum..

Fikrim şu Siyasal açıdan genel kültür sahibi olmak ve dünyada işler nasıl yürüyor öğrenmek için fırsat buldukça 

Bi ülkeyi seçip o ülkenin kısaca yakın tarihi, yönetim şekli nasıl, seçimler nasıl yapılır, sağlık ve eğitim hizmetleri ne şekilde işliyor, ne gibi farklılıklar var, sosyal yardımlar ne şekilde dağıtılıyor bu alanlarda kapsamlı ancak çok uzatmadan bilgilendirmek istiyorum maksimum 1 A4 uzunluğunda hem bu sayede kendim de öğrenmiş olcam..

Bu konu da yardım etmek isteyen arkadaşlar varsa çorbada tuzu olsun isteyen varsa bana yazabilir bende kendisine karışıklık olmasın 2 kişi aynı ülkeyi almaması için vs. Ülke verip mesela A kişisine atıyorum Venezuela'yı verip burdan bilgilendirip daha çabuk ve organize bi şekilde beraber yürütebiliriz bu işi.

Kimseden de ses çıkmazsa ilk ülkeyi bitirdiğim zaman yeni konuda görüşürüzz :)

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Yapılırsa zevkle okurum. Seviyorum böyle şeyleri :|

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı

verelim sanada bi ülke o zaman :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Turania bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı

verelim sanada bi ülke o zaman :)

Ona çok zamanım yok ya :S

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek

bir örnek  göreyim sonra da bir ülkeyi de ben alırım zevkle. güzel bir çalışma fikri beğendim.

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

venezüella benim

arbeit macht frei
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam iyi hoş ta wikipedia da zaten çoğu ülkenin bilgilerine ayrıntılı olarak erişmek mümkün.

Bence oraya girip her gün farklı bir ülkenin başlığını okumak daha yararlı olur.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek
    1234567B bunu yazdı

venezüella benim

tamamdır hacımm :)

torpedo_XL: hacım tamamen haksız değilsin ancak biraz daha özel olsun istiyorum derleme şeklinde.. bi de bizim millet hazır sever açıp okumaz orayı burda olsa okur hem yer yer fikir alışverişi olur değerlendirmeler vs. olur :)

Turania tarafından 17/Ara/13 02:26 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

venezüella dan vazgeçtim güney kore :D

arbeit macht frei
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Çok fazla c/p olur.Olmasada uzun uzun yazılar oluşur.Çoğu kişide uzun yazıları okumaz hocam.Daha iyisi bunu "........ biliyor muydunuz ?" gibi bir konu daha etkili olacaktır.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı

Çok fazla c/p olur.Olmasada uzun uzun yazılar oluşur.Çoğu kişide uzun yazıları okumaz hocam.Daha iyisi bunu "........ biliyor muydunuz ?" gibi bir konu daha etkili olacaktır.

olabilir dostum açığız fikirlere :)

Toplam Hit: 1562 Toplam Mesaj: 13