folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Biraz Pişmanlık Benimkisi

Biraz Pişmanlık Benimkisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    maserati bunu yazdı

asosyallik bende de var ama benimkisi utangacliktan degil haci bos bos konusmayi ve haraket etmeyi gereksiz ve itici bulmamdan

cok az sayida gercek dostum var isim olmadigi haricinde biriyle konusmak, aktivite yapmak insanin basina sorun dert dirdir ve zaman kaybi aciyor bu yuzden kalabalikta da hep geri dururum, bazilari bunu iletisim kuramama vermektedir versinler umrumda degil, 1 dakka konusurum sonra sIkilirim en iyisi hic girmyeim sohpete. ozellikle ortalama insanlarla hic iletisim kurasim gelmiyor. ne zaman birinin bi farkli yonunu bulsam ona isiniyorum...

baktim herkes icini dokuyor bende dokeyim dedim D

Farklı birini bulduğumda... Hele kız ise...

Farklı, ilginç şeyler yaşamış insanlar istiyorum çevremde. Yavaş oluşuyor ama gerçekten yavaş. Çevre değiştirmek çok zormuş. Tamam öyle insanlarla konuşabilirsin, tanışabilirsin, bir yerlere çıkabilirsin. Fakat çok yakınına girmek ve birbirine yakın olacak aşamaya gelmek.... Çok zor.

İlgini çeken birşey olmadığı içinde konuşmayabilirsin. Bende bol bol konuşurum ama öyle bir gün oluyor ki konuşmak istemiyorum. Sonra ortam daha da sıkıcı oluyor. O yüzden ben konuşup neşelendirmem gerektiği hissine kapılıyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Hocam senin sorunun aidiyet hissine sahip olamaman, bu yüzden bir baltaya sap olamayacak gibi görünüyorsun, kendini bir yere ait hissetmiyorsun, bir işe de bu benim işim tamam diyemiyorsun, seni zorla bir koltuğa bağlayıp aralıksız bir sene aynı projede çalıştırmak arada bir de sopayla dövmek lazım ki kendine gelesin. Yeteneklisin, zekisin, akıl falan yerinde maşallah ama bir kaç tahta eksik, o da ya travma geçireceksin ana baba kaybı olacak öyle yerleşecek yada güzel bir dayaktan sonra düzeleceksin. Bu kaç bininci yazı hacı, okumayayım diyorum merak ediyorum, okuyayım diyorum çok uzun geliyor.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

bendede çok çekingenlik var ortamda oturuoz mesela tanımadığım biri gelsin kitlenip kalıyorum amk :S hiç bişi konuşamıoyorum kızlar desenayrı bi terane valla onlarla 2 kelime zor konuşuyorum lan :S

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

güzel şu kız tavlama konusunu kız tavlamak için değil de neler anlatmış da böyle feyz almışsın diye biraz irdeleyeceğim yolun açık olsun

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

8 sene günde 4.5 litreye yakın kola içtim.

Büyüksün

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

yardım etmek için adam ol dendiğinde (tabi kibar bi şekilde) artizleniyon sonra şöyleydim böyleydim diye konular açıyon. retret'in dedi gibi birkça tahtan eksik amk. asosyalliğin getirdiği bişey olarak ilgiye ihtiyaç duyuyosun deli gibi. onu da kısmen burdan sağladığın sürece (birçok iyi niyetli arkadaş sağolsun) sen daha çok şey kaçırırsın bu hayatta.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek

oturdum okudum valla dediklerinde haklisin ortalama insan olmayin la brlli bi akintiya falanda kapilmayin kendiniz icin ne istiyorsaniz onu yapin

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

yardım etmek için adam ol dendiğinde (tabi kibar bi şekilde) artizleniyon sonra şöyleydim böyleydim diye konular açıyon. retret'in dedi gibi birkça tahtan eksik amk. asosyalliğin getirdiği bişey olarak ilgiye ihtiyaç duyuyosun deli gibi. onu da kısmen burdan sağladığın sürece (birçok iyi niyetli arkadaş sağolsun) sen daha çok şey kaçırırsın bu hayatta.

Al o zaman bir öneri : zengin ol

--

Duymak istediğim son şey ne yapmam gerektiğidir. Hele hele internetten oradan buradan. Açtığım her konuda, attığım her adımda nasıl yapmam gerektiğini soruyorum.

Adam ol dediğin nedir ? Hayatıma bir çok şey katan Stebe Jobs'un hayatını unutayım mı ? Dışarı mı çıkayım. Demesi kolay. Sosyal olabilmek ve istediğim hatunla tanışıp onunla tkaılabilmek için yüzlerce saatlik seminerler izledim ; 100'ü aşkın psikoloji, beden dili, evrim psikoloji, sosyoloji, kız tavlama ile ilgili kitaplar okudum.

Ben nasıl yapılacağını biliyorum. Benim gibiler için. Burdan biri gelipte ; şunu yap dediğinde sallamam. Çünkü dışarıdan akıl vermek kolay. Ne yapılacağını söylemek daha kolay.

Asıl zor olan kısım ; daha önce benim geçtiğim yollardan geçip sonunda çözüm bulmuş olan birini bulmak. ne yapmam ve nasıl yapmam gerektiğini bilecektir. Benim hayatıma benzer hayat yaşamayan bir adamın gelip ADAM OL demesi ; sadece beynime kan sıçratıyor.

--

Kaldı ki düzene, herkesin yaptıklarını yapmaya karşıyım. Ben tecrübe ettğim konularda, isteyen adamlara ne ypamaları ve nasıl yapmaları gerektiğini anlatacğaım. 1 kişiye dahi yardım edersem ne mutlu bana.

Bana karşı olan nefretini her konuda, her mesajda, her yorumda gösterdiğiniz sürece benim dikkatimi çekemeyeceksiniz ve dediklerinizi ciddiye almayacağım. MEsajlarıma karşı direkt olmasada dolaylı yoldan yazdığın yada direkt yazdığın iğneleyici lafları görmediğimi düşünüyorsan ; hayır görüyorum ve senin gibi bir kaç adamı daha sallamıyorum.

Çünkü sizin ne bana ne başkasına zerre kadar yardımınız olamaz. KEndinizi geliştirmek adına yaptığınız tek şey kişisel masturbasyonunuz. Onlarıda millete aktarmakta oldukça başarısızsınız. İnsanlara yol göstermek yada insanlardan yardım istemek veya insanlara kendini anlatmak ; Bunu yap, şunu yapma demekten çok daha fazlasıdır.

Sigara, alkol, eroin kullanan adam da onun kötü olduğunu bilir. Sigarayı bırak demek kolaydır. Daha önce sigara içip bırakmadıysan ; senin bu adamlara vereceğin akıl yok. Yada sigarayı bırakmana rağmen nasıl yaptığını adama ısrarla düzgün şekilde anlatmıyorsan yine o adam için gereksizsindir

--

Aptal ve saçma adamların başarı kazanıp, "akıllı" ünvanı aldığı bir düzende tahtası çatlak diye nitelendirilmek benim için övünç kaynağıdır. İnsan olan herkes ilgiye muhtaçtır. Evet daha fazla ilgiye muhtaç olabilirim. Hiçte salladığım bir konu değil. Dahasına buna bayılıyorum.

Çünkü ben bir şekilde ilgiyi nasıl çekeceğimi başarıp ; insanların ilgisini ve dikkatini çekebilme yetisini kazanacağım. Bu bile başlı başına başarıdır. İşin özü , normalde bana değilsede diğerlerine yardımcı olamsı amacıyla neyin nasıl yapılacağı konusunda fikrin varsa yaz derdim fakat gerek yok. Benim konularımdan, benimmesajlarımdan, benim yorumlarından uzak dur.

Beni sevmeye bilirsiniz, açıkçası umrumda bile değil. Bana nefret duyabilirsiniz. Hiç salmamam. Fakat her konu her mesajda bilinçaltından gelen saçma nefretinizi kusarsanız o zaman durum değişir. 

Şimdi ortamı insanlara neyin nasıl yapıldığını anlatan insanlara bırak

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

8 sene günde 4.5 litreye yakın kola içtim.

Büyüksün

Gastir ilerledi doktora gitmedim ama reflü var muhtemelen. 5 diş çekimi, 2 si yarı cerrahi. 9 kanal tedavisi ve 22 kaplama. Nerdeyse 20 tanesinde irili ufaklı dolgu.

Öte yandan tam ergenlik sırasında kolanın kemiklere verdiği hasarı falan anlatmayayım. Yani bilmediğim neler var kim bilir. Kolayı bıraktıktan sonra 3 ay boyunca madde bağımlısı gibi titredim. Annem eczacılık mezunu fakat o bile zorlandı yardım etmekte. Gerçekten anlatılamayacak durum. Uyuşturucu ve sigara bağımlılarına allah kolaylık versin.

8-9 ay ağzıma hiç kola sürmedim. Sonra içtiğimde boğazımı yakan iğrenç bir tat aldım. Fakat şimdi sprite falan içiyorum ama bırakmam lazım. Her gün lansor alıyorum. Rennie yanımda dolaştırmam gerkene ilaç

Asitli şeyleri, abur cuburları ve fast foodları bırakıp, lansor alsam ; 1 ay içinde bomba gibi olacak midem. Ama öğrnecilik hali. Sinir, stress, alkol, cips, fast food, gece yemeleri kötü yapıyor.

Gece yememek lazım. Yatmadan 3-3.5 saat önce yiyeceksin en az. Yoksa kötü yapıyr. Midemde garip şişlik var. Doktora gitmem gerek vs.. Yani baya iş açtı başıma o kola

---

Özellikle dişler. Kendi dişin gibi olmuyor hiçbiri.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

insanın ilk başta kafasında sorunları çözmesi gerekecek 4 sene öss'ye hazırlandım tek amacım 4 yıllık boktanda olsa bi bölüm okumaktı.

2 yıllık kazandım 2 sene kabus devam etti

sonunda 4 senelik bir bölüm kazandım çok güzel anılarım arkadaşlarım oldu hatta son sene 1 yıl erasmus deneyimi yaşadım avrupada hemen hemen tüm ülkeleri gezdim. çok güzel arkadaşlıklar oluşturdum.

ama okul bitti aşırı derecede asosyalim, tek yaptığım xbox'ta oyun oynayıp internette takılmak bide ayın 15 günü amele gibi kimyasal bir fabrikada araç boşaltımı yapıyorum 15 gün boyunca fabrikadan çıkmıyorum. 

hayatta birşeyler eksik yaptığım hiç birşeyden zevk almıyorum aktivite fln yok ne olacak bilmiyorum

işte öyle
Toplam Hit: 6193 Toplam Mesaj: 43