Birazda Buğday [Fotoğraf]
-
sezoo bunu yazdı:
-----------------------------
angels_demos bunu yazdı:
yine mi bu hatun
-----------------------------zaaaa :D
hacı şu resimleri shopa sokmadan versen olmamı
-----------------------------olurda ben böyle seviyorum :)
-
şimdi resimler falan güzel de
ben özel bişey soracam :-D bende bi adet nikon marka 10-15 sene öncenin çok kral bi makinesi var
bu makinenin kendinden bi tane lensi var uzak yakın ayarı yapılıyo falan :-)
ben şimdi kendime bi bjk kombine kartı satın aldım :-D ve malum artık her maç inönüde olucam
şimdi ben bu alete uygun 100 metreyi iyi şekilde yaklaştırıp görüntü alabileceğim bi lens bulabilir miyim :-D
yoksa çok mu amerikan filmi seyrediyorum :-F 10-15 sene önce de sonuçta uzağı çekebilen lensler vardı değil mi ama :-|
-
Addict bunu yazdı:
şimdi resimler falan güzel de
ben özel bişey soracam :-D bende bi adet nikon marka 10-15 sene öncenin çok kral bi makinesi var
bu makinenin kendinden bi tane lensi var uzak yakın ayarı yapılıyo falan :-)
ben şimdi kendime bi bjk kombine kartı satın aldım :-D ve malum artık her maç inönüde olucam
şimdi ben bu alete uygun 100 metreyi iyi şekilde yaklaştırıp görüntü alabileceğim bi lens bulabilir miyim :-D
yoksa çok mu amerikan filmi seyrediyorum :-F 10-15 sene önce de sonuçta uzağı çekebilen lensler vardı değil mi ama :-|
-----------------------------bulursun hocam 70-300mm falan işini görür ama biraz tuzludur
-
10 15 sene önce dijital olmadığından muhtemelen seninki Analog makinedir..Anlogları severim buram buram nostalji kokar :)) ama Dijitalden şaşamam o ayrı..yemişim kokusunu. ::))
-
peki fiyat ne olur beyler :-D
tahmininiz doğru analog :-D pozlu makinenin yeri ayrı valla :-F
-
Addict bunu yazdı:
peki fiyat ne olur beyler :-D
tahmininiz doğru analog :-D pozlu makinenin yeri ayrı valla :-F
-----------------------------analog falan anlamam o kadar tecrübem yok ama dslr de benim bildiğim nikonlarda 1000-5000 arası olması lazım yinede araştır fiyati
-
DevilKingtr bunu yazdı:
hacı birazda nu çalışssan nasıl olur
-----------------------------hocam sırf bu yüzden internete milyar dolarlar harcanarak birsürü nü film ve resimle donatıldı
-
bunların bide orjinallerini koysan çok süper olacak.
-
tuz_ruhu_03 bunu yazdı:
bunların bide orjinallerini koysan çok süper olacak.
-----------------------------neden herkes orjinalini istiyor anlamadm :/
-
hocam güzel çalışmlar devam et. Çektikçede paylaş