Birbirinden Güzel İlginç Buluşlar
-
KAYDIRAKLI BİNA

GİZLİ PRİZ

Gizli olan priz değil, prize koyduğunuz. Priz görünümündeki bu saklama alanı, değerli eşyaları gizlemek için yapılmış.
VeinViewer - Damar bulucu

Kan alırken yaşanan en büyük sıkıntı damarı bulamamaktır. Hemşirelerin en büyük sıkıntılarından birisi olan damar bulma işlemi için artık tehlikesiz bir yöntem var. Özel bir ışıkla damarların nerede olduğu hastayı delmeden görebilmek artık mümkün.
Kıyafetleri giymeden deneyin

New York'taki Bloomingdales dükkanında yeni bir teknoloji test ediliyor. Müşteriler aynanın önüne geçip istedikleri giysinin üzerlerinde nasıl durduğunu görebiliyorlar. Kıyafet denemeyi bir ölçüde hızlandıracak bu uygulama, 3 boyutlu kıyafet görsellerini ayna benzeri bir ekrana yansıtıyor, karşısına geçenler kıyafeti giymiş gibi kendilerini görüntüleyebiliyorlar.
Kurşun geçirmez ceket

Kurşun geçirmez ceket dendiğinde aklıma hep polislerin giydiği o kalın kıyafetler gelirdi. Fakat görünüşe göre artık bu kadar kaba ve hantal şeylere gerek yok. Bir çok bilim-kurgu filmi de gelişmelerin bu şekilde olacağını sanırım düşünememiş. Bu ceket, kurşun geçirmiyor, bıçaklanmayı önlüyor ve sadece 3 kilo.
Uykuyu algılayan araba

Mercedez Benz, sürücünün uykusunu algılayan arabalar üretmeyi planlıyor. Geliştirme aşamasında. Uykuyu algılayınca ne oluyor diyorsanız, uykusuzluğu gidermenin tek yolu hala uyumak.
Isıtmalı pantolon

Sizi bilmiyorum ama kış aylarında beni sıkıntıya sokan detaylardan birisi sabah sıcak yorgandan çıkıp buz gibi pantolonu giymek. Bu pantolonda bacaklarınızı ve ellerinizi koruyan ısıtıcıları var. Uzaktan kontrol edebildiğiniz ısı kontrol kumandası işi daha bir kolaylaştırmış. Harika değil mi?
Büyüyen Ayakkabılar

Çocukların ayaklarının ne kadar büyüdüğü malum. Ne kadar sık ayakkabı almak gerektiği de. Inchworm isimli bir ayakkabı şirketi 3 numarayı aynı anda kapsayan bir ayakkabı(lar) yapmış.
Enteresan bir yatak

Çalışma masanız ve yatağınız. Enteresan değil mi?
El kullanmadan şemsiye

Elinizi kullanmadan taşıyabileceğiniz bir şemsiye. Birkaç kez elim doluyken gerçekten böyle bir şeye ihtiyaç duydum. Mesela eşinizin elini tutuyorsunuz, diğer elinizde çanta. Süper.
-
şu yatak güzelmiş..
-
hacı fenaymıs bnlar ya :D hele o yatak hacı onun cıft kısılıgı war mı :):)
-
Kaydıraklı bina en çok hırsızların işine yarayacak =)
-
dertli bunu yazdı:
-----------------------------
şu yatak güzelmiş..
-----------------------------yatak hakketten guzelmıss
-
yatak ve büyüyen ayakkabı ile ısıtmalı pantolon(özellikle buralar için) güzel buluşlar
-
yatak güzelmiş ama şemsiyenin omuzda kalıcanı sanmıyorum
-
kaydıraklı bina görüldüğü gibi çocuk yuvası,kreş gibi bi yer zaten..
yatak iyiymiş ama :) -
Ayakkabı benim fikrimdi :D
-
yatak..evet istiyorum o bebeği...
-
o ceket olayı ilk richi rich'in filminde vardı adam sprey sıkıordu kurşun geçirmez oluodu :)