folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Biri Bana Anlatsın ? //R.T.E Hakkında

Biri Bana Anlatsın ? //R.T.E Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    hadii yaa :) Niye peki ??

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=vjPZErcwvTM

al kardes duymadım demissin 

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    lan benm werdiğimi kimse okumamıs.. üstüne halaaa konusuonuz..

NesTo | same shit diffirent asshole
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    sipidik kardeş asıl sen benım en bastakı mesajımı okumamıssın bana textlerle gelmeyın ! hatta ve hatta gazete küpürleri + görüntü olmayan vidolarlada..Bunları bende yapar salarım piyasaya..Gazete konusuna gelince onun hakkında da yazmıstım ama tekrarlıyam;Basın özerk olduğu için istediğini istediği gibi halka duyurabılır.Çünkü maalesef adalet sistemimizde yalan habere gereken ceza yok ! war ama komık bir ceza + buyuk bir cceza olsa bile vatandaş araştırmıyor dolayısıyla haberın yalan olduğu konusunda şikayette de bulunamıyor :(;

kozan o linki herkes verdi kardeim tbt de mılyar kez gordum sımdı yıne actım baktım kı yıne etık haber direk kapattım neden dersen;isterseniz seninde inanmaya niyetın yok kardesım adamı seviyon deyın ne derseniz deyin ama o sesle tayyeepin sesi arasında dunya kadar fark var ozellıklede sonlara doğru...Tayyepin sesi orda konusan adamın sesinde kat be kat daha kalın.Bak işte bunun için konuyu çöpe taşımıştım yaa şurda Bi Alla'n kulu bana tayyepin bu lafları soylerken goruntul vidoesunu versin direkman oyumu cem uzana verecem a.q :)

ham yıne yazmıstım ama YINE kımse okumadıgı ıcın o etık haber lınkı tekrar tekrar verılmıs.Bu olay yabancı bı ulkede yabancı bır radyo spikeriyle gerçekleşti guzel kardeşim hatta yazmıstımda oraya bızım ankadarada bi subay arkadaş var o anlatmıstı işte demişti ki;tayyip yabancı bı radyo spikeriyle yaptığı konusmada sayın dedi diye başsavcılığa topyekun subaylar ve erbaşlar olarak şikayette bulunduk diye..

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    rte deyince rich text editor annadım :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek

birilerinden çok sen birilerine anlatmışsın a.q :) bu işler böle olmaz gidicen tv'ni izlicen gerekirse kitabınıda okucan kim ne yapıyor bakıcan kendi karırını vericen ve oyunu vericen

başkalarının sözü ile bir yere kadar . diye düşündüm ben :)

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    txt gazte ktap bunlara inanmıyan burdakilere nasıl inanır???en iisi sen ceviz kabugu izle bu gun 9 30 da galba orda kanıtsız hiç bişe denmior...

NesTo | same shit diffirent asshole
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

kozanaybar bunu yazdı:
    ----------------------------- rte deyince rich text editor annadım :) -----------------------------

aynen :D

alahdan devamını okudm yazınında jeton düştü :D 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    infared
    infared's avatar
    Erkek

sen onu bunu bırakta ben oy kullanamaycakmışım, 2 ay önce muhtarlığa gidip kayıt ettirmem gerekmiş. olaya bak ya, sanki biz bu memlekette yaşamıyoruz yerimiz yurdumuz belli diil. iş güç var öle bi olayın haberini almadım ztn. askere götürcekleri zaman adresi çok güzel buluyorlar ya, oy kullanmaya gelince mi adam yerine koyulmuyoruz :) Genç Partiye ne umutlarla bir oy verecektim, kısmet olmadı ..

ztn cem cengiz uzan başa çıkarsa, en başta tayyeup ı satar :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    Din ve Politika tartısmaları yasaklansın :)

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
Toplam Hit: 5349 Toplam Mesaj: 32