Biri İnternet Hakkında.( Yardım )
-
gecenlerde "kablonet hakkında(yardım)" diyebi konu actım sımdıde biri internet hakkında dıye konu actım.nedenine gelelim.mersindeyım.mersinde kablonet varmıs. ama kablonetın şöyle bir boklugu varmış.mersinde heryerde yokmuş.bizim mahalleye mesela.aradım sordum ev adresını verdım.oraya kablonet yok dedı dırek kapattım telı=) e kablonet olmassa ttnet ve smile da ben ıstemıyorum gerıye biri internet kalıyor. bırı ınternet belki yeni cıktıgındandır belki cok ıyı oldugundandır bılemem ama biri internet hakkında kotu yorumlara rastlamadım.biri kullananan murıdlerın kotu yorumu varsa yazsın bi zahmet.
-
Sanirim 2 yillik taahhut yok .
-
Hocam ttnet varken nie kasıyosun?
-
ben telekom u iptal ettirip biri ye gecmeyi dusunuyorum.
biri yine ttnet in alt yapisini kullaniyor ama hic degilse telefon actiginda "hööö, ne vaaar" tarzinda birileri cikmayacagi kesin.
koc.net dagitiyor biri yi ve koc.net e telekomdan daha cok guvenirim
-
telekom altyapısı muhabbetine uyuz oluyorum, tamam orası öyle eyvallah da biri.netin müşteri hizmetleri ilgilenmeleri çok iyi. tavsiye ederim.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------ben telekom u iptal ettirip biri ye gecmeyi dusunuyorum.
biri yine ttnet in alt yapisini kullaniyor ama hic degilse telefon actiginda "hööö, ne vaaar" tarzinda birileri cikmayacagi kesin.
koc.net dagitiyor biri yi ve koc.net e telekomdan daha cok guvenirim
-----------------------------
hangi operatör telefonu açtığında hööö,ne varrr dedi sana merak ettim doğrusu :) -
bu 24 aylık Ttnet sozleşmeli abonesiyim .. bu sozleşmeyi iptal edersem sözleşme bozma karsılıgı ne kadar para isticekler benden bilgisi olan varmı ..
-
turksat yeni bir altyapı ile geliyor diye duydum ne kadar doğru bilemiyorum.
-
caves bunu yazdı:
bu 24 aylık Ttnet sozleşmeli abonesiyim .. bu sozleşmeyi iptal edersem sözleşme bozma karsılıgı ne kadar para isticekler benden bilgisi olan varmı ..
net tutarı ancak telekom müd. alırsın.kampanyana göre,modem aldınmı almadın mı,bağlantı ücreti war mı yokmu bunlara göre değişir. -
Aytekinet bunu yazdı:
turksat yeni bir altyapı ile geliyor diye duydum ne kadar doğru bilemiyorum.
Walla telekom varken diğerlerinin birşey yapması biraz zor zaman alıcak gibi bakınız tellcom hala çalışmalar devam ediyor ya da çalışma yaptıkları yerin internetini kesiolar yanlış kazmadan dolayı:)kim ne derse desin telekom tekel olmaya devam eder akp oldugu sürece ;) -
hocam modem aldıysan modemin parası + 24 Aylık imzaladığın içn 24 Ayın Bütün ücretlerini alıolar 24 Aydan 6 ay filn kullandysan o 6 ayı düşüp geriye 18 ayın ücretini alıolar örenk olarak
Toplam Hit: 2805 Toplam Mesaj: 16