Birikmiş 4000 Eurom Var Nasıl Özelliklere Sahip Bir Pc Alırım
-
AMD Rulez:)
-
1011010 bunu yazdı:
-----------------------------
edit: özellikle renegadealien den beklıorm :)
-----------------------------ayrıca yardımcı olmayabilir sonra dönüşü sıkıntılı oalbiliyor , töbe edicek sonunda :)
-
Nasıl yani hocam :)
-
4000 euro ne kadar para ediyor senin haberin var mı?bu kadar para bilgisayara verilmez ayrıca MAC diyen arkadaşlarada hayret ediyorum AMD diyenler intelden nasıl üstün tutarlar şaşıyorum
-
4ooo bın euro guzel para :|
-
Bir göz at istersen;
http://shiftdelete.net/oyun-bilgisayari-topluyoruz-9798.html
-
EKRAN KARTI:NVidiaGeForce GTX 285
İŞLEMCİ:Core i7 965EE
ANAKART:Gigabyte GA-EX58-DS4
RAM:Corsair XMS3 6 GB (3 x 2 GB) DDR3-1600
HARDDİSK:Samsung 1TB 10,000 RPM
GÜÇ KAYNAĞI:PC Power FSB 750 W
OPTİK OKUYUCU:Lite-On DH-4O1S
SOGUTUCU:Thermalright Ultra 120 Extreme
Hayrını gör :)edit:bu sistemle artık evrenin sırrınımı çözersin,güneş sisteminimi oluşturursun bilemiyorum :S
-
renegadealien'a bütçem 4000 € dersen zor amd toplar derim bakalım bilebilecek miyim :) hocam bence bütün paranı şu anda bi pc'ye gömersen zarar edersin, şu anda 4000 €'ya alabileceğin bi pc'yi max. 3 sene sonra 2000 €'ya alırsın, onun yerine git 1500 € civarına bi Core2Quad topla canavar gibi, yıllarca başın ağrımaz emin ol. yok illa i7 alcam dersen belki rene seni ikna eder:P
-
para senin para ama o bilgisayar ne yapacaksın ki 4000 euro veriyorsn
-
Hoca is-guc-egitim durumun nedir? 4000euro gibi bir parayi bulundugun sosyal sartlara gore daha iyi degerlendirebilirsin belki.Is-guc saglam gelecek kaygim yok dersen ona gore bu parayi bilgisayar almana yonelik degerlendirerek onerilerimizi sunariz.
Toplam Hit: 5343 Toplam Mesaj: 39