Birikmiş Parayı Değerlendirmek İstiyorum Nelere Yönelmeliyim Ticaret Yapalım
-
yıllardır biriktirmiş olduğum bir miktar para var bankanın devlet tahvilinde yatıyor
para belki değer kaybetmiyor ama kazandırmıyor uzun zamandır aklımda ticarete bir şekilde girmek biryerden başlamak var bir yerde çalıştığımız için bu işlere tam olarak yönelemiyoruzda
aklıma bir oyun sitesi açmak geldi 101 okey tavla vs vs vs olan böyle bir site kursak ne kadar sürede meyvalarını toplarız (ben site filan yapamam tbt den bir kaç arkadaş yapar (ücreti ile) yine buradan adminler vs ) bu sadece aklıma geldi ne kazandırır bilmiyorum
sizinde fikirlerinizi duymak isterim faal olarak bir yerden başlamak istiyorum artık ticarete
dipnot:sağlam fikirleri olan arkadaşlar kar payı ortağıda olabilir
-
Legal yoldan kazanılacak proje olursa ben de düşünüyorum , yatırım/proje geliştirme/teknik anlamda girebilirim bu aralar bu tarz bir işe. bir de pm attım.
-
arabadan anlıyorsan araba al sat, site işleri bitti bence sosyal ağlar mırdar etti okey sitelerini. facebook üzerine yatırımlar yapabilirsin oyun uygulama geliştirebilir, sayfa kasabilirsin, para ne kadar bilmiyorum..
-
her türlü fikire açığımiyi bir şeyler çıksın istiyorum
-
Miktarı söylersen daha somut tavsiyeler verilebilir belki hocam..
-
Renard bunu yazdı
arabadan anlıyorsan araba al sat, site işleri bitti bence sosyal ağlar mırdar etti okey sitelerini. facebook üzerine yatırımlar yapabilirsin oyun uygulama geliştirebilir, sayfa kasabilirsin, para ne kadar bilmiyorum..
O işin de cılki çıktı hocam bir ara girecektik o ise bayağı araştırdık filan neler dönüyor neler o piyasada -
bilenyok bunu yazdı
10 bine kadar yolu var ama sağlam fikire sağlam bütçe ayarlarız :) -
bilenyok bunu yazdı
10 bine kadar yolu var ama sağlam fikire sağlam bütçe ayarlarız :) -
sunyy2003 bunu yazdıbilenyok bunu yazdı
10 bine kadar yolu var ama sağlam fikire sağlam bütçe ayarlarız :)Hocam dost nasihatı paranı çarçur etme bırak biriksin aklına güzel sağlam güvenilir bir fikir gelirse hiç tereddüt etmeden kullan.
-
bir uplayalım
varmı aklınızda fikirler
-
hocam borsa işine gir derdim ama bunu daha önceden yapacaktın.
şuanda yapabilirsin fakat uzun soluklu bi süreç yani