folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Birikmiş Parayı Değerlendirmek İstiyorum Nelere Yönelmeliyim Ticaret Yapalım

Birikmiş Parayı Değerlendirmek İstiyorum Nelere Yönelmeliyim Ticaret Yapalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

yıllardır biriktirmiş olduğum bir miktar para var bankanın devlet tahvilinde yatıyor 

para belki değer kaybetmiyor ama kazandırmıyor uzun zamandır aklımda ticarete bir şekilde girmek biryerden başlamak var bir yerde çalıştığımız için bu işlere tam olarak yönelemiyoruzda

aklıma bir oyun sitesi açmak geldi 101 okey tavla vs vs vs olan böyle bir site kursak ne kadar sürede meyvalarını toplarız (ben site filan yapamam tbt den bir kaç arkadaş yapar (ücreti ile) yine buradan adminler vs ) bu sadece aklıma geldi ne kazandırır bilmiyorum

sizinde fikirlerinizi duymak isterim faal olarak bir yerden başlamak istiyorum artık ticarete

dipnot:sağlam fikirleri olan arkadaşlar kar payı ortağıda olabilir

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Legal yoldan kazanılacak proje olursa ben de düşünüyorum , yatırım/proje geliştirme/teknik anlamda girebilirim bu aralar bu tarz bir işe. bir de pm attım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renard
    Renard's avatar
    Erkek

arabadan anlıyorsan araba al sat, site işleri bitti bence sosyal ağlar mırdar etti okey sitelerini. facebook üzerine yatırımlar yapabilirsin oyun uygulama geliştirebilir, sayfa kasabilirsin, para ne kadar bilmiyorum..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    her türlü fikire açığımiyi bir şeyler çıksın istiyorum

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Miktarı söylersen daha somut tavsiyeler verilebilir belki hocam..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    Renard bunu yazdı

arabadan anlıyorsan araba al sat, site işleri bitti bence sosyal ağlar mırdar etti okey sitelerini. facebook üzerine yatırımlar yapabilirsin oyun uygulama geliştirebilir, sayfa kasabilirsin, para ne kadar bilmiyorum..

O işin de cılki çıktı hocam bir ara girecektik o ise bayağı araştırdık filan neler dönüyor neler o piyasada

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    bilenyok bunu yazdı

10 bine kadar yolu var ama sağlam fikire sağlam bütçe ayarlarız :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    bilenyok bunu yazdı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı
    bilenyok bunu yazdı

Hocam dost nasihatı paranı çarçur etme bırak biriksin aklına güzel sağlam güvenilir bir fikir gelirse hiç tereddüt etmeden kullan.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

bir uplayalım 

varmı aklınızda fikirler

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

hocam borsa işine gir derdim ama bunu daha önceden yapacaktın.

şuanda yapabilirsin fakat uzun soluklu bi süreç yani

Toplam Hit: 4009 Toplam Mesaj: 30