folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Birkac Meslek Hakkında Bilmek İstediklerim !

Birkac Meslek Hakkında Bilmek İstediklerim !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MEJIST
    MEJIST's avatar
    Erkek

1 - İmamhatipden alırlar mı kara harp okuluna

2 - YGS ile 1.mülakatlara alıyorlarmıs

2 - Ondan sonra lys ye bakıyorlarmıs

Bu is tam olarak nasil olacak

radyo ve televizyonculuk

bu bölüm hakkında ne dersiniz konuşmam diksyonum İyi ve sosyal biriyim

hocalarım çevrem hep bana burayı öneriyor geleceğin parlak olur sende var diyorlar

böllümü önerirmisiniz

spiker , sunucu olma durumlarımız nedir

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek
    turkabdullatif bunu yazdı

radyo ve televizyonculuk

hocalarım çevrem hep bana burayı öneriyor geleceğin parlak olur sende var diyorlar

böllümü önerirmisiniz

Çevrene şaştım doğrusu, ne kadar Radyo televizyon okuyan  ve bu işi icraa eden tanıdığım varsa hepsi uzak dursunlar diyor. Hadi onu geçtim bak bir tane müridimizin konusu var radyo televizyon okuyor ama güçlü bir çevresi olmadığından staj yeri dahi bulamıyor.

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

1.Imam hatipe gitme derim.

Radyo ve televizyon bölümünede de gerçekden ya yeteneğin yada amcan varsa tutunursun.Eğer varsa gerçekden dediğin gibi o zaman geleceğinin parlak olma ihtimalide var eğer yoksa dünyadaki hiçbir bölüm senin hevesin yada yeteneğin olmadığı sürece sana para kazandırmaz düzgün olarak.

Al yazılım müh. süper mezun olunca parayı el arabasıyla götürüyorsun falan diyorlar diye bölüme gelenlerin yarısı (buna bende dahil) bi bok bilmiyor programlama namına.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam millet 50.000 tl veriyor askere gitmemek için sen meslek olarak seçmeyi düşünüyorun.

Radyo ve televizyonculukta dayın varsa biyere gelirsin belki onun dışında pek bi beklentin olmasın.

Diksiyonun iyiyse niçin iletişim üzerine yetenek gerektiren diğer meslekleri düşünmüyosun? avukat vs mesela

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Çevre meselesi hakkında bir şey söylemek istiyorum. Şimdi çevre iki çeşittir : Vehbi çevre, kesbi çevre. Birincisi doğuştan vardır, dayın amcan halan zartın zurtun vs. bir yerlerdedir senin de ekstra bir çaba sarfetmene gerek kalmaz. İkincisinde ise hem branşını seveceksin ve yatkın olacaksın hem de çevreni kendin kuracaksın. Yetenekli ve başarılıysan gayret edip işinle alakalı ortamlara girecek, kendini tanıtacak ispatlayacaksın.

Hasılı kelam, sen bu işi yaparsın diyenlerin gazına gelme. İstidadın neye müsait onu bulmaya çalış.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

çevreni tavsiyeleri boşver. sen hangi meslekte mutlu olucaksın? hangi mesleği istiyorsun?

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

imam hatip mezunu harp okuluna giremiyor. ygs veya lys hiç bir şekilde almaz.

radyo televizyonculuk mezunları perişan halde. çok yetenekli olsan bile deneme bile.

sosyal birisiysen ve iletişimin iyiyse psikoloji pdr sosyal hizmet okuyabilirsin.

işin sonu kısa yoldan yırtmak diye bi şey yok zeki olmana da gerek yok sadece disiplinli bi şekilde ders çalışıp tm puanının yükseltmeye bak. sonrasında iyi bir bölüm ve üniversite kazanınca gerisi gelir.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

harita mühendisliği oku. hiçbi zaman aç kalmazsın.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek
    rajooonn bunu yazdı
    turkabdullatif bunu yazdı

radyo ve televizyonculuk

böllümü önerirmisiniz

Çevrene şaştım doğrusu, ne kadar Radyo televizyon okuyan  ve bu işi icraa eden tanıdığım varsa hepsi uzak dursunlar diyor. Hadi onu geçtim bak bir tane müridimizin konusu var radyo televizyon okuyor ama güçlü bir çevresi olmadığından staj yeri dahi bulamıyor.

Çevre dediği eş dost. Yoksa işi yapanlarınvgörüşü ortak :)

Hocam eşe dosta bakma. Bu işte bir yere gelmen için derece ile okul bitirmen lazım tanıdığın yoksa..

darkroques61 tarafından 16/May/14 00:06 tarihinde düzenlenmiştir

Kendine İyi Bak ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

5 sene önce ben ihl öğrencisiyim annemin başı örtülü diye kardeşimi elediler.. sağlık kontrolünden geçti spordan geçti.. mülakat şahane 2, bi mülakata almışlar ayaküstü dosyası incelenmiş ok kib by yaptılardı...

O ilk merkezi sınavda ilk bin e girdi karacı olarak kazanmıştı..

yunusdogan tarafından 16/May/14 00:09 tarihinde düzenlenmiştir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

asker olmak zordur. üstelik oldun görev dahada zordur. kendi içinde ayrı bir disiplinleri var.

mahkemeleri bile ayrıdır.

yıldızlı cici elbiselerine bakma analarını ağlatıyorlar çoğunun

ama saygın meslek hiper aktifim ne olsa yaparım diyorsan yap.

radyo televizyon sektörünü bilesemde.

gördüğüm kadarıyla o kadar kişinin içinden sıyrılıp çıkman için ya çok göze batacak bir yeteneğin olacak.

yada yerel tvlerde 600 tl maaşla haber sunarsın. burnunun dibinden çekim yaparlar. ayağı oynayan bir masa da oturursun sonrasında tutlursan

akşamları program bile yapabilirisn yerel sanantçılar gelir. bilmem ne bülbülses gelir şarkı söyler.

bak beni dinle sevdiğin işi yap. şahsen mühendis ol. en mutlu meslek sahibi onlar.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 1624 Toplam Mesaj: 12